Zlý Jabko Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Co mě dneska naštvalo.. inu, hateři našich pyromanských rachejtlových aktivit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 lidska omezenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 lidska omezenostJestli narážíš na to zamčený téma, tak by mě jen zajímalo, jak vypadalo to hlasování. Ty výsledky tam nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Jestli narážíš na to zamčený téma, tak by mě jen zajímalo, jak vypadalo to hlasování. Ty výsledky tam nevidím.Myslím že ani k žádné anketě nedošlo- skončilo to dřív než začalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Jestli narážíš na to zamčený téma, tak by mě jen zajímalo, jak vypadalo to hlasování. Ty výsledky tam nevidím. tak me by predevsim zajimalo, cim to vlakno porusilo pravidla fora, ze bylo zamceno. podle me nicim a dokumentuje to urcitou nazorovou nestabilitu dle meho nekompetentniho cloveka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Výsledek by mě teda zajímal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Myslím že ani k žádné anketě nedošlo- skončilo to dřív než začalo.Ne, nějaké hlasy se tam objevily, co jsem se díval, ale není vidět, kdo jak hlasoval ... ono vlastně o nic nejde, ale zajímalo by mě to. tak me by predevsim zajimalo, cim to vlakno porusilo pravidla fora, ze bylo zamceno. podle me nicim a dokumentuje to urcitou nazorovou nestabilitu dle meho nekompetentniho cloveka.Nevím čím, ale přišlo mi zajímavé už samotným průzkumem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Já myslím, že šlo jen o to předejít rozdávání BANů, protože to bylo takový pěkně výbušný téma.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Já myslím, že šlo jen o to předejít rozdávání BANů, protože to bylo takový pěkně výbušný téma.... co prosim? co rovnou zamknout vlakno co me nastvalo. tady se vecne nekdo hada.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Myslíš jako když už nebyl vánoční flejm tak že bylo zaděláno na novoroční? Nemyslím....ale jako podnikatelskej záměr to bylo zajímavý. Jen ta volba...proč zrovna Rolády? Jo takhle Moony, to by byla jiná !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Myslíš jako když už nebyl vánoční flejm tak že bylo zaděláno na novoroční? Nemyslím....ale jako podnikatelskej záměr to bylo zajímavý. Jen ta volba...proč zrovna Rolády? Jo takhle Moony, to by byla jiná !! pokud by uspokojilo dane individuum, ktere zaklada vlakna s prodejem polosezranych psich granuli, tak tam do nadpisu muzeme rolex klidne zamenit za Blancpain Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Až to tmoris spustí, tak si los koupím...jsem hravej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 nemam v umyslu tady nic spoustet. je to pruzkum.. licenci na provozovani loterii nemam a nechat se zavrit v umylu taky nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Až to tmoris spustí, tak si los koupím...jsem hravej To já taky....jsem hravej jako vietnamec....a abych si na ty svoje SUBy vydělal v zaměstnání, tak bych musel bejt upír...asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 No ale to neřeší ty moje MOONY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 ... protože to bylo takový pěkně výbušný téma....Proč myslíš? K ničemu kromě hlasování a volné diskuze nevybízelo, aspoň jsem to tak pochopil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 je to skoda. Loterijne vlakno ma zaujalo. Kolko like je potrebnych na znovuotvorenie Pandorinej skrinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 je to skoda. Loterijne vlakno ma zaujalo. Kolko like je potrebnych na znovuotvorenie Pandorinej skrinky? muzete udelat to co ja, kliknout na Nahlsit na danem prispevku a pozadovat vysvetleni cim porusilo vlakno pravidla nebo jeho znovuotevreni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 (upraveno) Já už mám dost promile a brzo odpadnu, ale jsem taky pro pokračování dokud to bude v klidu . Já v tom nevidím žádný špatný úmysl. Upraveno 1. ledna 2016 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Tuším, že šlo o tu narážku "jak si na ně vydělat" a formu té ankety (což tam i napsal, čímž se nezastávám, protože si taky myslím, že ten lock byl zbytečně rychle) Nicméně mi taky přijde, že pokud to mělo být jen tak halabala teoretické vlákno, tak je ta anketa nastavená zbytečně "podrobně" a poněkud zvláštně (skoro řekněte si jak vám to tu máme uspořádat), což by některé místní nenachalo chladnýma. Nápak ok, realizace podivná, sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky