Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Že manželce byla zrušena celá pravá strana auta bočním "políbením" od dodávky :-( . Ale s potěšením musím konstatovat, že bezpečnostní prvky, byť z roku 2002, reagovali a fungovali správně a že žena s dcerou vyvázli s modřinou.

A že mi nejdou vložit fotky...

Hlavně že jsou všichni zdraví - taky jsem si to říkal, když nás nabral ten mamlas. Vlastně jsem to měl dát do toho druhého vlákna, že můžu lkát jenom nad těmi plechy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sere ma ze my slovaci vobec nepotrebujeme mat nejakeho vonkajsieho nepriatela, my sa pozerieme a znicime aj navzajom...taka tupost, podlost a zavist sa len tak lahko nevidi ( a vraj slovaci...pohostinny narod :fyou:  )

ps : berte ma mozno s rezervou ale poslene tri roky podnikania ( praca s ludmi ) v tejto nasej krajinke ma priviedla k otazke kam emigrovat...

Odkaz ke komentáři

s..e ma ze my slovaci vobec nepotrebujeme mat nejakeho vonkajsieho nepriatela, my sa pozerieme a znicime aj navzajom...taka tupost, podlost a zavist sa len tak lahko nevidi ( a vraj slovaci...pohostinny narod :fyou:  )

ps : berte ma mozno s rezervou ale poslene tri roky podnikania ( praca s ludmi ) v tejto nasej krajinke ma priviedla k otazke kam emigrovat...

Souhlasím.

Odkaz ke komentáři

Tak si po měsíci vyzvednu auto ze servisu, pojišťovna viníka mi ještě napálí 50% spoluúčast na nový blatník, protože ten, co mi viník rozbil, byl prý moc rezavý, odvezu si miláška k sobě a při zamykání odejde zámek ve dveřích řidiče... já se snad začnu dívat po nástupci...

No když si to necháš líbit je to jen Tvá věc.

Jestliže dojde k výplatě pojistného plnění ze strany viníka dopravní nehody nebo poškození vozidla NEMÁ POJIŠŤOVNA oporu v zákoně pro krácení pojistného plnění ve spojitosti s amortizací vozidla.

PROSTĚ NESMÍ TI NIKDO NIC KRÁTIT !!!

Odkaz ke komentáři

No když si to necháš líbit je to jen Tvá věc.

Jestliže dojde k výplatě pojistného plnění ze strany viníka dopravní nehody nebo poškození vozidla NEMÁ POJIŠŤOVNA oporu v zákoně pro krácení pojistného plnění ve spojitosti s amortizací vozidla.

PROSTĚ NESMÍ TI NIKDO NIC KRÁTIT !!!

Naopak, pám dokonce pocit že už je na světě pár judikátů které Longovi dávají za pravdu a na jejichž základě by se dal napsat pojišťovně s pomocí nějakého advokáta výhružný dopis...

Odkaz ke komentáři

Dneska mě ukrutně naštval chlápek, který odemně z aukra koupil iPad (dal jsem mu dokonce slevu z 10500 na 10000) on ho koupil a odeslal peníze.

Bohužel za 4 hodiny mi napsal že bohužel banka transakci neschválil, takže ho již nechce a ať ho vystavím znova.

Zabít málo.

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem volal, a posílal mail 5 lidem, kteří inzerovali prodej auta.

3 nezvedli tlf, ani neodpověděli na mail.

1 "ale pane, to auto už je dávno fuč"

1 " pane, auto je už měsíc na převozkách, s tím já nikam nemůžu...si musíte přivézt vozejk"

Tak, co už, sakra, ti dementi chtěj´ ???

Odkaz ke komentáři

Mě s.ere pojišťovna (dluží), FU (dluží) a dalších X věcí = uvažuju, že emigruju třeba na Nový Zéland a budu stříhat ovce a budu mít klid

Upraveno uživatelem JAJA
Odkaz ke komentáři

Mě s.ere pojišťovna (dluží), FU (dluží) a dalších X věcí = uvažuju, že emigruju třeba na Nový Zéland a budu stříhat ovce a budu mít klid

Chachachaaa, ve světle  debat ve vlákně HUMOR jsem přečetl že budeš  STŘÍDAT ovce  :lol2:  tak jsem Ti chtěl doporučit, že když je budeš pást, vyděláš...

Odkaz ke komentáři

Chachachaaa, ve světle  debat ve vlákně HUMOR jsem přečetl že budeš  STŘÍDAT ovce  :lol2:  tak jsem Ti chtěl doporučit, že když je budeš pást, vyděláš...

Před úpravou tam bylo střídat :) jsem se sám zasmál

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...