Jeremy Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 Tak kolik ? Hele drobet se natáhni, dej si něco fajnovýho k pití a vydejchni. Takovej hodinovej Auto-BAN myslím, že je nejlepší řešení, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 klud chalani ... minulu zimu presne v tomto case tiez same problemy. asi nejake blbe obdobie alebo co nebojte zachvilu je tu sihh 2011 To budou žně, SIHH je lepší než Basilej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 Hele drobet se natáhni, dej si něco fajnovýho k pití a vydejchni. Takovej hodinovej Auto-BAN myslím, že je nejlepší řešení, co? Dobrá, jdu vychladnout na sjezdovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 Dobrá, jdu vychladnout na sjezdovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 Naštvaly mě dětinské hádky i ve fotogalerii. Obecně už mě to tady dost štve. Tak na čas pa. Horhe, bohužel s tebou musím souhlasit, je toho tady v poslední době moc. Jen jsem se ještě nedostal do stadia, že bych se sem dokázal přes den nepodívat. Ale s..e mě to taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 paní z krotitelé dluhů, která viní ze svých dluhů reklamy a stát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 paní z krotitelé dluhů, která viní ze svých dluhů reklamy a stát Neviděl jsem, nicméně částečně souhlasím. 1.Stát by se měl postarat o finanční gramotnost v rámci základního vzdělání. 2.Fakt, že u nás bez problémů fungují společnosti, co nabízí půjčky s RPSN ve stovkách procent, je na pováženou. Kdysi se to nazývalo lichvou a bylo to trestné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 dobře, ale selskýmu rozumu nelze naučit a doufám, že každý, kdo má v mozku víc než lejno snad dokáže aspoň pochopit, že výdaje musím přizpůsobit příjmům a hlavně se nezadlužím, abych si koupil dvd přehrávač, velký lcd a jiný zbytný kraviny probůhad fin. gramotnost - někdy stačí přečíst smlouvu ad fin. gram. a lichva - já jsem liberál v případě role státu, takže vodení za ruku u mě ne e...teda zas nejsem sociální darwinista, abych ji to přál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 Pred chvili mi spadly rolady v koupelne na dlazdicky... .... Teoreticky bych u nich mohl nechat udelat komplet pretesneni. To bude peklo rozloucit se s tema hodinkama na dobu nutnou pro servis. Upřímnou soustrast! Nešlo by to domluvit "na počkání"? Stejně na tom víc jak hodinu nebo dvě nestráví, tskže..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 To Skalis - já tomu rozumím. Člověk je smutnej.Asi po cca týdnu vlastnictví nádherných, ve stavu 1A, Seiko Monster, kdy jsem během týdne nezpozoroval odchylku v chodu-přesnosti!, tak si je chtěla prohlédnout dcera a téměř ihned poté, co si je vzala na ruku, je nechtíc upustila na zem v kuchyni.... teď dělají -6 s/den Já vím, že je to "jen" 7S26, ale stejně. Dokonce mě chvíli díky Monstrům přešla obsese Seamasterama. No, nezlobím se na dceru, jen je mi to líto. Stejně jsem chtěl nechat seřídit na Florenci svoje Alpinisty, tak z jedné vody načisto, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 Tak hodinky jdou jinak! Objednam sklo u Habana a poslu to cele mechanovi, at se na to podiva a sklo vymeni. Aspon mi bude moct konecne prelestit lunetu, kdyz jsem si o to nerekl pred rokem, kdyz u nej byly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 Hrozná fronta to Technického muzea v Praze. Vzdal jsem to, jen jsem projel okolo. Tak po 15.2.2011 už snad bez fronty. Děti remcaly, ale návštěva čajovny to spravila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 Technicke uz je otevrene? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 Jen dnes hlavní hala. Jinak 15.2.2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 Aha, Urcite tam potom zajdu .. chystam se uz delsi dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 Naštvala mne před nedávnem reakce několika místních členů na Lacinu .Teď máme dalšího idiota na D1. Také je nevinný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 Mě docela zklamalo iDnes...http://zpravy.idnes.cz/legalni-drogy-z-polska-ve-stodolni-ulici-vyzkouseli-jsme-jejich-ucinek-132-/krimi.asp?c=A101230_152331_ostrava-zpravy_jogLezou tam děti a určitě nejedno to bude teď chtít zkusit, když vidí, že vlastně o nic nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 Mě docela zklamalo iDnes... http://zpravy.idnes....rava-zpravy_jog Lezou tam děti a určitě nejedno to bude teď chtít zkusit, když vidí, že vlastně o nic nejde. A jde? Flaska vodky uskodi vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 .... a prechazim na pevnou instalaci vcetne laser jammeru tak jsem zvedavy....Nemáš k tomu víc informací? Klidně i přes SZ, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 že jsem včera prošvihl své páté chrononarozeniny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky