Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ťik ťak ťik ťak ťik ťak ťik ťak, ještě 4x se vyspínkáme a přijde Ježíšek. Děti jsou natěšené, dárky nakoupené a na mě leze Vánoční depka...A to mě s.e.r.e, protože tím budu otravovat okolí.

Tak přijď na sraz, aspoň zapomeneš na ty starosti
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Kamile, tenhle fakt ti řekne skoro každej psycholog, dokonce bez rozdílů "vyznání". Freudiáni nebo Jungiáni. Mimochodem - pro mě jediná použitelná informace, kterou jsem od nich kdy slyšel. ;)

Aha, já se s tím vyrovnával sám a taky v tom fofru nějak ani nebyl čas na psychologa.
Odkaz ke komentáři

Že mi dnes na letišti sebrali letitý zavírací Solingen. Měl jsem ho jako obvykle ve velkém kufru, ale v Iráku to neprošlo. Marně jsem se jim snažil vysvětlit, ž se k němu nemám jak dostat, cestuji s ním dlouho a mám ho rád :( Je fakt že nikde jinde nescanují všechna zavazadla ještě než se dostanete do haly.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

to panedge - těžká odpověď. Nedá se říct, že už nemám vánoce rád, ale už je neprožívám. Od té doby, co nám vylétla z hnízda dcera a my zůstali s manželkou ve ztichlém bytě sami, není to ono :( .

Pro mě téma trochu na nic, kolik máte sněhu ? My moc ne, sotva 20-25 čísel.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

to Dantechno - tady sněží pořád, teplota se drží -3°C-4°C. Teplota se nejspíše moc k nule nepřiblíží takže rozbředlý sníh ani nějak zvlášť nečekám. Naštěstí. 

Edit - ovšem předpověď pro další dny hlásí teploty poměrně dost vysoko nad nulou. Ve městě se budou muset hodně snažit. U nás se to však hodně hlídá, jedna z minulých sněhových kalamit a její následné nezvládnutí stálo málem starostu místěčko v čele radnice :D.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Teď se pořádně rozsněžilo, což mě štve, protože budu muset zřejmě viset z okna a ometat velkou satelitní parabolu, takže kdybych už nikdy nic nenapsal, víte proč :D . Tuhle jsem ji během obřího slalomu musel čistit během hodiny dvakrát.

Odkaz ke komentáři

Ťik ťak ťik ťak ťik ťak ťik ťak, ještě 4x se vyspínkáme a přijde Ježíšek. Děti jsou natěšené, dárky nakoupené a na mě leze Vánoční depka...A to mě s.e.r.e, protože tím budu otravovat okolí.

http://www.youtube.com/watch?v=cLsc5pR4t60

Odkaz ke komentáři

Teď se pořádně rozsněžilo, což mě štve, protože budu muset zřejmě viset z okna a ometat velkou satelitní parabolu, takže kdybych už nikdy nic nenapsal, víte proč :D . Tuhle jsem ji během obřího slalomu musel čistit během hodiny dvakrát.

Jestli máš klasickou a ne ofset parabolu, tak pod ní namotej topný kabel co se používá do okapů a máš klid.Jinak MImoň ráno asi 15čísel pak do toho zapršelo a včíl je z toho mokrá břečka :sad01_anim: no co rodinu už jsem zkouloval než to zbředlo :smile_anim: teď by to mohlo jen zmrznout a to by byla teprve psina :D

Odkaz ke komentáři

silničáři... od rána drobně sněží, žádná trága, nicméně některé úseky byly jako sklenka, asi nejhorší to bylo dopoledne mezi OV - FM, kde auta hrály na několika místech kuželky

ale jejich lordstva jsem viděl poprvé po okruhu OV -FM-TŘ-ČT-KI-OV až v tolik hodin...

post-3584-094387500 1324488100.jpg

Odkaz ke komentáři

silničáři... od rána drobně sněží, žádná trága, nicméně některé úseky byly jako sklenka, asi nejhorší to bylo dopoledne mezi OV - FM, kde auta hrály na několika místech kuželky

ale jejich lordstva jsem viděl poprvé po okruhu OV -FM-TŘ-ČT-KI-OV až v tolik hodin...

Na to že je to v noci a s bleskem perfektní fotka :gora:

Odkaz ke komentáři

Asi byli zaskoceni ...

Upraveno uživatelem utrejch
Odkaz ke komentáři

Asi byli zaskoceni ...

...velice, že sníh zasypal jim silnice.

Mě naštvaly kontakty s hodinářema minulý týden...ještě teď se třesu vzteky když si na to vzpomenu. Hodinářství č.1: chci zkrátit tah, ok, ale nevšiml jsem si, že tam pan hodinář blbě naklepl stěžejku, takže samozřejmě vypadávala - a ještě si za to nechal dát 30 korun jak u doktora. Hodinářství č.2: chci doklepnout stěžejku, ale frajírek prodavač s emo homo metro patkou s nějakým 50mm orlojem na pracce mi chce naúčtovat 150 korun, páč se tam musí dát nová stěžejka, páč to se stává u těchhle starejch nošenejch tahů že občas vypadnou jak jsou onošený a že na to bude potřebovat 15 minut. To se mi zatmělo před očima, suše jsem pronesl že ty hodinky i tah jsou funglnový, a že opravdu není třeba měnit novou stěžejku za novou stěžejku navíc pro úkon hodný 20 vteřin. Milý prodavač už suveréně sepisoval paragon a moc se divil, když jsem chtěl hodinky vrátit a bez pozdravu (samozřejmě že na moje úvodní dobrý den vůbec nereagoval ale koukal jak kdybych byl nějakej póvl, asi jsem nebyl dost fashion) odešel s poznámkou o kvalitě jeho služeb. Hodinářství č.3: Požaduji ten samý úkon, naklepnout stěžejku. Namalovaná děvčata říkají, že si na to troufnou. Hodinky jim s mírnou křečí v útrrobách svěřuji a pozoruji jak s nimi mizí kdesi v suterénu. 5 minut, 10 minut, 15 minut, modlím se aby pseudobárbína s hlasem dělníka z pily neklepla kladívkem do sklíčka místo do tahu a ptám se druhhé, co že to tak dlouho trvá. Odpovědí mi je jakýsi těžkoidentifikovatelný skřehot, naštěstí první kočka se vítězoslavně vrací s mýma hodinkama...Zvládla to! Hurá. Ještě jsem zapoměl dodat, že celou tu dobu jsem byl v časovém presu. Hodinářství č.4: Kupuju si obyč pásek k obyč hodinkám a říkám, tak mi to prosím Vás přehoďte. Ok. Platím, odcházím. Doma s hrůzou zjišťuju, že to kopyto mi nevím proč rozpojilo sponu a ztratilo stěžejku z ní.

Proto přátelé si kontrolujte vše, co Vám "hodinář" vrátí.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...