Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zasr... Venezuela. Sehnal jsem tam originální dýnko, které je nesehnatelné. Prostě zázrak, jaký se stane jednou za hodně dlouhý čas. Ve čtvrtek ho prodejce odeslal pomocí DHL. Dnes je uterý. A hádejte, kde je zásilka? Ano, pořád ve Venezuele. Jedna událost při clení za druhou. Alespoň teda postoupila z města odeslání přes Caracas do nějakého města, odkud by už tuto nestastnou zemi měla snad konečně opustit. Snad...

Odesláno

Takze v navaznosti na vcerejsi aktualizaci stavu - mam to za 600,- bez sebranych bodu pokud zaplatim ve lhute 15 dnu. Coz by me zase tolik nestvalo.... Je to z radaru na Prumyslove smer Teplice, z toho kopce do Hloubetina ke krizovatce s Podebradskou, meri 70 km/hod, a to pry jak okamzitou tak i usekove. Namerili mi 85 km/hod. No a protoze tohle se stalo 9.8.2016, a ja tamtudy jezdim tak 2x az 3x tydne, a to celkem stejnym stylem, tak myslim ze tento mesic budu vydelavat jenom na pokuty protoze mi jich jeste prijde tak 20 az 30 - a to je to co me celkem stve  :frusty:

Odesláno

Doprava v Praze (včera i dnes). Cesta Průhonice - Líbeznice a zpět = 5 hodin v kolonách. Včera i dnes. Normálně si nestěžuju, ale ten magor co nechal rozkopat Šterboholskou radiálu by zasloužil nafackovat. V sobotu se tam nemaká, v neděli jsem tam taky nikoho neviděl, jen prázdné stroje a uzavírky. Průmyslová Kbelská, Cínovecká, okruh kolem Černého Mostu, Spojka - všude to stojí. Děs.  

Odesláno

Sphinxi, vcera jsem jel kolem 17 hod ze Sterbohol po Prumyslove pres Hloubetin nahoru na Letnany a dal na D8 - od Intersparu Sterboholy k Proseku to trvalo hodinu a pul. Nahore pred odbockou na Prosek byly tuknute 3 osobaky v levem pruhu, a ty zbyle dva proste ceskym ridicum nestaci k tomu aby neucpali pul Prahy. Ale je fakt ze tech aut tam na muj vkus bylo i tak hodne, takze to asi souvisi i s tim co pises.

Odesláno

No to je další věc, bambilion aut a v drtivé většině jeden člověk. Dnes ráno jedu z Líbeznic, najedu na dálnici a za horizontem stojí všechny tři pruhy ... až na Průmyslovou ... nemám na to čas se flákat v kolonách a ve finále ani náladu, začnu jezdit vlakem a metrem. 

Odesláno

Tak z Libeznic by to melo byt vlakem nebo busem v pohode, ne? D8 v ranni spicce stoji pred Prahou tak 2x tydne uz na kopci nad najezdem od Uzic. Staci maly tukanecek na urovni Letnan. A nekdy to takhle stoji i kdyz zadny tukanec neni - Praha uz to proste nepobira.

Odesláno

Byl jsem tam namátkou, nejezdím odtamtud, ale dnes jsem byl v šoku absolutní ztráta času. Nicméně asi ten vlak prubnu v kombinaci vlak + metro, respektive MHD, to bude asi nejjistější. Pak přijedeš do Prahy a nemáš pořádně kde zaparkovat (Letná, Palmovka, Holešovice) - všude modrá. Nemám slov. 

Odesláno (upraveno)

Ja to resim tak ze jezdim driv. Vyrazim z domu v 6 rano a do Prahy prijizdim 6:30, jeste pred spickou.

Pred 6 rokama byla D8 naprosto prazdna, v ranni spicce pak rekneme poloprazdna. Ted uz je to na prijezdu do Prahy uz par roku stejny pruser jako D1. A to me hodne sere. Spousta lidi zjistila ze bydlet nekde v Teplicich nebo Usti nebo tam nekde dal po D8 a dojizdet denne do Prahy autem za praci je porad levnejsi nez bydlet v Praze. Dalsi spousta lidi se z Prahy odstehovala "na vesnici" - Postrizin, Libeznice, Zdiby a podobne. A kdyz se pak tohle vsechno rano potka pred Prahou... cert aby to vzal :furious:

Upraveno uživatelem MadButcher
Odesláno

Z Libeznic na nejblizsi vlak 2km do Mesic...

Bydlim v teto oblasti od sveho jednoho roku. To, co se deje posledni rok v okoli D8 je neuveritelne. Ale nemyslim, ze jsme nejaka vyjimka. Dostat se do Prahy prakticky ze vsech smeru je peklo, zvlaste pak, kdyz potrebuji jet v 7:30, abych odvezl dceru do skoly...

Odesláno
  V 1. 11. 2016 v 19:08, Sphinxx napsal:

No to je další věc, bambilion aut a v drtivé většině jeden člověk. Dnes ráno jedu z Líbeznic, najedu na dálnici a za horizontem stojí všechny tři pruhy ... až na Průmyslovou ... nemám na to čas se flákat v kolonách a ve finále ani náladu, začnu jezdit vlakem a metrem. 

Kolik lidí jsi vezl..?

Odesláno

Nemá smysl si kazit večer, ale tohle mě opravdu točí.

Straspol: Vezl jsem sám sebe, čekal jsem, že se někdo zeptá ... Ale v 70% jezdíme minimáně ve dvou.

Odesláno
  V 1. 11. 2016 v 17:50, JaRooN napsal:

Zasr... Venezuela. Sehnal jsem tam originální dýnko, které je nesehnatelné. Prostě zázrak, jaký se stane jednou za hodně dlouhý čas. Ve čtvrtek ho prodejce odeslal pomocí DHL. Dnes je uterý. A hádejte, kde je zásilka? Ano, pořád ve Venezuele. Jedna událost při clení za druhou. Alespoň teda postoupila z města odeslání přes Caracas do nějakého města, odkud by už tuto nestastnou zemi měla snad konečně opustit. Snad...

Víš v jakým stavu Venezuela je? Jo takhle za balík toaleťáku, to bys měl expres službu.
Odesláno
  V 1. 11. 2016 v 20:54, Zlý Jabko napsal:

Víš v jakým stavu Venezuela je? Jo takhle za balík toaleťáku, to bys měl expres službu.

Sakra, kdyby si o něj byl řekl, aby to odvezl na letiště, byl bych mu poslal plný pytel toaleťáku. To dýnko mi za to fakt stojí! Doufám, že ve štěstí opustí tuto prokletou zemi.

Odesláno (upraveno)
  V 1. 11. 2016 v 20:59, JaRooN napsal:

Doufám, že ve štěstí opustí tuto prokletou zemi.

Cha - amatére.

JAR na tebe - než ji můj balík opustil, trvalo to pěkných asi 7 měsíců (už jsem to radši zapoměl...) Pošta tam prostě neměla prachy, aby zaplatila dopravci.

Upraveno uživatelem Klotzman
Odesláno

Tak to gratuluju, aspoň pomalu, jen když kupředu :)

Já mám poslední dobou kupodivu problémy se zásilkama s UK. Dřív tu byly cobydup a teď se mi dvě šourají už třetí týden, z čehož o jedné nemám ani žádné zprávy, páč tracking mlčí.

Odesláno

Celkově mám pocit, že se světová pošta v prdel obrací. Kde jsou ty časy, kdy jsem zásilku z druhé poloviny zeměkoule měl za 3 dny v ruce. Ale ono to asi bude souviset s celkovou globalizací zboží a nákupu celkově. Objemy přepravovaných zásilek asi za posledních pár let rapidně narostly...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...