Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jelikož byl u konce nehtu zánět, nemohl mi píchnout mezokain k ráně, ale jakoby od nártu. Už samotné opichování stálo za to. Pak jsme čekali cca 15 min a zjišťovali, kam až se umrtvení dostalo. Podle mého nebylo umrtvené to nejhorší místo, ale doktor konstatoval, že lepší už to nebude a šel na věc. Ten klacek by se hodil - ne k zakousnutí, ale k mé celkové anestezii... :bangin:

Tak tohleto znám, trhali mi nehet u palce na noze na vojně. Také jsem doufal ve všemocnou injekci proti bolesti, ale je to nějaké komplikovanější, injekci mi do palce bodli a pak čekali asi 5 minut, pak vzal doktor nůžky a těmi mě bodl do palce, já jsem zařval a tak, že prý ještě počkáme. Po dalších asi 5 minutách vzal nůžky s chutí bodl, já s nechutí zařval, doktor prohlásil, že nám to nějak nezabírá, ale čekat že už nebudeme. Tak si na mě dva lapiduši lehli, doktor vzal nějaké kleště a nehat mi serval. Stálo to za to, to tedy jo, ale mělo to jednu malou výhodu, měl jsem papír na to, že mohu chodit v lehké obuvi a tak jsem asi dva týdny chodil všude, i na cvičák v teniskách, což děsně vytáčelo lampasáky. Jó, vojna není kojná! Upraveno uživatelem pavča
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já furt věřil (naiva), že je to taktika, a že mu ji pak napálí, ale vono nic, takže celkově opravdu nuda :(

No, kdyby šel do Klička celej zápas tak, jako šel ve 12-tém kole....asi by ho dal. Páč boxovat na dálku s někým, jako je Kličko....hehe.....

Zase taková nuda to nebyla, Kličko boxoval hlavou, jako vždycky a doufám, že nikdo nečekal, že se pustí do přestřelky ala Rocky ?! Podobnej trend nastavil už Lennox Lewis a sice to asi není až tak divácky atraktivní, nicméně je to funkční. A když jde o takový prachy a o 4 tituly naráz..... ;)

Odkaz ke komentáři

No, kdyby šel do Klička celej zápas tak, jako šel ve 12-tém kole....asi by ho dal. Páč boxovat na dálku s někým, jako je Kličko....hehe.....

Zase taková nuda to nebyla, Kličko boxoval hlavou, jako vždycky a doufám, že nikdo nečekal, že se pustí do přestřelky ala Rocky ?! Podobnej trend nastavil už Lennox Lewis a sice to asi není až tak divácky atraktivní, nicméně je to funkční. A když jde o takový prachy a o 4 tituly naráz..... ;)

na dálku se to nedá, takovýmu obrovi se musí člověk dostat rychle na tělo, bum bum a pryč...i když takhle se to lehko řekne od PC :)

jinak já si přestřelku, jako divák, právě přál :)

Odkaz ke komentáři

Já jim kašlu na prachy a titul, když už si najdu tu volnou chvilku, a sednu si k tomu, tak chci koukat na box, a ne dva pitomce, co se bojí tomu druhýmu pořádně fláknout, protože co kdyby...

O'p'B

PS: omlouvám se za výbuch, ale muselo to ven, a nechce se mi to mazat :)

Odkaz ke komentáři

Dnes mne naštvali v trafice. Šel jsem si tam koupit časák a oni měli zavřeno :crying_anim: Vůbec nechápu proč :rolleyes: A v tý druhý trafice taky... Čím to ? :oneeyed02:

No aspoň jsem se po ránu prošel :D

To znamená, že nemám co číst, tak plíz postujte zajímací a hlavně dlouhý příspěvky :gora:

Upraveno uživatelem DarylVanHorne
Odkaz ke komentáři

Spravne...:smile_anim: .Bud rad ze nemusis2 dni citat co na nas chysta strycko Kalusek....

V tom případě mne tedy naštvalo mé zjištění, jakej jsem debil - že mi nedošlo, že o svátku bude všude zavřeno :wallbash: No aspoň jsem se prošel, když ještě slunilo svítíčko. Teď to vypadá, že zbytek dne bude zase pěknej humus.

Odkaz ke komentáři

Víte jak se přivolává déšť? Je to naprosto jednoduchý- začnete na baráku spravovat střechu. Kdyby aspoň spustilo pořádně, zakryl bych to a holt šel od toho, aspoň by napršelo. Ale to jsou takový pětiminutový sprchy po půlhodinách, sotva to smočí prach ale dělat se v tom nedá. Máme tady docela sucho, potoky vysychají, houby nerostou, chtělo by to napršet jenže ono to jen tak dělá hnusno.

Odkaz ke komentáři

Víte jak se přivolává déšť? Je to naprosto jednoduchý- začnete na baráku spravovat střechu. Kdyby aspoň spustilo pořádně, zakryl bych to a holt šel od toho, aspoň by napršelo. Ale to jsou takový pětiminutový sprchy po půlhodinách, sotva to smočí prach ale dělat se v tom nedá. Máme tady docela sucho, potoky vysychají, houby nerostou, chtělo by to napršet jenže ono to jen tak dělá hnusno.

Ja mam to iste,nastastie,ale robim plot.Uz sa s tym jebem 3tyzden a planoval som 3 dni....

Odkaz ke komentáři

Možná bych zkusil trafiku v nějakém supermarketu. Tam jistě otevřeno mají.

Chronomag to jistí :smile_anim: Supermarket je daleko - by mi upadly nožišky, než bych tam došel. Navíc to počasí je tak záludný, že by začalo pršet až bych byl přesně v půli cesty. :worried_anim:

Navíc ho v supermarketu nemaj - to je ten důvod, proč jsem šel do tý trafiky :oneeyed02:

Další věc, co mne nas* - Předplatný. Já ve schránce nic, ale na stáncích už ho maj (řeč je o jiným časáku).

A další věc, která mě štve od rána - musím si sám uvařit :D A já jsem táááák línej :crying_anim02: A mám hlad... velkej hlad... asi mrknu za lednici, nebo pod gauč, pak teprv se uvidí :eek:

Odkaz ke komentáři

Ja mam to iste,nastastie,ale robim plot.Uz sa s tym jebem 3tyzden a planoval som 3 dni....

Takhle jsem pomáhal minulej rok kámošovi tahat elektriku v jeho novým baráku - nikdy víc :sad01_anim:

Ilustrační scéna: Dva magoři soukaj 3 kabely do husího krku pro 2 (šetřit se musí), dělaj to venku na silnici, protože v baráku je prostě nenatáhneš (dýlka cca 15m)

+ k tomu si přičti, že jsou 2 hodiny v noci/ráno

+ prší

+ lampa nesvítí, tak si svítíme autama

joooo, sám jsem zvědavej, jak mu tam ta elektrika bude fungovat :whistle:

PS: jak funguje ten multiquote? jsem lama a nějak mi to nejde - hmmm další věc, co mě dnes se*r :gora:

Koukám, že těch věcí je už nějak moc... tak já si jdu pro Tullamore, ta nenas**e nikdy :wine:

Odkaz ke komentáři

včera zápas Kličko vs. Haye ...já si tak přál, aby Haye Klička knockoutoval :boxing:

Haye sa trápil, v podstate ani nemal šancu, hoci je neuveriteľne rýchly. Začal zostra, ale potom čakal na vykúpenie. Pre skúseného Klička, ktorý má naviac aj niečo v hlave, to nebol ťažký súper.
Odkaz ke komentáři

šanci měl, jak píšu...kdyby na něj vletěl tak, jako to udělal ve 12-tém kole (a nesnažil se do něj pořád padat - Kličko se nechal párkráte vyprovokovat a stáhnul ho a bod dolů - Haye to na to pak začal hrát), tak to možná vypadalo jinak.

Jo a pustil jsem si to znovu a počítal......a vyšla mi remíza (a nejen mně). Tak nevím.....:(

Mně se ten zápas líbil, taktickej box. Bombarďák typu Mikea Tysona tam žádnej (v HW) už není, takže pořádné přestřelky nehrozí. On časem "doroste" Pála a třeba ho uvidíme v nějakým prestižním mači :)

Jo a možná nás příští rok čeká megazápas - Mayweather vs Pacquiao ;)

A co Lukáš Konečný, byli jste(nebo sledovali)????

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...