m.n. Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 bedja: Původní pointa je "co mě právě naštvalo" a to mě tahle demagogie, co tady kluci předvedli, teda fakt naštvala. Já jsem napsal svou zkušenost, která naprosto nic negeneralizovala. Je to jako bych napsal, že angličani dělají binec v letadlech, češi stáčí tachometry... Prostě to tak je, ale zároveň jsou mezi nimi další miliony skvělých lidí, tak nevím, proč by někdo měl za tato tvrzení dostávat po držce, nebo povídat o je*ání manželek...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Ja som to len povedal narovinu to je vsetko... Sice jsi to řekl na rovinu, ale s naprosto nevhodnou rétorikou i tónem vyjadřování. S tím pojebáním manželky, dacanem a vyhrožováním po papuli jsi to přehnal a příště si takové vyjadřování odpusť. EDIT: Možná je to náhoda, ale v poslední době byli opravdu téměř všichni prudiči a exoti ze Slovenska.
bedja Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 (upraveno) bedja: Původní pointa je "co mě právě naštvalo" a to mě tahle demagogie, co tady kluci předvedli, teda fakt naštvala. Já jsem napsal svou zkušenost, která naprosto nic negeneralizovala. Je to jako bych napsal, že angličani dělají binec v letadlech, češi stáčí tachometry... Prostě to tak je, ale zároveň jsou mezi nimi další miliony skvělých lidí, tak nevím, proč by někdo měl za tato tvrzení dostávat po držce, nebo povídat o je*ání manželek... ..jo já to vnímám..proto jsem taky reagoval na reakci instanta..ač to to normálně nedělám.. ..jenom jak sám vidíš to nebere konce..tak asi vypnu upozornění na toto vlákno a už sem nepolezu..no Upraveno 15. dubna 2012 uživatelem bedja
ivan_989 Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 ...mna dnes nasralo že som vliezoĺ do tohto vlakna a stratil ilúzie. A ešte som od plných pľúc nasraty povypisoval všeličo. Ale kým som to odoslal tak to si to párkrát po sebe pre prečítal. Možno by som si na chvíľu ulavil, ale nič ďalšie nedosiahol. Iba to že naseriem pár dalších ľudí. Tak som to radšej vymazal. A namiesto toho vam všetkým chcem radšej popriat úspešný začiatok týždňa. Každý toho mame hodne tak na co si kazit ešte chvíle strávené na fóre. Invektivy nič neriešia. Je lepšie sa nad ne povzniest. A nie nasane nasvysvetľovať obmedzenemu hlupakovi ze je obmedzený hlupak. On to aj tak nemôže pochopiť. Toto prosím nemyslím konkrétne na nikoho momentálne. Len ako akademický morálny apel.
emte Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 (upraveno) A koľko tu bolo prípadov Pavel Kařízek? Kto tu rozvrátil fórum? Kto tu niekoľko rokov s potešením rýpal do všetkého možného? Koľko Slovákov tu osočovalo český národ? A čo tatíček Masaryk, ten bol totiž tiež napol Slovák. //Edit: Vždy ma zamrzí, keď sa tu niekto zo Slovenska prezentuje podobným spôsobom a kazí meno už aj tak dosť málo zastúpenej slovenskej komunity tu. Ale keď to niekto využije len na to, aby si kopol. To je úbohé.. Upraveno 15. dubna 2012 uživatelem emte
long Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 (upraveno) Klucí tak teď mě vážně přestáváte bavit.Ono nestačí, že je tady pár exotů, kteří schválí rasově motivovaný čin i pirátské chování de..la na silnici jen,aby si podiskutovali (pohádali) se tady. Teď se navíc budeteTRAPNĚ A DĚTINSKY napadat kde jsou větší kok...i, jestli v jedné díře nebo v druhé díře. Děláte tady z toho bývalou Jugoslávii. To vyhrožování fackama stejně tak jako napadání a paušalizování jednotlivých národů ve veřejném vlákně dělá Chronomagu fakt super vizitku !!!! JSTE PAŠÍ( Á)CI sorry edit Upraveno 15. dubna 2012 uživatelem long
tombed Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Sice jsi to řekl na rovinu, ale s naprosto nevhodnou rétorikou i tónem vyjadřování. S tím pojebáním manželky, dacanem a vyhrožováním po papuli jsi to přehnal a příště si takové vyjadřování odpusť. EDIT: Možná je to náhoda, ale v poslední době byli opravdu téměř všichni prudiči a exoti ze Slovenska. Kamile... tys tomu nasadil korunu... kdyby jste ty ostré slova hlídali tak u všech, u instanta to beru stejně jako u sibiře, není v tom žádná záludnost a splnitelná výhružka... a ten EDIT , myslím si, že jsi tu od toho, abys tišil vášně, a ne je ještě jitřil...
Návštěvník corleone_001 Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 (upraveno) Ono to nie je o tom, či niekto je z vychodu,zapadu, Bratislavy, Brna, Prahy,alebo Košic,Prešova,Popradu. Je to o vašej obmedzenej inteligencii čo tu sami vašimi prispevkami potvrdzujete! Yes , som donescobar, som martin.L, som jankohraško,... Kto ešte musim byť? Žial, ani jeden typ nebol spravny, som sam za seba, svoje nazory na vas a exotov z ČR na tomto fore su moje vlastne a zial, nasli ste sa v nich- presni idioti co sa do toho zapojili, ved trafena hus vzdy zagaga! 10idiotov z CR tu dookola na každeho utoči, prudi kazdeho za jeho nazor, zhadzuje uroven a potom to hodite vzdy na niekoho! Sami si to tu prudite a ukazujete sa co ste za exoti-jedinci. Pobavil ma aj prispevok,o maliarovi, co kreslil postavicky, smerom na vychod horsie, ved sami ste uplne mimo vacsina co tu dookola do vsetkeho sa zapaja, hrdy Cesi, som rad ze som Slovak a nie Cech, to sa mi velakrat potvrdilo. Maliar sa v hrobe obraca a premalovalby ho urcite v dnesnej dobe. K jadru veci: Vasmu sudruhovi som ponukol moju cenu za jeho 7r stare hodinky, zacal mi vysvetlovat mimo veci kde on bol, kde letel, co on dokupil, ked kupujem hodinky, nemam za potreby k tomu dostat subor brozuriek, knihu. Zaver je na pobavenie vsetkych-napr. Slovakov, ja vlastne tie hodinky nepotrebujem predat! (asi sa tak hra, len z nudy upuje pravidelne, vypiseje o mot.zlavach ) Tak som mu napisal na rovinu k jeho blabotom: JA:Dakujem. Pisali sme si raz, kym ma vaša "komunita" nezablokovala. Ja som si kupil v predajni za 12 800E, troška vyssiu triedu Jeagerov. Mne ked sa nieco paci, kupim to a tak vsetko ma urcitu cenu aj u mna. Cenu som vam ponukol, finalnu. U mna knihy, brozury cenu hodiniek nezvysia. Tak veľa stastia pri predaji. Pozeram ze uz ich predavate 3mesiac skoro. A ako mnoho inych "odbornikov" svoje skvosty. Apropo (forum -komunita, tych par jedincov) : V hodinkach sa tu vyzna asi 20% a zvysok si tu chodi dokazovat kto je lepsi. Par jedincov si tu dokazuje niečo, co im asi v spolocnosti nevychadza, nedari sa a podla prispevkov uz ani nepodari. Vlakna ako Co ma moj sef na ruke, Kto cim jazdi,.. su uplne na pobavenie kazdeho, kto ma IQ viac ako simpanz ! POINTA je ze je to ich uspesny sef a nech ma ruke co chce, je to stale uspesny clovek, na ktoreho robi nejaky breitlos, rolexos, s osupanymi 10 rokov starymi hodinkami, co chodi na starom golfe, starej octavii a pod. A to je na smiech uplne, breitle ho v spolocnosti vyssie nevykopnu, aj ked si to tu mnohi myslia, mam hodinky za xy, uz som niekto, uz som vazeny obcan,..no si rovnaka nula ako predtym a tvoj sef s casiami je vyrazne vyššie. Vela tunajsiej komunity si mysli, ze da na ruku rolex, breitle,..uz su "high society" , no zial na to postavenie im hodinky nestacia. Hodinky su aj zivotny styl, pristup, nie len neohrabany sedliak s breitlama na ruke a pozerajte co mam! Prispevky typu, su super, vela ludi mi pozera na ruku su priam na popukanie. Hodinky su na to aby ludia pozerali na ruku aky som frajo ? Zdoraznujem cest vynimkam na tomto fore, no ti co su pre nieco ine, sa do tychto debat ani nezapoja a zvysok nenaplneny jedinci, co aspon tu su "sefovia", ktory by chceli mat na ruke aj tie obycajne casia, ale firmu ako ich sef na ktoreho kazdy den robia a tak by sme mohli pokracovat Upraveno 15. dubna 2012 uživatelem corleone_001
