Tondaa73 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Brrrrr :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Že manželce byla zrušena celá pravá strana auta bočním "políbením" od dodávky :-( . Ale s potěšením musím konstatovat, že bezpečnostní prvky, byť z roku 2002, reagovali a fungovali správně a že žena s dcerou vyvázli s modřinou.A že mi nejdou vložit fotky...Hlavně že jsou všichni zdraví - taky jsem si to říkal, když nás nabral ten mamlas. Vlastně jsem to měl dát do toho druhého vlákna, že můžu lkát jenom nad těmi plechy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 sere ma ze my slovaci vobec nepotrebujeme mat nejakeho vonkajsieho nepriatela, my sa pozerieme a znicime aj navzajom...taka tupost, podlost a zavist sa len tak lahko nevidi ( a vraj slovaci...pohostinny narod ) ps : berte ma mozno s rezervou ale poslene tri roky podnikania ( praca s ludmi ) v tejto nasej krajinke ma priviedla k otazke kam emigrovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Lidi jsou všude stejní. http://blog2.idnes.cz/blog.aspx?c=471914 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 s..e ma ze my slovaci vobec nepotrebujeme mat nejakeho vonkajsieho nepriatela, my sa pozerieme a znicime aj navzajom...taka tupost, podlost a zavist sa len tak lahko nevidi ( a vraj slovaci...pohostinny narod ) ps : berte ma mozno s rezervou ale poslene tri roky podnikania ( praca s ludmi ) v tejto nasej krajinke ma priviedla k otazke kam emigrovat... Souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Tak si po měsíci vyzvednu auto ze servisu, pojišťovna viníka mi ještě napálí 50% spoluúčast na nový blatník, protože ten, co mi viník rozbil, byl prý moc rezavý, odvezu si miláška k sobě a při zamykání odejde zámek ve dveřích řidiče... já se snad začnu dívat po nástupci... No když si to necháš líbit je to jen Tvá věc. Jestliže dojde k výplatě pojistného plnění ze strany viníka dopravní nehody nebo poškození vozidla NEMÁ POJIŠŤOVNA oporu v zákoně pro krácení pojistného plnění ve spojitosti s amortizací vozidla. PROSTĚ NESMÍ TI NIKDO NIC KRÁTIT !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 No když si to necháš líbit je to jen Tvá věc. Jestliže dojde k výplatě pojistného plnění ze strany viníka dopravní nehody nebo poškození vozidla NEMÁ POJIŠŤOVNA oporu v zákoně pro krácení pojistného plnění ve spojitosti s amortizací vozidla. PROSTĚ NESMÍ TI NIKDO NIC KRÁTIT !!!Naopak, pám dokonce pocit že už je na světě pár judikátů které Longovi dávají za pravdu a na jejichž základě by se dal napsat pojišťovně s pomocí nějakého advokáta výhružný dopis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Dneska mě ukrutně naštval chlápek, který odemně z aukra koupil iPad (dal jsem mu dokonce slevu z 10500 na 10000) on ho koupil a odeslal peníze.Bohužel za 4 hodiny mi napsal že bohužel banka transakci neschválil, takže ho již nechce a ať ho vystavím znova.Zabít málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Dnes jsem volal, a posílal mail 5 lidem, kteří inzerovali prodej auta. 3 nezvedli tlf, ani neodpověděli na mail. 1 "ale pane, to auto už je dávno fuč"1 " pane, auto je už měsíc na převozkách, s tím já nikam nemůžu...si musíte přivézt vozejk" Tak, co už, sakra, ti dementi chtěj´ ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Long, Straspol: Díky za tip! Opřu se do toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Uz třetí večer zataženo, dusno, hromy a blesky a stejně ani kapka:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Uz třetí večer zataženo, dusno, hromy a blesky a stejně ani kapka:-(no nevím, ze mě leje docela slušně...........to byl nápad malovat byt......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 (upraveno) Mě s.ere pojišťovna (dluží), FU (dluží) a dalších X věcí = uvažuju, že emigruju třeba na Nový Zéland a budu stříhat ovce a budu mít klid Upraveno 11. srpna 2015 uživatelem JAJA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 no nevím, ze mě leje docela slušně...........to byl nápad malovat byt......... Ale barva schne uz na stetce, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Mě s.ere pojišťovna (dluží), FU (dluží) a dalších X věcí = uvažuju, že emigruju třeba na Nový Zéland a budu stříhat ovce a budu mít klidChachachaaa, ve světle debat ve vlákně HUMOR jsem přečetl že budeš STŘÍDAT ovce tak jsem Ti chtěl doporučit, že když je budeš pást, vyděláš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Chachachaaa, ve světle debat ve vlákně HUMOR jsem přečetl že budeš STŘÍDAT ovce tak jsem Ti chtěl doporučit, že když je budeš pást, vyděláš...Před úpravou tam bylo střídat jsem se sám zasmál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Před úpravou tam bylo střídat jsem se sám zasmálVylil jsem si kvůli Tobě panáka vyzoura na zánovní košili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Vylil jsem si kvůli Tobě panáka vyzoura na zánovní košili ...to bych radeji videl horet materskou skolku....;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 ...to bych radeji videl horet materskou skolku....;-)Ne! Ne!! Nenene!!! To ne !!! Víš jak je cenných těch pár hodin, co tam to dítě stráví ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 ...uz ani ne, ta moje cacora jde po prazdninach do 6-te tridy :-)))...ale taky to neni zrovna levna zalezitost...jen ty G-shocky co dostala za vysvedceni :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky