Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník dlubix

Hele tohle mi rikalo uz takovejch lidi a nikdo nikdy nikam neodesel. Ono v byrokraticky Italii na pokraji bankrotu to urcite bude super :-)

Kamarád tam vydržel pět let, teď je rád, že může žít a makat v Německu. A to tam nedělal dělňase, ale finančního auditora. Itálie je bída s nouzí.

No to by se mozna stacilo prestehovat z moravy do cech ne ...

:lol2:  :lol2:  :lol2:  vole...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dlubix

Kbyby někoho zajímalo kolik najede nový auto bez výměny oleje než se úplně zadře motor tak je to 99 570 km :crying_anim:

Šéfovo Sorento, 152 700   pak se to kouslo  :death:

Odkaz ke komentáři

Šéfovo Sorento, 152 700   pak se to kouslo  :death:

Bez výměny oleje??? No ty kráso. Já měl Golfa + a olej jsem měnil poctivě dle intervalu. Nicméně to nepomohlo a motor šel do GO cca v kilu. Od té doby jsem doléval litr oleje na 1.000km. Motor 1,6mpi.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

Mně by zajímalo, co vede člověka k tomu, že nemění olej v autě, jak to nekoho může vůbec napadnout...  :frusty:

A taky nikdy nedělal STK. Auto na značkách v ČR, provozované v zahraničí 4 roky...   prej neměl čas  :frusty:

Odkaz ke komentáři

Mně by zajímalo, co vede člověka k tomu, že nemění olej v autě, jak to nekoho může vůbec napadnout...  :frusty:

jak asi. to je uplně jasný, protože olej není třeba měnit. je to jen výmysl olejářské loby které jsme uvěřili stejně jako farmaceutické loby že potřebujeme léky :-)

Teď vážně. Auto bylo nový, nákupka 870 a pravidelně se jezdilo do značkového servisu kde pravidelně měnili různý filtry a kdo ví co a opravovali závady a nenapadlo je že by to chtělo i olej. Přítelkyně neví kdy se mění (ve finále ani já ne) a když je 4x za rok v servisu tak počítá s tím že udělají co je potřeba a nekontroluje zápisy v servisce a co je na faktuře. A tak se stalo že prostě prý vysloveně nepožádala že chce servisní prohlídku tak nebyla provedena a olej nebyl měněn. Teď se dohadujeme jestli to pujde na záruku.

Odkaz ke komentáři

A tak se stalo že prostě prý vysloveně nepožádala že chce servisní prohlídku tak nebyla provedena a olej nebyl měněn. Teď se dohadujeme jestli to pujde na záruku.

Co to je za kokotskej servis proboha?

Odkaz ke komentáři

Teda to jsem blázen.. a to auto na vás nekřičelo, že chce servis, potažmo že nemá olej? Nebo jste ten olej dolejvali?

ne. oni při servisu u 30 000 nenastavili další interval takže nic nesvítilo a kontrolka oleje taky ne. to je náš největší argument že to bylo v servisu a oni se na to prostě vykašlali. 200k za novej motor se nikomu dávat nechce

Odkaz ke komentáři

Tak mě když to spočítám už to oznámilo za pár posledních let asi patnáct kámošů a všichni jsou pryč a vcelku v pohodě. Tak každopádně nikde nepadají pečení holuby do huby, všude se musí makat. Zéland, Austrálie, Anglie, Irsko, Itálie, Kanada, výčet zemí kam známí odešli, dle toho co komu vyhovuje, našetřených financí atd. Někdo jel vydělat peníze, někomu nepřišla již Čr příjemná pro výchovu dětí, někdo si užít stáří, každej to má jinak. Každopádně fakt, že v Itálii ten život stojí za prd, to je jen tvé osobní uklidnění, že tady je lépe. Mám pár známých žijících v Itálii a mají huby od ucha až k uchu, jak je to baví :clap: Ono taky jak kde a co tam děláš, že ano :cheers:

Hele tohle mi rikalo uz takovejch lidi a nikdo nikdy nikam neodesel. Ono v byrokraticky Italii na pokraji bankrotu to urcite bude super :-)

Odkaz ke komentáři

...Ono taky jak kde a co tam děláš, že ano...

Potvrzuji, žije mi tam švagrová už pár let. Jela tam s holou .... a teď je vysmátá. Vydělala si, vybudovala zázemí od nuly, teď nedávno se vdala a už se v životě nechce vrátit.

Odkaz ke komentáři

jak asi. to je uplně jasný, protože olej není třeba měnit. je to jen výmysl olejářské loby které jsme uvěřili stejně jako farmaceutické loby že potřebujeme léky :-)

Teď vážně. Auto bylo nový, nákupka 870 a pravidelně se jezdilo do značkového servisu kde pravidelně měnili různý filtry a kdo ví co a opravovali závady a nenapadlo je že by to chtělo i olej. Přítelkyně neví kdy se mění (ve finále ani já ne) a když je 4x za rok v servisu tak počítá s tím že udělají co je potřeba a nekontroluje zápisy v servisce a co je na faktuře. A tak se stalo že prostě prý vysloveně nepožádala že chce servisní prohlídku tak nebyla provedena a olej nebyl měněn. Teď se dohadujeme jestli to pujde na záruku.

O jaký auto jde? Každá značka má předepsaný intervaly a úkony. A jestliže Ti dělali servis ve 30k, tak snad ten olej museli měnit ne? A když jste tam jezdili na jiný servisní zásahy, tak to snad nabodávali na diagnostiku, museli vidět že to má proběhlý interval. Teda nedokážu si představit, že s novým autem jezdím do servisu odstraňovat závady a na olej se mi vakašlou. To s tím jezdíte do servisu v Albánii ne?

Odkaz ke komentáři

Tak mě když to spočítám už to oznámilo za pár posledních let asi patnáct kámošů a všichni jsou pryč a vcelku v pohodě. Tak každopádně nikde nepadají pečení holuby do huby, všude se musí makat. Zéland, Austrálie, Anglie, Irsko, Itálie, Kanada, výčet zemí kam známí odešli, dle toho co komu vyhovuje, našetřených financí atd. Někdo jel vydělat peníze, někomu nepřišla již Čr příjemná pro výchovu dětí, někdo si užít stáří, každej to má jinak. Každopádně fakt, že v Itálii ten život stojí za prd, to je jen tvé osobní uklidnění, že tady je lépe. Mám pár známých žijících v Itálii a mají huby od ucha až k uchu, jak je to baví :clap: Ono taky jak kde a co tam děláš, že ano :cheers:

Me je tady dobre, ja jsem v pohode. Kazdy to ma jinak. Jen ty pribehy s varnou perniku, kde stoji denne fronty jsou trochu pritazene za vlasy  :lol2:  Kvuli tomu prece nemusim jet do Italie, staci zavolat fizly.

Odkaz ke komentáři

Me je tady dobre, ja jsem v pohode. Kazdy to ma jinak. Jen ty pribehy s varnou perniku, kde stoji denne fronty jsou trochu pritazene za vlasy :lol2: Kvuli tomu prece nemusim jet do Italie, staci zavolat fizly.

Broumov u Náchoda, spojovací ulice z náměstí ke gymnáziu, rohový starý dům, dole vietnamský obchod, nahoře varna perníku. Přes rok se ten dům řeší, každou chvíli policie a beze změny. Divokej západ hadr :-)

Odkaz ke komentáři

O jaký auto jde? Každá značka má předepsaný intervaly a úkony. A jestliže Ti dělali servis ve 30k, tak snad ten olej museli měnit ne? A když jste tam jezdili na jiný servisní zásahy, tak to snad nabodávali na diagnostiku, museli vidět že to má proběhlý interval. Teda nedokážu si představit, že s novým autem jezdím do servisu odstraňovat závady a na olej se mi vakašlou. To s tím jezdíte do servisu v Albánii ne?

taky bych si to neumel predstavit. Znacku nechci psat dokud to neni vyreseny. Jinak znackovej servis v praze. Asi nejvetsi od dane znacky. Treba se chytnou za nos a pude to na zaruku.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...