Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dík Gile. Je jasné, že bežiaci človek vzbudí u psa pocit zasiahnuť viac, pobudí ho to - proste sa tiež rozbehne. Mne sa stalo, že šiel akoby naisto, tvrdo s pekne odhalenými zubami. Keď som zastavil, no musel som sa opäť rozbehnúť lebo som mal pocit, že zastavením nado mnou získava prevahu a vyskakoval ešte vyššie. Tým, že bežím, kmitám nohami, takže až tak vyskakovať nemohol. Ano mal som strach a pes to na 100% vycíti ako píšeš. No keby som sa poprípade zohol pre kameň, štrk, tak by to využil a skočil po mne.

Upozorňujem, že to bola nejaká menšia rasa, nevyznám sa tak, preto som usúdil, že tu už bere ten, kto bude silnejší a tak mi neostávalo nič iné(určite mi to nerobí potešenie), len mu jednu kopnutím uvaliť. Bol to moment. Výsledkom bolo ako som písal, odletel, zakňučal a odplazil sa. Štígo, lebo ak by ho to popudilo k totál nasadeniu tak už by to bolo na hrane.

Zaujíma ma jedna vec: Chráni si tak svoje teritórium? Prenasleduje pokiaľ čo - nerezignuješ, nedokuše ťa, nezastraší? Dá sa vôbec povedať aké veľké rozlohu môže byť teritórium psa?

Odesláno

Zaujíma ma jedna vec: Chráni si tak svoje teritórium? Prenasleduje pokiaľ čo - nerezignuješ, nedokuše ťa, nezastraší? Dá sa vôbec povedať aké veľké rozlohu môže byť teritórium psa?

To je těžký, to bych ho při tom musel vidět. Třeba si chce hrát, třeba si chce něco dokázat.....třeba se bojí...atdatdatd. Nechci se moc pouštět do detailů, protože na to je pejska opravdu potřeba vidět a "přečíst" si, co chce říct, co dělá. Ale narovinu, pokud dodržíš, co jsem psal, neměl by Tě pes kousnout a ani jinak napadnout. Když nebudeš dělat prudké a rychlé pohyby.

Tady kopíruju svůj poslední zážitek s cizím psem ( je to z jiného fora ) -

Jdu z obchodu a když se blížím domů,slyším hysterickej křik staršího pána s dítětem a ohařem(fenou) na vodítku. Okolo nich poskakoval dobrman - asi někomu utekl ze zahrady.....byl mladej,pěkně rostlej a začal bejt agresivní. Neměl obojek......

Chlap na mne jestli mu nemůžu pomoct,děcko se bálo,jeho fena vrčela jak prokopnutá....dobrman pysky ohrnuté. Tak jsem zavolal městskou policii(odchyt)...a operátorka,že toho maj víc a jestli prej nemůžu psa chytit.

Popsal jsem jí,jak to vypadá,že ani není za co chytit.......a že by to chtělo odchyt co nejdřív.

Pak jsem křikl na chlapa,ať mi půjčí svoje vodítko a čubu si veme nakrátko.....na vodítku udělal smyčku a po menších(no,spíš větších) dohadech se mi podařilo mu jí navlíknout......pak začalo čoro/moro,hafanovi se to vůbec nelíbilo,držel jsem ho tak,aby na mne nemohl zubama,ale škrábal jak prase. Když se uklidnil,začal žvejkat vodítko....ten hajzl ho normálně přehryzl(a to bylo vodítko na větší psy)....užuž bral roha,tak jsem ho znovu chytil....cvičil se mnou jak s malým děckem....celé to trvalo asi půl hoďky,několikrát jsem ještě urgoval městskou,ať sebou hejbnou. Nakonec přijel měšťák s babou z odchytu,paní si ho chytila a odvezli si ho.

Já se skoro hodinu drbal dezinfekcí,jsem porejpanej skoro všude.....

Dal mi teda pěkně zabrat.

Pokračování -

dnes jsem znovu potkal toho dědulu s tou fenkou ohaře. Fenka ke mně okamžitě vyrazila,začala se lísat ( asi kvůli tomu,že jsem ji "ochránil" ).......pak se ku mně začala točit zadkem,ocas na stranu......zřejmě mne pobízela,že chce štěňátka......

Pán z toho byl vyjevenej,prý se k cizím vůbec nemá,spíše na ně vrčí. Ale já už evidentně nejsem cizí.

a závěr -

Konečně jsem potkal toho měšťáka. O psa se prý hned druhej den přihlásil majitel,strašně se omlouval atd. Pes je papírovej,bál se,že mu ho někdo ukradl...je to nějakej šlechtěnej "něco von něco". Cena toho psa je prej okolo 1/4 mega.

