mondeo2 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 (upraveno) sice neco jinýho ale co už................ Upraveno 14. září 2015 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 https://www.youtube.com/embed/YpMTWjwnGxU Edit: a naštvalo mě, že nevím jak vložit youtube video, přitom jsem to už několikrát dělal. (youtube)odkaz(/youtube) - jen namísto klasických závorek použij hranaté... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 (upraveno) (youtube)odkaz(/youtube) - jen namísto klasických závorek použij hranaté... Tak schválně. Edit: leda prd, tak já nevím.. Upraveno 14. září 2015 uživatelem travex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 a mne Tvuj odkaz na video jede...ten puvodni ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Zkus za vložený odkaz udělat pár "entrů" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Já tam vidím Romana I., buď má na Prince neuvěřitelný vliv, nebo si jako moderátor trochu zahackeřil Každopádně klobouček. Kdyby byly všechny příspěvky na fóru takhle v pohodě... Ne, ne. V tomhle nejedu. Invence Prince Chronoslava je zcela svobodná. Bohužel si opět připadám jako jeho mladší brácha, ale pod to, co napsal, se plně podepisuju. Vono těžko hledat spravedlnost. Maxigabrielg pravidla víceméně neporušuje. Pokud na něho někdo negativně nereaguje. Nepíšu vulgárně nebo útočně. Prostě negativně. V tu chvíli se změní dle mého názoru na velmi kontroverzního pisatele. Jednou jsem mu za to napálil ban, jednou jsem se ho zastal. Co se týká množství jeho příspěvků. Nebaví mě číst. Je jich moc. Zahlcují témata, znepřehledňují je a jsou jako neustálý tok. V nehodinkových tématech se jim nevyhneš. To pak logicky vyvolává averzi. Je to celkem jednoduchý. Chceš, aby tě bylo slyšet v hospodě, počítej s tím, že může přilítnout půlitr. S tím do toho jdeš. A když děláš velkej bordel, hospodskej tě vyhodí. Aby byl v lokále klid. A před hospodou na chodníku už sedí pár mesiášů s vlastní pravdou a ublížeností. Možná máš i kousek pravdy, ale holt se jeden všem nezavděčí. A tady jsou hospodští celkem kliďasové a nechávají štamgasty žít. Franta ubere na držkování, Maxigabrielg pokud není pako, tak ubere na průměrných 30 postech denně, protože jen slepej by neviděl, že nadzvedává už víc lidí a bude to v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 (upraveno) Dobře, jdu to naposledy zkusit. Jestli to nepůjde, najdu si nějaké zapomenuté vlákno a budu to tam trénovat do doby, než dostanu ban. @JaRoon: díky, to byla ta správná medicína Upraveno 14. září 2015 uživatelem travex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 No vidíš, už to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Vzdyt vy ty vedomosti tak nejak mate, ze? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Bylo to v té brožuře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Roman Ija uz som sa vyjadril.ano, som vinny z toho, ze tu pisem do ovela viac vlakien, ako je bezne a tak svietim vsade a chapem, ze to ide na nervy. Ale nikdy som nikomu neublizil, skor naopak - v podstate tu vecelo kecame a bavime sa a preto sa mi nepacilo, ze po evidentnom vypade na moju osobu a mojich priatelov sa nikto ani okrem Shinxxa nezastal a pritom boli tiez spomenuty nie preve lichotivo - ale ok, kazdy ma pravo na vlastny postoj.Roman I - mas pravdu, ked na mna niekto zautoci, viem byt tiez zly a neprijemny - ale po tvojom bane sme sa s krcmarom na jeho popud navzajom omluvili a odvtedy si ho velmi vazim a je to frajer a chlap!S Frantikom si myslim, ze sme uz v pohode. No ale vobec ani nechapem, ze niekto moze bez trestu utocit na mna, ci na jazyk, ktorym som pisal ( a to nie som Slovak!) - fakt nechapem, ze sa nikto z adminov ani len nevyjadril k problemu, mna tu milujete do analu, ze mam obrovsky problem, ze vela pisem a taketo rozne utoky na mna nikto neriesi?Uz som zacal schvalne pisat aj do hodinkarskych vlakien a snazim sa ( obcas ) aj na tu temu ( a uz mi boli vytknute moje zlate hodinky,hm...)tak OK, ludia - mate sancu sa teraz vyjadrit, ze co vlastne chcete a co vam vadi ( 3 vykricniky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Uz som zacal schvalne pisat aj do hodinkarskych vlakien No tyvoe Franto, tak teda fakt dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Von proste píše furt :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Ale nikdy som nikomu neublizil, skor naopak Nemohol bys to zaspievat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Roman Ija uz som sa vyjadril.ano, som vinny z toho, ze tu pisem do ovela viac vlakien, ako je bezne a tak svietim vsade a chapem, ze to ide na nervy. Ale nikdy som nikomu neublizil, skor naopak - v podstate tu vecelo kecame a bavime sa a preto sa mi nepacilo, ze po evidentnom vypade na moju osobu a mojich priatelov sa nikto ani okrem Shinxxa nezastal a pritom boli tiez spomenuty nie preve lichotivo - ale ok, kazdy ma pravo na vlastny postoj.Roman I - mas pravdu, ked na mna niekto zautoci, viem byt tiez zly a neprijemny - ale po tvojom bane sme sa s krcmarom na jeho popud navzajom omluvili a odvtedy si ho velmi vazim a je to frajer a chlap!S Frantikom si myslim, ze sme uz v pohode. No ale vobec ani nechapem, ze niekto moze bez trestu utocit na mna, ci na jazyk, ktorym som pisal ( a to nie som Slovak!) - fakt nechapem, ze sa nikto z adminov ani len nevyjadril k problemu, mna tu milujete do analu, ze mam obrovsky problem, ze vela pisem a taketo rozne utoky na mna nikto neriesi?Uz som zacal schvalne pisat aj do hodinkarskych vlakien a snazim sa ( obcas ) aj na tu temu ( a uz mi boli vytknute moje zlate hodinky,hm...)tak OK, ludia - mate sancu sa teraz vyjadrit, ze co vlastne chcete a co vam vadi ( 3 vykricniky) K té elfštině. Četl jsem tvůj post pozorně, ale musel jsem ho přečíst opakovaně, protože byl nesrozumitelný. Ne kvůli slovenštině, ale kvůli složité skladbě. Tak jsem chápal i reakci. Co se týká milování do análu. Mě z toho vynech, nejseš můj typ. Jestli se nepletu, jsi fotograf. Prischera kňučí, že má málo fakt pěkných fotek do kalendáře. Budu upřímně vděčný za pěkné fotky na fóru. Roger Dubois denně k vidění nejsou. Tvoje svobodná volba, jak se tady budeš prezentovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 No tyvoe Franto, tak teda fakt dik! Von proste píše furt :-) Nemohol bys to zaspievat? vyserte se na to. Tohle nemáte zapotřebí. Nebo je tady pískoviště a bábovky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Ok, jdu koukat na TV, dávaj TopStar magazín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 A třeba já se v těch nehodinkovejch vláknech rád hrabu a jak narazím např. na Vrabyho, vlítnu na něj, von na mě a je prĐel.Proti tobě se nedá,máš na svojí straně hodně řiťolezců a vždy jsem prohrál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Já ti fandím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Prischera kňučí, že má málo fakt pěkných fotek do kalendáře. Ti dík Ale tady se musím Maxigabriela maličko zastat. RD tam už od něj máme. I když teda zase na to, co má k dispozici, toho máme zatraceně málo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky