Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

Sice jsi přes opakované sliby nenašel čas a ochotu na osobní setkání, abychom si vyjasnili staré dohady, ale asi nebudeš úplně "chudý duchem" (jako já :lol2: ), tak to snad píšeš úmyslně. Zase jsi se přišel hádat? Nebo jsi snad od té doby napsal něco o hodinkách?

kde prohlasil, ze K-i.b.i-h.o linkovani na svou galerii neni porusenim pravidel,

Jenže pravidla se od té doby i s posvěcením Chronomaga změnila.

Preci nevadi, ze pro to neni zadna opora v pravidlech - je preci super si kompenzovat nedostatek krevniho obehu tlacitkem "ban."

Tada odmítl přestat dávat odkazy na stránky s fejky. Pravidla: Debaty a odkazy na falzifikáty (fake) nejsou povoleny. Pravda, měl jsem mu ten ban dát rovnou a nebýt benevoletní. Vymstilo se mi to u kibiho a teď znovu. Příště už to neudělám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kamile mam jedno doporuceni - vykaslat se na dobrou vuli a pri projevu nevhodneho chovani zacit treba jednodennim banem, kdyz to nepomuze tak ho prodlouzit. Vsechny vlakna ala to Snowovo o picovinach (napr proc je neco smazano, proc nekdo z modu zasahnul atp) bych okamzite mazal a dotycneho upozornil, ze takovahle diskuze tu nema co delat.

Prijde mi, ze nejvetsi problem co tu je, neni obcasny neci ustrel, ale to, ze se necha svobodna vule aby clenove neustale do rozhodnuti modu zasahovali a rozebirali jejich priciny i kdyz o spouste veci nemaji ani poneti.

Tohle neni cenzura, ale prosta aplikace prava modu pripadne root admina - nevidim jediny duvod o tom proc nekdo dostal ban tady verejne diskutovat - chvilku to mozna ponese znamky nevole z rad clenu, ale po chvili to bude brano jako standard a treba to tu bude vypadat uplne jinak..

Ámen
Odkaz ke komentáři

Kamile mam jedno doporuceni - vykaslat se na dobrou vuli a pri projevu nevhodneho chovani zacit treba jednodennim banem, kdyz to nepomuze tak ho prodlouzit. Vsechny vlakna ala to Snowovo o picovinach (napr proc je neco smazano, proc nekdo z modu zasahnul atp) bych okamzite mazal a dotycneho upozornil, ze takovahle diskuze tu nema co delat.

Prijde mi, ze nejvetsi problem co tu je, neni obcasny neci ustrel, ale to, ze se necha svobodna vule aby clenove neustale do rozhodnuti modu zasahovali a rozebirali jejich priciny i kdyz o spouste veci nemaji ani poneti.

Tohle neni cenzura, ale prosta aplikace prava modu pripadne root admina - nevidim jediny duvod o tom proc nekdo dostal ban tady verejne diskutovat - chvilku to mozna ponese znamky nevole z rad clenu, ale po chvili to bude brano jako standard a treba to tu bude vypadat uplne jinak..

do p....e já ty změny nestíhám... :) Spajdy ty jsi zase mod? sotva jsem vstřebal, že princátko už není zase změna... to mi kluci nedělejte...
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Lzes. Blby je, ze to mozna ani nevis.

Nevertheless, jestli mas pocit, ze je co si vyjasnovat, nabizim Ti 29. duben, 18:00, Coffee & Cigars na rohu Vodickovy a Svetozoru.

Sice nevím, jak lžu, ale kafe beru.

K druhému dotazu: Změnila se definice faků. Dost dlouze jsme to diskutovali v jednom speciálním vlákně. Tos tady asi zrovna nebyl...

Odkaz ke komentáři

K druhému dotazu: Změnila se definice faků. Dost dlouze jsme to diskutovali v jednom speciálním vlákně. Tos tady asi zrovna nebyl...

To je jak kdyz se bavi blbej s hluchym...

Prosim Te, jakej vliv ma zmena definice faku na linkovani Kybyho galerie, kdyz MM, ktere tam byly vzdy, byly uz tehdy jako fejky klasifikovany?

Fejky tam byly uz tehdy, ale Tve vyjadreni bylo, ze kdyz nejsou na strankach Chronomagu, tak to nevadi a linkovat si muze kdo chce co chce. Kdyz jsem sem pak nalinkoval nejake pecko, doplnil's definici o VLASTNI stranky. S ohledem na Tadovo autorstvi clanku na Kybyho blitkoblogu to vsak do teto kategorie spada a je uplne burt, jestli ses od te doby rozhod', ze jsou fejk jeste Steinharty, Omegy a pro jistotu i vsechny Tadovy hodinky...

Oprav muj omyl, prosim.

Odkaz ke komentáři

dávám :D... začínám tušit kdo zabil JFK

No já nevím Tome... Dovolil jsem si redakčně zkrátit původní pavoučníkův post a tak trošku jsem taky četl mezi řádky...:

Původní pamflet:

"Kamile mam jedno doporuceni - vykaslat se na dobrou vuli a pri projevu nevhodneho chovani zacit treba jednodennim banem, kdyz to nepomuze tak ho prodlouzit. Vsechny vlakna ala to Snowovo o picovinach (napr proc je neco smazano, proc nekdo z modu zasahnul atp) bych okamzite mazal a dotycneho upozornil, ze takovahle diskuze tu nema co delat.

Tohle neni cenzura, ale prosta aplikace prava modu pripadne root admina - nevidim jediny duvod o tom proc nekdo dostal ban tady verejne diskutovat - chvilku to mozna ponese znamky nevole z rad clenu, ale po chvili to bude brano jako standard a treba to tu bude vypadat uplne jinak.."

a skutečná, necenzurovaná podoba téhož...:

"Kamile, vykaslat se na dobrou vuli a zacit treba jednodennim banem, kdyz to nepomuze tak ho prodlouzit. Vsechny vlakna bych okamzite mazal a dotycneho upozornil, ze takovahle diskuze tu nema co delat.

Prijde mi, ze nejvetsi problem co tu je, ze se necha svobodna vule..

Tohle neni cenzura, ale prosta aplikace prava modu." :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

.... kdyz MM, ktere tam byly vzdy, byly uz tehdy jako fejky klasifikovany?

Právě že nebyly!!!

Až následná debata a hlavně odkazy od YPA na různé stránky s patentovými právy a registracemi, změnily obecný názor a následně pravidla.

Odkaz ke komentáři

můj poslední canc k tomuto tématu.

Co nám říká wikipedie? Moderátor (profese) ? (z ital. moderato = mírně) ? ten, kdo řídí (mírní) diskusi nebo soutěž, aby neopustila rámec tématu, pravidel či slušnosti;

Něco mi kapánek tady říká, že to je právě ten člověk, který bude dávat mantinely. A řečníci se můžou vztekat, prskat, ječet a nevím co, ale za ty mantinely nepolezou. A když za ně polezou, nakoupí banána. A když moderátor bude dle většiny stát za howno, půjde od válu.

Nechápu, co je ku.va na tom k nepobrání?

A zatím to tady funguje... např. Decebal se tady oháněl bolševickýma metodama, častoval tady lidi soudruhy atd, překročil hranici slušného chování a flák... dostal ho.

takže u mě vše v naprostém pořádku

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

můj poslední canc k tomuto tématu.

Co nám říká wikipedie? Moderátor (profese) ? (z ital. moderato = mírně) ? ten, kdo řídí (mírní) diskusi nebo soutěž, aby neopustila rámec tématu, pravidel či slušnosti;

Něco mi kapánek tady říká, že to je právě ten člověk, který bude dávat mantinely. A řečníci se můžou vztekat, prskat, ječet a nevím co, ale za ty mantinely nepolezou. A když za ně polezou, nakoupí banána. A když moderátor budou dle většiny stát za howno, půjde od válu.

Nechápu, co je ku.va na tom k nepobrání?

A zatím to tady funguje... Decebal se tady oháněl bolševickýma metodama, častoval tady lidi soudruhy atd, překročil hranici slušného chování a flák... dostal ho.

takže u mě vše v naprostém pořádku

Hezky napsano, vidim to stejne.. ;)

Pro carpaccia - pokud jde o touhu setkat se s Kamilem nebo si neco nevyreseneho vyjasnit, napiste si o tom SZ, neni potreba si tady vysvetlovat kdo a v cem lze a podobne, pokud to bude pokracovat dal, bude to za varovani..

Odkaz ke komentáři

ja do toho nemam co mluvit, ale urcite bych nevhodne komentare mazal, abych udrzel kvalitu stranek. Na druhou stranu bych ale POKAZDE danemu clovekovi napsal SZ a vysvetlil bych mu duvody. Ale SZ, na kterou uz nemuze odpovedet /no reply/, aby jste se v tom neutopili.

Jsou to vase w stranky. Ostatni jsou tu jen hoste. Nic vic. Snad nechceme tem dobrym znechutit www stranky dvuli rejpalum.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

.... napiste si o tom SZ, neni potreba si tady vysvetlovat kdo a v cem lze a podobne, pokud to bude pokracovat dal, bude to za varovani..

Už mlčím šéfe. Tyhlety nový košťata....

Odkaz ke komentáři

Hezky napsano, vidim to stejne.. ;)

Pro carpaccia - pokud jde o touhu setkat se s Kamilem nebo si neco nevyreseneho vyjasnit, napiste si o tom SZ, neni potreba si tady vysvetlovat kdo a v cem lze a podobne, pokud to bude pokracovat dal, bude to za varovani..

Proboha, kdo vlastně tohohle šílence nominoval znovu na moderátora? :D
Odkaz ke komentáři

Kalif - Leos Mares :)

Ty vole, ten snad musel z těch kožichů, co v nich chodí, dostat úžeh. :)

EDIT: No nic, zakládám si svoje vlastní fórum. Takže všichni, kterým se nový poměry na tomhle kryptofašistickým fóru nelíbí, nechť prosím od středy nezapomenou navštívit stránky vymnetaky.kv... Doménu mám na Kapverdách, takže v klídku.

EDIT 2: opravena gramatická chyba v doméně...

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Právě jsem si všiml, že jsi pro změnu moderátorem :sad01_anim: . Nepřeháníš tu pozici síly ? Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...