sect Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Tado teď mě napadá, tramvají jsi už jel? Určitě už jel, naskočil do ni, na šoféra vytáhl pistoli a zařval: sledujte tam to auto !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 (upraveno) To je zase paniky na starem belidle Asi vas potesi, ze jsem se z Krelova uz nedostal a ceka me noc pod sirakem Slyšels už někdy o orgánech tam dole? Jejich původní určení není stojan na polobotky ale chůze. Myslím, že tomu plebs říká nohy. Velmi užitečné. Upraveno 14. února 2011 uživatelem mechano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 ... a ten orgán nahoře je umí ovládat, když nic jinýho ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Tado teď mě napadá, tramvají jsi už jel? Jel, párkrát, není to prostě ono Tak mě napadá byl si někdy v Olomouci? On Křelov zrovna není tramvajová stanice. Mechano: A ano, pěšky je to cca 30minut, je to lepší jak čekat na nějakej autobus, kterej stejně nejede Za šikovným puškařem se vyplatí i pěšky chodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Jel, párkrát, není to prostě ono Tak mě napadá byl si někdy v Olomouci? On Křelov zrovna není tramvajová stanice. Mechano: A ano, pěšky je to cca 30minut, je to lepší jak čekat na nějakej autobus, kterej stejně nejede Za šikovným puškařem se vyplatí i pěšky chodit Tobě, kterému je střelba denním chlebem? Rozhodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 (upraveno) Slyšels už někdy o orgánech tam dole? taky si myslim,že kdybychom se složili na nějakou levnější romku,von by si vyklepal py... teda orgán a netlačilo by mu to tak na mozek.Já to musel držet na vojně,a vono jakse to tlačí nahoru a začne to tuhnout,to člověk je z toho v tu ránu blbej Upraveno 14. února 2011 uživatelem xxxxxfazerxxxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Tobě, kterému je střelba denním chlebem? Rozhodně. Kéž by denním ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 ...va mě ti orgáni MP Brno, dali 500 za tři minuty před poštou, kde nejde jinde parkovat... Dementi, akorát dávat botičky a pokuty, a taky nechápu proč pošta nedoručuje v době, kdy je alespoň trošku pravděpodobnost, že je člověk doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Než levnější romku bych spíš nasadil čaj s bromem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Než levnější romku bych spíš nasadil čaj s bromem. nevim,při stejnym užívání by si moch spálit pytel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 nevim,při stejnym užívání by si moch spálit pytel Neboj on na něm má určitě taky tankistickej holster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levistrauss Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 To mi připomíná jednu příhodu, co se stala jednomu mýmu známýmu - Kdysi na zábavě čuměl po zadanejch babách a tak dostal (zaslouženě) po tlamě. Jeho to samozřejmě nasralo (myslel si, že vůči němu bylo učiněno bezpráví) a tak kdesi doma vyštrachal nějakou plynovku, co vypadala jako opravdová pištola a další víkend šel s tou plynovkou mávat před rypákem tomu týpkovi, co od něho dostal nakládačku. Týpek se ale nedosrlal (jak můj známej očekával), plynovku mu jakýmsi chvatem zebral, dal mu podruhý po tlamě a byl od něj v tu chvíli pokoj. No jo, ale můj známej si zajistil ZP a koupil si opravdovou bouchačku a teď s ní furt chodí a každýmu preventivně vyhrožuje. A JAKEJ JE TO FRAJER! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 levistrauss: tohle je častá šablona, znám to z okolí taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levistrauss Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Bandicoot: bohužel... a nechtěl bych být špatným prorokem, ale obávám se, že kvůli těmto jednotlivcům (a velmi bych si přál, aby k nim Tada nepatřil) bude brzo o strach chodit po ulicích. A abych nebyl OT, tohle mě štve. A hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Není to "právě", ale spíš v poslední době anarchie v prodejním vlákně . Kdysi byly stanovené určité pravidla, které se taky kdysi celkem dodržovaly, teď tam jsou nabídky bez fotek, občas bez ceny, prodeje za někoho (ale já nic, jenom to sem dávám), nabídka v angličtině (i když to nic neporušuje nechápu to) a spousta OT keců, dokonce v jedné poslední nabídce s komentováním ceny "já jsem je kupoval nové ještě o tolik levněji".Možná by nebylo špatné, aby si všichni, kdo do této sekce přispívají, pravidla znovu přečetli.Tak a hned mi je líp . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 To mi připomíná jednu příhodu, co se stala jednomu mýmu známýmu - Kdysi na zábavě čuměl po zadanejch babách a tak dostal (zaslouženě) po tlamě. Jeho to samozřejmě nasralo (myslel si, že vůči němu bylo učiněno bezpráví) a tak kdesi doma vyštrachal nějakou plynovku, co vypadala jako opravdová pištola a další víkend šel s tou plynovkou mávat před rypákem tomu týpkovi, co od něho dostal nakládačku. Týpek se ale nedosrlal (jak můj známej očekával), plynovku mu jakýmsi chvatem zebral, dal mu podruhý po tlamě a byl od něj v tu chvíli pokoj. No jo, ale můj známej si zajistil ZP a koupil si opravdovou bouchačku a teď s ní furt chodí a každýmu preventivně vyhrožuje. A JAKEJ JE TO FRAJER! Ďuričko II ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Tak jsem dnes po ránu, když jsem přišel k autu zjistil, že mě jdou nějak ztuha otvírat dveře. Zase mě přes noc někdo nacouval do auta. Tenhle měsíc už podruhé. Nechápu, že když už je někdo takovej kokot a neumí parkovat nebo se otočit v ulici, že alespoň nestrčí lístek s omluvou a telefonem za stěrač. To je ten slavnej systém s bonusy u povinného ručení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Všechny komentáře jsou zbytečné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Všechny komentáře jsou zbytečné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Všechny komentáře jsou zbytečné. Tohle, tohle mně Conrade nedělej!!! Já jsem chabrus na hercnu a z takovýho pohledu se mně kousne pumpička ajn cvaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky