tommas4 Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Mám možnost "napište řediteli", v pondělí přišla pochvala a zároveň připomínka od klienta.Nikdy nezvedám telefon hned, stejně tak nikdy nereaguji hned - viz. poučení od sekretářkypro nového ředitele nemocnice ve filmu Básníci xxx, odepisuji zpravidla hned druhý den.I na pochvaly, i na stížnosti, ovšem včera jsem měl výpadek netu a půl dne jsem nebyl vkanceláři a dnes ráno ten samý klient opět email jako jak si dovoluji neodepisovat? Hned?A místo normální komunikace výhrůžka že teda mi začne pomlouvat firmu všudepo internetu kde může. Asi už pochvalnou část vynechá? To, že má na takové kok.tiny čas v práci a ze služebního emailu (státní správa, ajťák)už je věc druhá. Mám rád tohle století a pohodový mezilidský vztahy . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 problém některých zdejších členu se v SZ podepsat a nedejbože nějak slušně ukončit komunikaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Já tedy nevím, ale slušnost je se představit, poděkovat a rozloučit se, s přáním hezkého dne popřípadě víkendu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Event. hezky prožitých svátků a šťastného nového roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 nenaštvalo,ale je to divný no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 27. srpna a já zapnul topení. Pustil jsem aktualizaci na čtečku a po úspěšném provedení zmizela čeština v menu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 problém některých zdejších členu se v SZ podepsat a nedejbože nějak slušně ukončit komunikaci.Blbej zvyk. Mám ale velký štígro, tady se s ním skoro nesetkávám ( myslím na foru ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 a až pojedeš v noci z flámu tak ho potkáš zas a zas budeš brblat. Oni totiž ponocujou, hodně ponocujou. Když je potřeba tak se prostě seká třeba celou noc. A jezdí se protože obilí se seká když je jeho čas a když jsou podmínky takže se přesouvají z místa na místo. Nejspíš se přesouval někam kde to nezmoklo nebo jel z noční šichty kterou musel dorazit aby to nezmoklo. No jo, ale v noci lilo a v úterý celý den. Tudíž mohl jet v noci. A do Drážďan sekat určitě nejel, aby valil ve špičce. A kdyby čas od času odjel na parking po straně, aby ta kolona projela, taky by ho neubylo.Jo a v noci bych nebrblal, ale normálně ho předjel. To přes den v podstatě v tomto úseku nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 taky se vzdycky nepodepisuju pokud se jedna o souvislou komunikaci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Ja to resim tak, ze pokud mi nekdo nabidne vic, volam puvodnimu zajemci, jaka je siruace a zda dorovna. Mozna se to nekomu zdat fer nebude, na druhou stranu, proc bych mel nekomu davat prachy jen tak? Je mi jasné, že se to děje, ale že to někdo rovnou napíše? Díky za varování - spolu určitě obchodovat nebudeme. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Opravdu za užitečné bych považoval, kdyby dopravní policie místo prudění řidičů za rychlost za cedulí obce, kde jedinou stavbou široko daleko je krtinec apod....začala konečně "perzekvovat" borce a borkyně s červenou zadní mlhovkou. Trochu prší, viditelnost OK, šup - zapnout všechno a tradáááááá. Jak při rychlostech 130 apod., kdy tedy evidentně viditelnost umožňuje takové rychlosti, tak i v ploužící se koloně. Po pár minutách za takovým autem vidím rudě i já.A to nemluvím o podstatné věci, a to, že toto rozsvicení červené mlhovky ve většině případů snižuje bezpečnost silničního provozu. Krom toho, že mne po chvíli z té záře šálí zrak, těžko periferně odliším brzdová světla aut před sebou.Dle mne jde o naprostý nešvar českých řidičů a je zajímavé, že to vadí prakticky každému, kdo něco najezdí, jen policii ne. Já osobně červenou zadní mlhovku použiju max. 1x ročně a ještě na pár minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Je mi jasné, že se to děje, ale že to někdo rovnou napíše? Díky za varování - spolu určitě obchodovat nebudeme.+1, moje řeč' Pár věcí jsem už v životě taky prodal a ba naoak mě vždycky přišlo velmi nefér, když mě volal nějakej mamlas, zjistil, že věc je zamluvena a začal hned nabízet víc a čekal, že domluvený obchod zruším a prodám to automaticky jemu.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 (upraveno) taky se vzdycky nepodepisuju pokud se jedna o souvislou komunikaci..ty jsi známá firma Upraveno 27. srpna 2014 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 ty musis byt ale desne nerudnej clovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 ty musis byt ale desne nerudnej clovek.hlavně v pátek na konci prac.týdne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 ty jsi známá firma ty me taky vraby zejtra mam dovolenou tak asi pujdu jedno dve vdechnout na lepsi spani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 hlavně v pátek na konci prac.týdne to bylo puvodne na jivla ale nejsk se to ztratilo v kontextu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 ty musis byt ale desne nerudnej clovek. Myslím, že ne, myslím, že mé okolí myslí že neeeeeeé, ale ty mlhovky mne tedy fakt prudí.......Ještě více než třeba Kometa Brno apod. obskurní týmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 me sice taky prudi ale tak ho necham popojet a necham se predjed nekym kdo ty mlhovky nema..nedelam z toho takovou tragu..hold fojedu o tri minuty dyl..raddi nez byt pul dne nasranej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 jo a ještě mne občas prudí rádio Impuls.....Tedy ne že bych ho poslouchal, ale občas si zapnu jejich dopravní info. Je jim h....o, tedy blbě rozumět, ale hudba na pozadí musí být.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky