Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

To je zase paniky na starem belidle :) Asi vas potesi, ze jsem se z Krelova uz nedostal a ceka me noc pod sirakem :D

Slyšels už někdy o orgánech tam dole? Jejich původní určení není stojan na polobotky ale chůze. Myslím, že tomu plebs říká nohy. Velmi užitečné. Upraveno uživatelem mechano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

Tado teď mě napadá, tramvají jsi už jel?

Jel, párkrát, není to prostě ono :) Tak mě napadá byl si někdy v Olomouci? On Křelov zrovna není tramvajová stanice.

Mechano: A ano, pěšky je to cca 30minut, je to lepší jak čekat na nějakej autobus, kterej stejně nejede :D Za šikovným puškařem se vyplatí i pěšky chodit :)

Odkaz ke komentáři

Jel, párkrát, není to prostě ono :) Tak mě napadá byl si někdy v Olomouci? On Křelov zrovna není tramvajová stanice.

Mechano: A ano, pěšky je to cca 30minut, je to lepší jak čekat na nějakej autobus, kterej stejně nejede :D Za šikovným puškařem se vyplatí i pěšky chodit :)

Tobě, kterému je střelba denním chlebem? Rozhodně. :suicide_anim:
Odkaz ke komentáři

Slyšels už někdy o orgánech tam dole?

taky si myslim,že kdybychom se složili na nějakou levnější romku,von by si vyklepal py... teda orgán a netlačilo by mu to tak na mozek.Já to musel držet na vojně,a vono jakse to tlačí nahoru a začne to tuhnout,to člověk je z toho v tu ránu blbej

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odkaz ke komentáři

...va mě ti orgáni MP Brno, dali 500 za tři minuty před poštou, kde nejde jinde parkovat... Dementi, akorát dávat botičky a pokuty, a taky nechápu proč pošta nedoručuje v době, kdy je alespoň trošku pravděpodobnost, že je člověk doma...

Odkaz ke komentáři

To mi připomíná jednu příhodu, co se stala jednomu mýmu známýmu - Kdysi na zábavě čuměl po zadanejch babách a tak dostal (zaslouženě) po tlamě. Jeho to samozřejmě nasralo (myslel si, že vůči němu bylo učiněno bezpráví) a tak kdesi doma vyštrachal nějakou plynovku, co vypadala jako opravdová pištola a další víkend šel s tou plynovkou mávat před rypákem tomu týpkovi, co od něho dostal nakládačku. Týpek se ale nedosrlal (jak můj známej očekával), plynovku mu jakýmsi chvatem zebral, dal mu podruhý po tlamě a byl od něj v tu chvíli pokoj. No jo, ale můj známej si zajistil ZP a koupil si opravdovou bouchačku a teď s ní furt chodí a každýmu preventivně vyhrožuje. A JAKEJ JE TO FRAJER!

Odkaz ke komentáři

Není to "právě", ale spíš v poslední době anarchie v prodejním vlákně :wallbash: . Kdysi byly stanovené určité pravidla, které se taky kdysi celkem dodržovaly, teď tam jsou nabídky bez fotek, občas bez ceny, prodeje za někoho (ale já nic, jenom to sem dávám), nabídka v angličtině (i když to nic neporušuje nechápu to) a spousta OT keců, dokonce v jedné poslední nabídce s komentováním ceny "já jsem je kupoval nové ještě o tolik levněji".

Možná by nebylo špatné, aby si všichni, kdo do této sekce přispívají, pravidla znovu přečetli.

Tak a hned mi je líp :whistling: .

Odkaz ke komentáři

To mi připomíná jednu příhodu, co se stala jednomu mýmu známýmu - Kdysi na zábavě čuměl po zadanejch babách a tak dostal (zaslouženě) po tlamě. Jeho to samozřejmě nasralo (myslel si, že vůči němu bylo učiněno bezpráví) a tak kdesi doma vyštrachal nějakou plynovku, co vypadala jako opravdová pištola a další víkend šel s tou plynovkou mávat před rypákem tomu týpkovi, co od něho dostal nakládačku. Týpek se ale nedosrlal (jak můj známej očekával), plynovku mu jakýmsi chvatem zebral, dal mu podruhý po tlamě a byl od něj v tu chvíli pokoj. No jo, ale můj známej si zajistil ZP a koupil si opravdovou bouchačku a teď s ní furt chodí a každýmu preventivně vyhrožuje. A JAKEJ JE TO FRAJER!

Ďuričko II ?
Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnes po ránu, když jsem přišel k autu zjistil, že mě jdou nějak ztuha otvírat dveře. Zase mě přes noc někdo nacouval do auta. Tenhle měsíc už podruhé. Nechápu, že když už je někdo takovej kokot a neumí parkovat nebo se otočit v ulici, že alespoň nestrčí lístek s omluvou a telefonem za stěrač. To je ten slavnej systém s bonusy u povinného ručení.:(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...