xXx8xXx Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Nechcem niekoho az tak poskodzovat, kedze zatial mal iba kladne ohlasy.. Jestli to byl někdo z fóra, tak by bylo fajn napsat, kdo se tak chová :-).
parre Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 (upraveno) Můj odkaz tahle věc kolem nesmyslnejch exekucí mi vždycky hejbe žlučí.. Upraveno 23. ledna 2012 uživatelem parre
mondeo2 Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 (upraveno) Jestli je tohle Ftip tak je to hodně špatný Ftip hlavně to jejich zdůvodnění proč http://www.novinky.c...bere-konce.html Upraveno 23. ledna 2012 uživatelem mondeo2
bandicoot Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 (upraveno) Tohle:http://ostrava.idnes.cz/psychicky-labilni-zenu-ktera-ubodala-batole-chteli-sousede-vystehovat-1m6-/ostrava-zpravy.aspx?c=A120123_151942_ostrava-zpravy_jogTady opravdu musí někdo zabít malý dítě, aby ho začli řešit.Strašný... Upraveno 23. ledna 2012 uživatelem bandicoot
PepaSFI Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 dnes jsem začal mít divný dloubání v zádech. Pak jsem se nějak pohnul a rejplo mě pod lopatkou. Teď tady sedím zkroucenej jak Stephen Hawking, dejchám opatrně, když zakašlu tak to jsou radovánky. Teď bych potřeboval, jak pravil Cimrman, nutně vybočit, ale vůbec nemám chuť vstávat z křesla protože jak se nahnu dopředu tak mě určitě zas rejpne. Nevím jestli to mám rozhejbávat nebo spíš zklidňovat. No nic nenadělám, bažanta nemám, takže musím vstát, keramika volá.
tenge Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 Tak dneska mě kolega požádal o radu s hodinkami..chtěl solidní oblekovky..tak jsem mu navrhnul ML, Nomos a ještě několik dalších, docela se mu zamlouvali, na obědě potkal nějakou blonďatou pipku, která mu řekla, že Armani je super značka a šla s ním..rovnou ho ukecala na quarts armani nudného stylu..ale hlavně že je tam Armani, že prý to musí být kvalita No nezabili byste ho?
laskajefajn Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 Mě dnes vytočila zlínská bílá Octávia RS s pěknou značkou...lepila se mi na p...l...provokovala a nakonec...to mám za 1000,-Kč a dva body P.S kluci byli rozumní...jinak bych asi byl bez papíru... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quaero Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 Tahle dementní diskuze: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/45461-seiko-prospex-sbdc001-sumo/
railmaster Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 Tak dneska mě kolega požádal o radu s hodinkami..chtěl solidní oblekovky..tak jsem mu navrhnul ML, Nomos a ještě několik dalších, docela se mu zamlouvali, na obědě potkal nějakou blonďatou pipku, která mu řekla, že Armani je super značka a šla s ním..rovnou ho ukecala na quarts armani nudného stylu..ale hlavně že je tam Armani, že prý to musí být kvalita No nezabili byste ho? Tak mu treba. Nezaslúži si nič lepšie.
kdojinej Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Tahle dementní diskuze: http://forum.chronom...x-sbdc001-sumo/ Co je na ní dementní?
tmoris Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Mě dnes vytočila zlínská bílá Octávia RS s pěknou značkou...lepila se mi na p...l...provokovala a nakonec...to mám za 1000,-Kč a dva body:suicide_anim: P.S kluci byli rozumní...jinak bych asi byl bez papíru... priznam se, ze jsem to nepochopil. jakoze v ni sedi policejni hlidka a na silnici jste se navzajem strkali sem a tam?
railmaster Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 priznam se, ze jsem to nepochopil. jakoze v ni sedi policejni hlidka a na silnici jste se navzajem strkali sem a tam? Bingo! U nás to tiež niektorí známi provokatéri skúšajú. Najskôr tlačia, potom prebehnú a brzdia a dokola. Pomôžu len pevné nervy. Sused to nevydržal, až im cez okno otrčil prostredník a vypálil, koľko mu alfácky motor dovolil. Doma potom trochu tŕpol, ale zatiaľ mu od nich nič neprišlo.
onney Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Tahle dementní diskuze: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/45461-seiko-prospex-sbdc001-sumo/ Hezká recenze, ale zbytek se vážně nepovedl.
quaero Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Jo za recenzi jacobovi samozřejmě velké díky!
laskajefajn Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Jeli za mnou deset kilometru ale já jsem netušil že to jsou dopraváci...po tom "lepení" na zadek jsem trošku přidal a to přidání mě stálo tisic Kč a dva body.Čistě bílá Octávia RSII,bacha na ní-zlinsky RZ.
jacob Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Jo za recenzi jacobovi samozřejmě velké díky! Ta diskuze by byla relativně v pohodě, ale spíše v hospodě u piva, kde by se to ztratilo. Sem, na fórum se ta hádka vůbec nehodila .
pevo Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Mě naštvalo, že mi včera po druhém záchvatu laboratorně potvrdili, že jsem si před Vánoci z tropů přivezl malárii, přestože jsem spolykal kýbl antimalarik za hromadu peněz!!!
Peta-Biker Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 (upraveno) Mě dnes vytočila zlínská bílá Octávia RS s pěknou značkou...lepila se mi na p...l...provokovala a nakonec...to mám za 1000,-Kč a dva body:suicide_anim: P.S kluci byli rozumní...jinak bych asi byl bez papíru... S věkem zmoudříš, neboj. Soudě dle Tvých příspěvků tady, nejen touhle příhodou. Upraveno 25. ledna 2012 uživatelem Peta-Biker
kubson Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 né že by mě to teda úplně naštvalo, ale zrovna když dám Z. půl dne volno, přivezou nám paletu krabic a já chromajzl jsem to musel vytahat do patra ale mechano mě při tom pěkně povzbuzoval hesly: "ve zdravém těle, zdravý duch" ...
Doporučené příspěvky