Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Naštvaly mě dětinské hádky i ve fotogalerii. Obecně už mě to tady dost štve. Tak na čas pa.

Horhe, bohužel s tebou musím souhlasit, je toho tady v poslední době moc. Jen jsem se ještě nedostal do stadia, že bych se sem dokázal přes den nepodívat. Ale s..e mě to taky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

paní z krotitelé dluhů, která viní ze svých dluhů reklamy a stát :suicide_anim:

Neviděl jsem, nicméně částečně souhlasím.

1.Stát by se měl postarat o finanční gramotnost v rámci základního vzdělání.

2.Fakt, že u nás bez problémů fungují společnosti, co nabízí půjčky s RPSN ve stovkách procent, je na pováženou. Kdysi se to nazývalo lichvou a bylo to trestné.

Odkaz ke komentáři

dobře, ale selskýmu rozumu nelze naučit a doufám, že každý, kdo má v mozku víc než lejno snad dokáže aspoň pochopit, že výdaje musím přizpůsobit příjmům a hlavně se nezadlužím, abych si koupil dvd přehrávač, velký lcd a jiný zbytný kraviny probůh

ad fin. gramotnost - někdy stačí přečíst smlouvu

ad fin. gram. a lichva - já jsem liberál v případě role státu, takže vodení za ruku u mě ne e...teda zas nejsem sociální darwinista, abych ji to přál

Odkaz ke komentáři

Pred chvili mi spadly rolady v koupelne na dlazdicky... .... Teoreticky bych u nich mohl nechat udelat komplet pretesneni. To bude peklo rozloucit se s tema hodinkama na dobu nutnou pro servis.

Upřímnou soustrast!

Nešlo by to domluvit "na počkání"? Stejně na tom víc jak hodinu nebo dvě nestráví, tskže.....

Odkaz ke komentáři

To Skalis - já tomu rozumím. Člověk je smutnej.

Asi po cca týdnu vlastnictví nádherných, ve stavu 1A, Seiko Monster, kdy jsem během týdne nezpozoroval odchylku v chodu-přesnosti!, tak si je chtěla prohlédnout dcera a téměř ihned poté, co si je vzala na ruku, je nechtíc upustila na zem v kuchyni.... teď dělají -6 s/den :( Já vím, že je to "jen" 7S26, ale stejně. Dokonce mě chvíli díky Monstrům přešla obsese Seamasterama. No, nezlobím se na dceru, jen je mi to líto. Stejně jsem chtěl nechat seřídit na Florenci svoje Alpinisty, tak z jedné vody načisto, no.

Odkaz ke komentáři

Mě docela zklamalo iDnes...

http://zpravy.idnes.cz/legalni-drogy-z-polska-ve-stodolni-ulici-vyzkouseli-jsme-jejich-ucinek-132-/krimi.asp?c=A101230_152331_ostrava-zpravy_jog

Lezou tam děti a určitě nejedno to bude teď chtít zkusit, když vidí, že vlastně o nic nejde.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...