African Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 By jsi se divil jak si na nás svítěj každou chvíli, jelikož nejsme vychcánci, kteří se registrujou v Praze a kontrolu mají jednou za stodevadesát let. My ji máme hezky poctivě každý dva roky. Takže můžeš strašit od rána do večera, tady na Finančním na to máme jiný střelce Az budu na MF, tak na tebe si posvitim mezi prvnima. Cas a nadseni Ti nechybi, takze to bude radost si s tebou pohrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Je to tak, já tomu jako taky nerozumím, ale jsem rád, že zkouší něco dělat. To, jako že tady je pěkná buzerace ze strany ouředníků je nepříjemný fakt a doufám, že se vše jednou změní k lepšímu No mně jde jenom o to, že nějaký úředník se na tebe může dívat podobně jednoduše jako ty na ty Vietnamce (vem si takového pana poslance Mládka, abychom pro příklad nechodili daleko) a bude mít v tomhle zákoně oporu k tomu, aby ti silně znepříjemnil život i coby poctivému daně platícímu podnikateli. Možná že v těch civilizovaných zemích se daně snáz platí a líp hlídají, protože je tam mají jednodušší? A možná i nižší? Nevím, daně jiných zemí nastudované nemám...Ale třeba se pletu, konečně se na všechny podvodníky došlápne a Ano, bude líp... Peace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Ha ha, ale právě ty neumím šesky to nepostihne. Makám poctivě jako cvok, pro mě za mě mi múže stát ouřadaa celník za zadkem celej den, ale proč to jako mám kur.a platit? Před asi šesti lety jsem začínal a veškeré mojedlouhodobější výhledy počítaly s DPH 5 a 9 procent. Kolikpak odvádím teďka? A vůbec, jako firma odvádím ročně tomuto nenažranému molochu na daních v řádu sedmimístných čísel,za to dostanu nařízeny další náklady? A byrokracii? A u českých drah se stále bude rozdávat "odstupné"v desítkách miliónů? A v Práglu bude ten tunel stát xxx.xxx.xxx.xxx korun nebo kolik teda vlastně?A dálnice stavíme proč nejdráž v evropě?Tak jestli by si - čistě náhodou - místo buzerování výkonných a stát živících firem - neměli napřed udělatpořádek doma ve chlévě. Tak to pak vypadá když někdo popíjí Chateau nef du pappe a káže suchou vodu.*peace*mě jenom rozčiluje ta neskutečná byrokracie kvůli které nemám čas na svou práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Přepravce GLS. Ani mě tak moc nenaštvalo, že ač slibují dodání do 24hodin, nepovedlo se jim to ani za 72 hodin, ale vytočila mě armáda slepic na jejich "hotline" . Paní mě "uklidnila", že mám objednané večerní doručení na dnešní den (nevím, kde na to přišla, ale budiž), vzápětí to zazdila infem, že balíček je ale už na depu a bude probíhat zítra opakované doručení, takže nic. Když se zeptám, co znamená v jejich pojetí teda večerní doručení, dozvím se, že 17-20hod. Na můj dotaz, proč je tedy v 16:45 balík již uložen paní nechápavě blekotá, co je na tom divného a dále jak kafemlejnek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 hoši to je všude stejný, v pátek jsem z pobočky stahoval za pomoci PPL balík, naložen v pátek doručen dnes, denně u nás ppl nakládá a vylkádá.. a paní mi s klidem a důvěrou řekne, že jsme se domluvili s řidičem, že to může být jindy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Já to nesleduji do podrobna, ale jestli píšeš o dokazování majetku a následném dodanění, popř. vyvlastnění, tak snad víš, kde jsi vzal peníze na své auto, nebo svůj barák, ne? Já to vím, a vůbec z ničeho nemám strach, nabyl jsem všechno legální cestou, tak mě může Babiš maximálně víš co... Neříkám , že my jako češi jsme ty hovádka, člověku je všude podobný a jak mu nastavíš pravidla, tak se chová...Jo,tak aby ses, chlapče, nedivil, až na tebe přijde řada.... Tohleto, co zde Bureš zavádí, nemá nic společného s lepším výběrem daní, ale s eliminací konkurence. Je to soukromý podnikatel, kterému náš národ tupých hovad ve volbách dal tolik hlasů, že sedí nejen na penězích z daní, ale na kontrolním místě všeho businessu v republice. To přece není normální. Vlastně, co je to "normální" v dnešní době, že ? Ha ha, ale právě ty neumím šesky to nepostihne. Makám poctivě jako cvok, pro mě za mě mi múže stát ouřadaa celník za zadkem celej den, ale proč to jako mám kur.a platit? Před asi šesti lety jsem začínal a veškeré mojedlouhodobější výhledy počítaly s DPH 5 a 9 procent. Kolikpak odvádím teďka? A vůbec, jako firma odvádím ročně tomuto nenažranému molochu na daních v řádu sedmimístných čísel,za to dostanu nařízeny další náklady? A byrokracii? A u českých drah se stále bude rozdávat "odstupné"v desítkách miliónů? A v Práglu bude ten tunel stát xxx.xxx.xxx.xxx korun nebo kolik teda vlastně?A dálnice stavíme proč nejdráž v evropě?Tak jestli by si - čistě náhodou - místo buzerování výkonných a stát živících firem - neměli napřed udělatpořádek doma ve chlévě. Tak to pak vypadá když někdo popíjí Chateau nef du pappe a káže suchou vodu.*peace*mě jenom rozčiluje ta neskutečná byrokracie kvůli které nemám čas na svou práciNezbývá než souhlasně pokyvovat hlavou.... a dalo by se v tom výčtu pokračovat donekonečna.Oni si ti zaměstnanci myslí, že když se přiškrtí zaměstanvatelům (tedy podnikatelům) kohoutky a kyslík, že se všichni budou mít líp. Co na takovou omezenost říct?... Nic. Stejně sklapneme podpatky a budeme tu svoji kuličku táhnout dál do ještě strmějšího kopce (nebo se na to nakonec vykašleme a odstěhujeme se někam , kde si ještě lidí, co tvoří hodnoty, váží....ale těch míst ubývá, no...). A na to se tady spoléhá (myslím politiky a další dotační a veřejnofinanční šizuňky a odboráře a podobnou pakáž, zadarmo drahou, neproduktivní a nenažranou).Sorry, nechci se rozčilovat, a nechci rozčilovat ani vás. Ale koukněte na tohleto : O tenhle princip jde : http://www.tyden.cz/rubriky/byznys/cesko/babisuv-uniles-vyhral-miliardovy-tendr-lesu-cr_327583.html#.VJHGKitMw68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Hodnoty tvoří taky zaměstnanci ne? Aspon podle zaplacenych dani je to dost vidět. Narozdíl od některých OSVC nebo podnikatelů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Hodnoty tvoří taky zaměstnanci ne? Aspon podle zaplacenych dani je to dost vidět. Narozdíl od některých OSVC nebo podnikatelů.to vypadá na další flejm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Ježíš to ne :-) Ja proti OSVC nic nemam, jen me sere to nekonečný knuceni, jak se maj špatně a odejdou jinam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 (upraveno) Ježíš to ne :-) Ja proti OSVC nic nemam, jen me s..e to nekonečný knuceni, jak se maj špatně a odejdou jinam.to snad dělaj zaměstnanci ne ? když jim třeba zkrouhnou kokakolu z firemních požitků Upraveno 17. prosince 2014 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Prave ze ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Ne, nebudeme flamovat (taky za co, že , když nám ten rubl tak padá ), ale nikdo nezpochybňuje, že zaměstnanci dávají přidanou hodnotu. Ovšem to je jen následek příčiny : ta příčina je, že někdo (podnikatel - zaměstanavatel) musí najít produkt, který umí vyrobit (získat , vymyslet atd) a také prodat, ale hlavně za něho získat ZAPLACENO. No za to všechno, je trestán daňově nejvíc z celého řetěze všech, kdo se na tom podílí : přijde někomu v pořádku, že zaměstnám zaměstnance,a za to, že ho zajistím finančně mi stát napaří daň, a zaměstnancův zisk (výplatu) opět stát zdaní? Za to, že zaměstnanec není nezaměstnaný a tím pádem přisátý na sociální podporu (notabene hrazenou opět z daní PODNIKATELE, tedy toho, kdo vytvořil hodnotu)? A je to ještě složitější (důchod, náklady atd) ...nechce se mi tady dávat přednášku z ekonomie. Pokud tohleto někdo nechápe, pak se pochopitelně nelze domluvit (myslím tím porozumět si), kde je zakopaný pes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 To M10: Nemám s tím problém, jakmile přijde řada na mě a bude to tady tak jak říkáš, balíme kufry a jedeme na druhou stranu zeměkoule, půlku svého života jsem v zahraničí prožil a nemám problém začít znovu ..... ale myslím kluci, že to bude ok, aspoň doufám:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 (upraveno) Jdu od toho. Proste spasitelé světa :-) Upraveno 17. prosince 2014 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Jdu od tohobudeš OSVC ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 to vypadá na další flejm ještě bych pod to bouchnul tu tabulku, která kolovala internetem, jak zamestnanci zaplatej 100 milionu a živnosnící 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 budeš OSVC ? Uz jsem byl. Ted jsem spokojenej zaměstnanec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Africane, jen pro pořádek vy jste s otcem oba osvč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 ještě bych pod to bouchnul tu tabulku, která kolovala internetem, jak zamestnanci zaplatej 100 milionu a živnosnící 5 asi tak .... oba tábory platí daně tak jak je nastaveno systémem .... víc k tomu asi není co dodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Africane, jen pro pořádek vy jste s otcem oba osvč?Já jsem zaměstnanec. Jinak to Rusko mě začíná trochu strašit :-( kdoví, co bude, cekej svět je nějaký naruby. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky