Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už ted mel ten seznam mít soudce, státní zástupce, prokurátor, ..............a hlavně média. To, že je někde zamčenej a jsou na něm nějaká jména nic neznamená.

Návštěvník Tada
Odesláno

Už ted mel ten seznam mít soudce, státní zástupce, prokurátor, ..............a hlavně média. To, že je někde zamčenej a jsou na něm nějaká jména nic neznamená.

Neco to bude znamenat az budou nekde zamceni ti, jejichz jmena jsou na tom seznamu.

Odesláno

Já myslím, že po zveřejnění budou muset pár outsiderů odjistit a potopit, aby nám zavřeli huby. :hang:

já si myslim , že než ji někdo odjistí tak ji někdo náhodou ukradne i s trezorem ... a nebo když bouchne tak to odsereme my daňoví poplatníci ... a pánové nahoře budou vysmátí pořád ...

Odesláno

já si myslim , že než ji někdo odjistí tak ji někdo náhodou ukradne i s trezorem ... a nebo když bouchne tak to odsereme my daňoví poplatníci ... a pánové nahoře budou vysmátí pořád ...

Kam se hrabeme na posmívané Rumuny my tak akorát nadáváme u piva

http://zpravy.ihned.cz/svet-evropa/c1-54477450-odpor-k-privatizaci-spustil-tyden-protestu-rumuni-zazili-sve-occupy-wall-street?utm_source=mediafed&utm_medium=rss&utm_campaign=mediafed

Odesláno (upraveno)

V úterý večer jsem se byl podívat v centru Bukurešti. Ti lidé to opravdu myslí vážně!

Pravdou je, že jejich temperament je trochu jiný, než náš, což může mé vnímání do jisté míry ovlivňovat.

Vypadají semknutě, ale zatím ne nějak nebezpečně. Ty obrázky zkrvavených demonstrantů i těžkooděnců v médiích jsou ve skutečnosti spíše (zatím) výjimkou.

Ale mrazení jsem měl, to jo, je to přeci jen masa lidí. Vypadalo to tam podobně, jako si to pamatujeme z listopadu 1989.....

Upraveno uživatelem Murphy97
Odesláno

V úterý večer jsem se byl podívat v centru Bukurešti. Ti lidé to opravdu myslí vážně!

Pravdou je, že jejich temperament je trochu jiný, než náš, což může mé vnímání do jisté míry ovlivňovat.

Vypadají semknutě, ale zatím ne nějak nebezpečně. Ty obrázky zkrvavených demonstrantů i těžkooděnců v médiích jsou ve skutečnosti spíše (zatím) výjimkou.

Ale mrazení jsem měl, to jo, je to přeci jen masa lidí. Vypadalo to tam podobně, jako si to pamatujeme z listopadu 1989.....

To je právě ten rozdíl - u nás to byla "Sametová revoluce" a oni rovnou věšeli a likvidovali. Na tuhle naši mentalitu naši politici sázejí a dělají si, co chtějí. Obávám se, že to tak bude i nadále - soudím dle sebe - já věšet nikoho nepůjdu. Tak si maximálně zademonstrujem a oni se tam na špičce prostřídaj, předhodí pár outsiderů jako viníky/oběti a budou pokračovat. A my zase budeme nadávat, jenže dnes už spíš u laptopů než u piva a to je ještě méně osobní a víc na houby. Nějak nevidím východisko.
Odesláno

Telefonát z finančního úřadu o nedoplatku DPH za 3 kvartál loňskoého roku ? ultimátní tón oznamukící do telefonu "Zaplaťte to dneska, nebo bude pokuta" ???> odpolední telefonát s omluvou že to byl omyl :suicide_anim:

Odesláno

To je právě ten rozdíl - u nás to byla "Sametová revoluce" a oni rovnou věšeli a likvidovali. Na tuhle naši mentalitu naši politici sázejí a dělají si, co chtějí. Obávám se, že to tak bude i nadále - soudím dle sebe - já věšet nikoho nepůjdu. Tak si maximálně zademonstrujem a oni se tam na špičce prostřídaj, předhodí pár outsiderů jako viníky/oběti a budou pokračovat. A my zase budeme nadávat, jenže dnes už spíš u laptopů než u piva a to je ještě méně osobní a víc na houby. Nějak nevidím východisko.

Aby tady nevznikl nejaky flame;

muj prispevek byl o dokumentaci situace na miste, ne o mych politickych nazorech...

:whistle:

Odesláno

Aby tady nevznikl nejaky flame;

muj prispevek byl o dokumentaci situace na miste, ne o mych politickych nazorech...

:whistle:

A můj je shrnutí situace dle mého vnímání. Není myšlen nijak politicky. Je to jen povzdech.
Odesláno

A nebo sice z bulváru,ale průzkum dělal Sanep to je solidní agentura a ne ty jednotlivé osoby, ale ty grafy jsou zajímavé

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti-domaci/167099/nasi-drazi-miliardari-co-si-o-nich-myslime.html

Odesláno (upraveno)

A nebo sice z bulváru,ale průzkum dělal Sanep to je solidní agentura a ne ty jednotlivé osoby, ale ty grafy jsou zajímavé

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti-domaci/167099/nasi-drazi-miliardari-co-si-o-nich-myslime.html

Mám pocit, že ty grafy jsou dost přesné. Jenže co s tím? Demonstrace to nespraví - ty podniky už jsou rozkradené, rozprodané a prachy rozdělené a ulité. To tak maximálně všechno znárodnit a začít znovu a znovu to někdo šikovně rozkrade. :suicide_anim:

Edit: chybka

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

Úplně nesmyslná hádka s přítelkyní, měla očividně "hádavou", chytala se za slovíčka a tak...

Proč se to vždycky stane před plesem nebo něčím podobným?! Posted Image

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...