utrejch Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 (upraveno) Ono to nie je o tom, či niekto je z vychodu,zapadu, Bratislavy, Brna, Prahy,alebo Košic,Prešova,Popradu. Je to o vašej obmedzenej inteligencii čo tu sami vašimi prispevkami potvrdzujete! Jes som donescobar, som martin.L, som jankohraško,... Kto ešte musim byť? Žial, ani jeden typ nebol spravny, som sam za seba, svoje nazory na vas a exotov z ČR na tomto fore su moje vlastne a zial, nasli ste sa v nich- presni idioti co sa do toho zapojili, ved trafena hus vzdy zagaga! 10idiotov z CR tu dookola na každeho utoči, prudi kazdeho za jeho nazor, zhadzuje uroven a potom to hodite vzdy na niekoho! Sami si to tu prudite a ukazujete sa co ste za exoti-jedinci. Pobavil ma aj prispevok,o maliarovi, co kreslil postavicky, smerom na vychod horsie, ved sami ste uplne mimo vacsina co tu dookola do vsetkeho sa zapaja, hrdy Cesi, som rad ze som Slovak a nie Cech, to sa mi velakrat potvrdilo. K jadru veci: Vasmu sudruhovi som ponukol moju cenu za jeho 7r stare hodinky, zacal mi vysvetlovat mimo veci kde on bol, kde letel, co on dokupil, ked kupujem hodinky, nemam za potreby k tomu dostat subor brozuriek, knihu. ZAver je na pobavenie vsetkych Slovakov, ja vlastne tie hodinky nepotrebujem predat! (asi sa tak hra, len z nudy upuje pravidelne, vypiseje o mot.zlavach ) Tak som mu napisal na rovinu k jeho blabotom: JA:Dakujem. Pisali sme si raz, kym ma vaša "komunita" nezablokovala. Ja som si kupil v predajni za 12 800E, troška vyssiu triedu Jeagerov. Mne ked sa nieco paci, kupim to a tak vsetko ma urcitu cenu aj u mna. Cenu som vam ponukol, finalnu. U mna knihy, brozury cenu hodiniek nezvysia. Tak veľa stastia pri predaji. Pozeram ze uz ich predavate 3mesiac skoro. A ako mnoho inych "odbornikov" svoje skvosty. Apropo (forum -komunita, tych par jedincov) : V hodinkach sa tu vyzna asi 20% a zvysok si tu chodi dokazovat kto je lepsi. Par jedincov si tu dokazuje niečo, co im asi v spolocnosti nevychadza, nedari sa a podla prispevkov uz ani nepodari. Vlakna ako Co ma moj sef na ruke, Kto cim jazdi,.. su uplne na pobavenie kazdeho, kto ma IQ viac ako simpanz ! POINTA je ze je to ich uspesny sef a nech ma ruke co chce, je to stale uspesny clovek, na ktoreho robi nejaky breitlos, rolexos, s osupanymi 10 rokov starymi hodinkami, co chodi na starom golfe, starej octavii a pod. A to je na smiech uplne, breitle ho v spolocnosti vyssie nevykopnu, aj ked si to tu mnohi myslia, mam hodinky za xy, uz som niekto, uz som vazeny obcan,..no si rovnaka nula ako predtym a tvoj sef s casiami je vyrazne vyššie. Vela tunajsiej komunity si mysli, ze da na ruku rolex, breitle,..uz su "high society" , no zial na to postavenie im hodinky nestacia. Hodinky su aj zivotny styl, pristup, nie len neohrabany sedliak s breitlama na ruke a pozerajte co mam! Prispevky typu, su super, vela ludi mi pozera na ruku su priam na popukanie. Hodinky su na to aby ludia pozerali na ruku aky som frajo ? Zdoraznujem cest vynimkam na tomto fore, no ti co su pre nieco ine, sa do tychto debat ani nezapoja a zvysok nenaplneny jedinci, co aspon tu su "sefovia", ktory by chceli mat na ruke aj tie obycajne casia, ale firmu ako ich sef na ktoreho kazdy den robia a tak by sme mohli pokracovat Moc dlouhy a asi i blby. Bedja - ano, prebil to a to bol ucel. Ja som to len povedal narovinu to je vsetko. inak tu bude 30 politicky korektnych prispevkov ktore v naznakoch povedia to alebo ono. Nevedia sa preniest cez magora co ma velke auto a vychechtava sa im tu do tvare, pritom sami su taki isti vo svojej vlastnej malosti, a polovica z nich vo vedlajsom vlakne adoruje rytmusa. respekt borci. m.n. - ja nie som slovak. To ze mas kamaratov na slovensku mi je jedno (tych ludi mozno aj trochu lutujem). Tiez neviem ci cesi diskutuju na slovenskych forach, lebo na ziadne nechodim, to mi je tiez jedno. ale ty si vsetky videl a precital, tak si rad necham poradit. Stare gruzinske prislovie hovori: nehadaj sa s hlupakom, lebo si vas pomylia. tak k danej teme asi tolko. Madar? Upraveno 15. dubna 2012 uživatelem utrejch
Návštěvník corleone_001 Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Moc dlouhy a asi i blby. Ano dlhe, no vystizne zial, az do bodky. Madar? Aj keby rus, rumun, vzdy lepšie ako tvoje..
adamo Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Že mě včera na parkovišti odřelo trdlo poprvé za volantem dodávky. Potěšilo mě ale, že jsem ho při tom načapal, sepsal a jsem zvědavý jak to bude probíhat s pojišťovnou :/ Sice to není nic hrozného, ale naštve...
Onisau Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 V teorii komunikace je krátké povídání o tom, jak dochází v písemné komunikaci k vzájemnému nepochopení a výraznému pokroucení významů. Je to dáno tím, že písemná komunikace neobsahuje ostatní kanály jako je tón hlasu, tempo řeči, nonverbální komunikace, což jsou kanály které upřesňují význam informace a dávají mu celkové zabarvení. Myslím, že k vyhrocení této debaty došlo úplně stejně jako k vyhrocení debaty kterou tady zmínil slovutný long o pirátovi na silnici Nečetl jsem celé tohle poslední vzedmutí emocí, a ani nebudu, ale to, že se k tomu vyjadřují někteří kteří občas překroutí význam slov v mém příspěvku si dokážu představit, že tak učinili opět Takže dost navoněných prdý, jak řekl jeden moudrý muž, a hurá někoho upálit
Onisau Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Mně naštval technik co upevňoval kolo na Formuli ve které seděl Schumi... Už jsem se těšil, že starej pes ukáže zuby a oni ho ani nevypustili ze cvingru
long Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Aj keby rus, rumun, vzdy lepšie ako tvoje.. No člověče ty budeš lumen. Za mne : když ti češi tak vadí vysmahni a už sem nelez !!! ( to je slušnější verze)
Onisau Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 (upraveno) Že mě včera na parkovišti odřelo trdlo poprvé za volantem dodávky. Potěšilo mě ale, že jsem ho při tom načapal, sepsal a jsem zvědavý jak to bude probíhat s pojišťovnou :/ Sice to není nic hrozného, ale naštve... Já jsem asi před rokem drknul do dědka ve starém favoritu. Než bych něco vypisoval a dohadoval se co a jak (byla to zcela jasně moje chyba) tak jsem na strejdu počkal až si koupí noviny a zaplatil škodu hotově. Sice mě to vyšlo dráž, ale zase jsem nemusel nic vypisovat Upraveno 15. dubna 2012 uživatelem Onisau
gougy Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 (upraveno) Tohle je vlákno "humor" nebo snad jsou zase skvrny na luminiscenci? Kdyby jste si radši nařídili a natáhli hodinky na zítra na ráno.. (solar-atomic mají vyjímku, nemusí) Edit: Já jsem asi před rokem drknul do dědka ve starém favoritu. Než bych něco vypisoval a dohadoval se co a jak (byla to zcela jasně moje chyba) tak jsem na strejdu počkal až si koupí noviny a zaplatil škodu hotově. Sice mě to vyšlo dráž, ale zase jsem nemusel nic vypisovat Ty když "drnkneš do Fáčka", tak je to totálka, ne? Upraveno 15. dubna 2012 uživatelem gougy
brett Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 (upraveno) Ono to nie je o tom,. ............... a bla bla bla .............. ty jsi milašek, tebe jsme tu potřebovali ... Teď už to je 100pro - troll se vrátil! Upraveno 15. dubna 2012 uživatelem brett
Boudy Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 No člověče ty budeš lumen. Za mne : když ti češi tak vadí vysmahni a už sem nelez !!! ( to je slušnější verze) Longu, on tu potrebuje byt,v realnym zivote asi komunikaci moc nezvlada ... Tady tu pisemnou taky ne, ale porad to zkousi ... Treba jeho verze carleone_999 bude mit delsi zivotnost ... Postupne se (mozna) nauci, ze nemusi furt kopat kolem sebe ... Je totiz ponekud
Locque Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Hodinky su aj zivotny styl, pristup, nie len neohrabany sedliak s breitlama na ruke a pozerajte co mam! Tomu se řiká sebereflexe...
Doporučené příspěvky