Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nechcem niekoho az tak poskodzovat, kedze zatial mal iba kladne ohlasy..<_<

Jestli to byl někdo z fóra, tak by bylo fajn napsat, kdo se tak chová :-).

Odesláno (upraveno)

Můj odkaz

tahle věc kolem nesmyslnejch exekucí mi vždycky hejbe žlučí..

Upraveno uživatelem parre
Odesláno

dnes jsem začal mít divný dloubání v zádech. Pak jsem se nějak pohnul a rejplo mě pod lopatkou. Teď tady sedím zkroucenej jak Stephen Hawking, dejchám opatrně, když zakašlu tak to jsou radovánky. Teď bych potřeboval, jak pravil Cimrman, nutně vybočit, ale vůbec nemám chuť vstávat z křesla protože jak se nahnu dopředu tak mě určitě zas rejpne. Nevím jestli to mám rozhejbávat nebo spíš zklidňovat. No nic nenadělám, bažanta nemám, takže musím vstát, keramika volá.

Odesláno

Tak dneska mě kolega požádal o radu s hodinkami..chtěl solidní oblekovky..tak jsem mu navrhnul ML, Nomos a ještě několik dalších, docela se mu zamlouvali, na obědě potkal nějakou blonďatou pipku, která mu řekla, že Armani je super značka a šla s ním..rovnou ho ukecala na quarts armani nudného stylu..ale hlavně že je tam Armani, že prý to musí být kvalita Posted Image

No nezabili byste ho?

Odesláno

Mě dnes vytočila zlínská bílá Octávia RS s pěknou značkou...lepila se mi na p...l...provokovala a nakonec...to mám za 1000,-Kč a dva body :suicide_anim:

P.S kluci byli rozumní...jinak bych asi byl bez papíru...:sad01_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak dneska mě kolega požádal o radu s hodinkami..chtěl solidní oblekovky..tak jsem mu navrhnul ML, Nomos a ještě několik dalších, docela se mu zamlouvali, na obědě potkal nějakou blonďatou pipku, která mu řekla, že Armani je super značka a šla s ním..rovnou ho ukecala na quarts armani nudného stylu..ale hlavně že je tam Armani, že prý to musí být kvalita Posted Image

No nezabili byste ho?

Tak mu treba. Nezaslúži si nič lepšie. :sad01_anim:

Odesláno

Mě dnes vytočila zlínská bílá Octávia RS s pěknou značkou...lepila se mi na p...l...provokovala a nakonec...to mám za 1000,-Kč a dva body:suicide_anim:

priznam se, ze jsem to nepochopil. jakoze v ni sedi policejni hlidka a na silnici jste se navzajem strkali sem a tam?

Odesláno

priznam se, ze jsem to nepochopil. jakoze v ni sedi policejni hlidka a na silnici jste se navzajem strkali sem a tam?

Bingo! U nás to tiež niektorí známi provokatéri skúšajú. Najskôr tlačia, potom prebehnú a brzdia a dokola. Pomôžu len pevné nervy. Sused to nevydržal, až im cez okno otrčil prostredník a vypálil, koľko mu alfácky motor dovolil. Doma potom trochu tŕpol, ale zatiaľ mu od nich nič neprišlo. :oneeyed02:
Odesláno

Jeli za mnou deset kilometru ale já jsem netušil že to jsou dopraváci...po tom "lepení" na zadek jsem trošku přidal a to přidání mě stálo tisic Kč a dva body.Čistě bílá Octávia RSII,bacha na ní-zlinsky RZ.

Odesláno

Jo za recenzi jacobovi samozřejmě velké díky!

Ta diskuze by byla relativně v pohodě, ale spíše v hospodě u piva, kde by se to ztratilo. Sem, na fórum se ta hádka vůbec nehodila Posted Image.
Odesláno

Mě naštvalo, že mi včera po druhém záchvatu laboratorně potvrdili, že jsem si před Vánoci z tropů přivezl malárii, přestože jsem spolykal kýbl antimalarik za hromadu peněz!!! :crying_anim:

Odesláno (upraveno)

Mě dnes vytočila zlínská bílá Octávia RS s pěknou značkou...lepila se mi na p...l...provokovala a nakonec...to mám za 1000,-Kč a dva body:suicide_anim:

S věkem zmoudříš, neboj. Soudě dle Tvých příspěvků tady, nejen touhle příhodou.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

né že by mě to teda úplně naštvalo, ale zrovna když dám Z. půl dne volno, přivezou nám paletu krabic a já chromajzl jsem to musel vytahat do patra Posted Image

ale mechano mě při tom pěkně povzbuzoval hesly: "ve zdravém těle, zdravý duch" ...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...