No....abych řekl pravdu....škrábal jak vobyčejnej vořech

Stalo se to před cca půl rokem.

• Dát hlas 2
Odesláno

Tada a moderatori... Tada si klidne vystavi inzerat typu "pockam, kdo mi nabidne vic" a jasne nerspektuje pravidla fora, pak to komentuje vyroky typu "at je klid na hnojisti". Pokud si Tada mysli, ze je na hnojisti, at si vytahne svoje vidle a tahne... Moc pekne, takze si tu za chvili budeme sproste nadavat a v prodejni sekci zavedeme handlovani?

Souhlas ...

Chápu, kdyby uvedl orientační cenu v sekci vyměním, ale v prodejním? Napíšu, kolik za ně chci a pak měním cenu, třeba i nahoru. Pokud má na ně někdo absolutní přednost, tak se ho zeptám, no ne? Tohodle právníka bych nechtěl ani ex offo :suicide_anim:

Odesláno

Souhlas ...

Chápu, kdyby uvedl orientační cenu v sekci vyměním, ale v prodejním? Napíšu, kolik za ně chci a pak měním cenu, třeba i nahoru. Pokud má na ně někdo absolutní přednost, tak se ho zeptám, no ne? Tohodle právníka bych nechtěl ani ex offo :suicide_anim:

Pred chvili jsem si toho vsimnul, Tada ma upraveny prodejni prispevek + dostal varovani, za dalsi prohresek bude odmenen banem at muze vychladnout..
Odesláno

Gilius, šteniatka, to bolo dobré :D Dík za skúsenosti maš ich dosť. Štve ma akurát to, že kedysi sa tam dalo krásne behávať, no po psom boome bežíš psov alejou...ono je to aj v pohode, až na spomenuté prípady. Zmena trasy nutná :(

Odesláno

Tada a moderatori... Tada si klidne vystavi inzerat typu "pockam, kdo mi nabidne vic" a jasne nerspektuje pravidla fora, pak to komentuje vyroky typu "at je klid na hnojisti". Pokud si Tada mysli, ze je na hnojisti, at si vytahne svoje vidle a tahne... Moc pekne, takze si tu za chvili budeme sproste nadavat a v prodejni sekci zavedeme handlovani?

Funfe, do háje, když už musíš prudit na mody, tak mi laskavě řekni, proč jsi neposlal SZ, nebo report. Tadovo chování mi taky vadí, a buď ujištěn, že pokud bych já byl řešitel, Tady by už teď upíral svou pozornost k jinému fóru, tedy alespoň na nějaký čas ....

Odesláno

Gilius, šteniatka, to bolo dobré :D Dík za skúsenosti maš ich dosť. Štve ma akurát to, že kedysi sa tam dalo krásne behávať, no po psom boome bežíš psov alejou...ono je to aj v pohode, až na spomenuté prípady. Zmena trasy nutná :(

Když to je těžké...nevím, jak u vás na Slovensku, ale tady v Česku si už nemůžeš pustit psa na volno jen tak, kde chceš. Měšťáci pruděj všude možně, jaxviňa. Třeba u nás v Jihlavě máme tři parčíky, kde je to možné....a to se ještě lidi rozčilujou. A ten pes nemůže být věčně jen na vodítku a s náhubkem.

Na druhou stranu ale zase majitel by měl mít rafana zvládnutého.

Ve výsledku to odsíraj hlavně hafani, ti za své páníčky nemůžou.

Odesláno

Funfe, do háje, když už musíš prudit na mody, tak mi laskavě řekni, proč jsi neposlal SZ, nebo report. Tadovo chování mi taky vadí, a buď ujištěn, že pokud bych já byl řešitel, Tady by už teď upíral svou pozornost k jinému fóru, tedy alespoň na nějaký čas ....

Tady je hlubší problém, jsem tu téměř nový, času zde strávím spoustu, ale příliš se zbytečně nevyjadřuji (jsou tu téměř na vše ) větší odborníci. Ale pokud tu jsou indície, že prodávané hodinky nejsou v původním stavu, je potřeba to výrazně uvést(já koupil od Longa Trasery, v nepůvodním stavu :smile_anim: , na který upozorňoval a mě se líbil). Tady TADA nic takového neuvádí a vzhledem k ukrutnému počtu příspěvků(jako několik Modů dohromady) má člověk, který tu netráví spoustu času, pocit, že to je naprosto čistý a BEZPEČNÝ obchod. Kdybych neviděl některé příspěvky (které byli odstraněny) mohli by mě ty jeho hodinky zajímat. Nedal bych mu BAN, ale nastavil počet příspěvků na 0 a dal u něj výstrahu, ať začne chlapec bojovat o nápravu...

Odesláno

Když to je těžké...nevím, jak u vás na Slovensku...

Je to rovnaké, Gile. Ale nie vždy sa to dodržiava. Zo začiatku sa vodítko a sra.níčka kontrolovali, ale teraz nič. Už zavisí na majiteľa. Vyvenčovacie parky máme, teda tu v mojom okolí, no sáčky žiadne - ono sa to hneď pokradlo. Najprv niečo laxnosťou zneužije a až potom dodržuje...a čo ma najviac štve, sú skuvíňajúce psy na sídlisku po balkónoch, kde sa to pekne aj v noci medzi blokmi ozýva.

Odesláno

Pánové, co děláte mody, omluva :cheers: , měl jsem vás vynechat :notworthy: a být adresný. Prostě jsem to otevřel a mezi jinými reakcemi byl i Baker, který ho velmi jemně nabádal k uvedení ceny. Tada ji tam fláknul i s tím komentářem o kupě čehosi a bylo tam víc jeho postů (fakt nevím, co ve kterém) ve velmi zvláštním duchu. Byl jsem na fóru max. pět minut mezi nějakými telky, do toho přišel ještě někdo něco řešit a nějak mě nenapadlo použít report, nebo SZ. Chtěl jsem se na chvíli odreagovat a akorát se ještě přizdvihnul...
Odesláno

a tak nějakej sáček.....běžně u sebe nosím sáčků víc ( plus i dva pytlíky s krmivem pro bezprizorní psy/kočky - a ještě na mne lidi řvou, proč to krmím - většinou ale nereaguju, radši. Dokud do mne někdo nezačne strkat, nebo tak něco ). Bral bych si je domů, ale byt nafukovací nemáme....mno, mám nějaké plány, tak snad časem :)

Opět se obloukem vracíme k majitelům psů.....na manželku volal policii rozlícená paní, protože moje žena je od rány a nasrala se, když ta dámička nechala svýho mopsíka vydělat přímo před naším vchodem, po upozornění byla ještě hustá. Žena vzala pytlík, tím pytlíkem ten bobek a pak ten bobek milé paní rozmatlala po hadrech.

Přijela policie, paní hystericky ječela a sama před nima v tom záchvatu povykládala, že pejsek udělal potřebu a vůbec celou story. Tož manželku policista "napomenul" ( a bokem jí řekl, že paráda, že takhle se na ně musí) a druhý majitelce psíka uložil blokovou pokutu za znečišťování ....hehe..... a bylo.

Se chechtám i teď, když si na to vzpomenu. Pak to mělo ještě malinkatou dohru s manželem té paní, ale to sem nepatří.

Njn, psí štěkot. To je problém...kdo není zvyklej, nebo mu to vadí, holt nenadělá nic. Tohle mi nevadí, vaděj mi sekačky, nebo "tuneři", případně "motorkáři", kteří musej v noci tůrovat motory, aby o nich všichni věděli. Řeším to, opět, po svém, ale to sem psát nebudu, už takhle jsem tu za agresivního přiblblíka.

Odesláno

Se chechtám i teď, když si na to vzpomenu. Pak to mělo ještě malinkatou dohru s manželem té paní, ale to sem nepatří.

Njn, psí štěkot. To je problém...kdo není zvyklej, nebo mu to vadí, holt nenadělá nic. Tohle mi nevadí, vaděj mi sekačky, nebo "tuneři", případně "motorkáři", kteří musej v noci tůrovat motory, aby o nich všichni věděli. Řeším to, opět, po svém, ale to sem psát nebudu, už takhle jsem tu za agresivního přiblblíka.

ja bych tedy s dovolenim hlasoval o odvypraveni koncu obou pribehu :)

Odesláno

Já se taky hlásím, pokračovat, pokračovat, pokračovat :smile_anim:

BTW, jako bývalý majitel psa a poctivý sběrač po své Foxici, jsem si taky užil spoustu fajn "přátelských" chvil s ignoranty... Většinou hodně zírali, když jsem jim pohotově nabídl i vlastní pytlík...

Odesláno (upraveno)

Tady je hlubší problém, jsem tu téměř nový, času zde strávím spoustu, ale příliš se zbytečně nevyjadřuji (jsou tu téměř na vše ) větší odborníci. Ale pokud tu jsou indície, že prodávané hodinky nejsou v původním stavu, je potřeba to výrazně uvést(já koupil od Longa Trasery, v nepůvodním stavu :smile_anim: , na který upozorňoval a mě se líbil). Tady TADA nic takového neuvádí a vzhledem k ukrutnému počtu příspěvků(jako několik Modů dohromady) má člověk, který tu netráví spoustu času, pocit, že to je naprosto čistý a BEZPEČNÝ obchod. Kdybych neviděl některé příspěvky (které byli odstraněny) mohli by mě ty jeho hodinky zajímat. Nedal bych mu BAN, ale nastavil počet příspěvků na 0 a dal u něj výstrahu, ať začne chlapec bojovat o nápravu...

Stejný názor. Neměří se tu stejným metrem.

Jiný člen by i za menší prohřešek tohoto typu měl banána aspoň na týden. A bez milosti.

EDIT : A ještě se v dalších příspěvcích cítí být ukřivděn. :sad01_anim:

Upraveno uživatelem burina
Odesláno

No dobře...

Manžel té paní u nás zazvonil a jak jsem otevřel, hned jsem jí koupil. Pak mi řekl, že to mám za manželku, ale že ženský nebije. To jsem uznal, že je rovnej a řekl, že tudle měl teda grátis, ale ať to už podruhé nezkouší a jestli mu to stačí. Chvilku na mně koukal a potom řekl, že jo....řekl jsem mu jen :" tak teda nashledanou" a zavřel.

Nestál jsem o to se s ním nějako casnovat, asi mu ta hysterka doma udělala bugr...a bouchal jako holka.

Tuner a motorkář....o půl jedné v noci mne fakt nasralo, jak to točili....asi se předváděli před mařenkou, nebo předháněli před sebou, komu to víc řve... nebo nevím. Tak jsem šel dolů, že jako bomba a jestli mi neukáže motor. Ukázal :lol: Vyrval jsem kabely a hodil je do kanálu. Pak se probral motorkář, vyběhl na mne (mladej cápek), chtěl se prát. Já ne, tak jsem ho trochu zmuchlal ( na střední vzdálenost vás rozbombí kdejakej borec, na blízko už je ale potřeba něco fakt umět ;) )...jemu jsem jen zlomil klíček v zapalování.

Pak jsem chvilku poslouchal nadávky, já se jen ptal, jestli to chtěj řešit třeba s PČR, že je klidně zavolám a že tam s nima na ně počkám, že utíkat nebudu.

Dopadlo to tak, že si navzájem pomohli odtlačit stroje bokem a druhej den už tam pak nebyli. Takže nevím, jak to vyřešili, zda odtahem, nebo jak???

To s tím klíčkem jsem odkoukal od jednoho policajta ( něco jako ventilky ve Slavnostech Sněženek). Než by jim dával pokuty, buď sebral klíček a mrsknul do kanálu, nebo ho zlomil v zapalování ( von teda ještě dodával :" jejda" ). Ale to bylo před léty v jedné vísce blízko Jihlavy.

A ano, už jsem za to taky dostal i přes držku....ale to k tomu holt patří. Někdy narazí lidi, někdy já .

Odesláno

Já toho až zase tolik nemám (jiná věc jsou pracovní zážitky, tam mi šlo o hubu ( a kejhák) několikrát ). A todle forum o tom není. Vono je to většinou něco podobnýho, jako tu psal nedávno Harry....nějakej šikula si chce třeba honit triko, nebo chce být jen "vtipnej" ( je jedno, jestli před kamarádama, nebo přítelkyní)...a pak najednou jejda/jůjda/jémine, že se ho někdo nelekl.

ale napíšu Ti ještě takovou historku mého kamaráda (amatérský mistr Slovenska v Muay Thai a K1) -

byl si popít s kamarády z Bratislavského Hanumanu (klub Thajského boxu ) a vandroval tam do nich nějakej maník. Borec si dlouho nenechal říct a tak následovalo, po dlouhém pruzení a vyrejpávání, to, co muselo...levá, levá, pravá a nakonec lowkick.

Přítelkyně se pak dotyčného ptala, že:" prečo ten lowkick, keď už bol v limbu po rukách."

Odpověď zněla :" já som zvyknutý dokončiť kombináciu ... "... :lol2:

To máš tak, lidi, co jsou zvyknutí bouchat, vědí, že někdy dostanou a někdy rozdají. A z nějaké rány se nepotento. A ani to potom nějak dál neřeší (tr.oznámení, soudy atdatd).

Slušně se dnes se spoustou lidí nedomluvíš, slušnost se dnes bere, takřka automaticky, jako známka slabosti.....a , bohužel, tohle na tyto týpky prostě platí.

Odesláno

me neskutecne vytaci bezohlednost takovych tech dennich situaci: debil v drahym autu ho zaparkuje kam se mu zachce, pripadne si zastavi kde se mu zachce a nezajima ho, ze je to treba krizovatka apod. ja si na nej v zivote netroufnu, ale kudla se mi v kapse otvira a tep zrychluje pokazde.. ale nic nenadelam a s..e me to..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...