Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Franto ale já nepodvádím,neloupím,nezhodnocuju,nekradu atd:guitar: fakt neee:gora:

Když dáváš snajlíky, tak dej před ně aspoň tři mezery mezerníkem,kdo má potom ten text luštit :sad01_anim:

Odesláno

Tak trochu mě zamrzelo chování uživatele Princ Milis.Tady:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/6902-sraz-chronomagu-vychodni-cechy/page__view__findpost__p__706050

přijde mi jeho chování jako těžce zakomplexovaného člověka...nemůžu si pomoct:rolleyes:

Komplex tady máme všichni a řešíme ho utrácením za hodinky a věčným vysedáváním u počítače. A občas se realizujeme i ve zvláštních vláknech tohoto fóra...

Odesláno

Onney: souhlas ale chápeš jeho reakci? Přijde Ti jako normální? Já jsem mu nic neudělal,neznám ho...nic,neřešim už.Finito.

Odesláno

Ale jistě bylo to, je a určitě i bude. Podle mého je to prostě úniková metoda pro životem znuděné lidi a hlavně pro slabé jedince, kteří tak unikají před realitou.

Nebyl bych tak přísnej. Démonizace drog je v(d)ěčný téma, ale odsuzovat něco, co člověk nepoznal, nedává moc smysl. A trocha pochopení pro slabý jedince taky není na škodu. Každej je někdy dole.

Třeba tahle myšlenka mi občas není cizí :D

post-59-035763600 1328029745.jpg

A na smrtelný posteli se moc nebude vzpomínat na to, jaký potěšení si člověk v životě odepřel, spíš naopak.

Odesláno (upraveno)

Nebyl bych tak přísnej. Démonizace drog je v(d)ěčný téma, ale odsuzovat něco, co člověk nepoznal, nedává moc smysl. A trocha pochopení pro slabý jedince taky není na škodu. Každej je někdy dole.

.... A na smrtelný posteli se moc nebude vzpomínat na to, jaký potěšení si člověk v životě odepřel, spíš naopak.

..... "odsuzovat něco, co člověk nepoznal, nedává moc smysl" ..... Tak to bych neměl asi odsuzovat ani vrahy, zloděje, násilníky - to jsem nepoznal.

..... "trocha pochopení pro slabý jedince taky není na škodu" ..... Což o to, pochopení pro slabé jednice, myslím si, mám, ale ne pokud berou drogy.

..... "Každej je někdy dole.".... Pokud je dole, drogama se nahoru nedostane, skončí ještě níže a hůře.

A na smrtelné posteli rozhodně nebudu litovat, že jsem si odepřel potěšení brát drogy, spíše bych si to vyčítal a styděl se za to.

Já jsem hodně zásadový člověk, tím to asi bude.

Upraveno uživatelem pavča
Odesláno

Třeba tahle myšlenka mi občas není cizí :D

post-59-035763600 1328029745.jpg

A na smrtelný posteli se moc nebude vzpomínat na to, jaký potěšení si člověk v životě odepřel, spíš naopak.

naprostý souhlas
Odesláno

pavča: Trochu sem pleteš moc věcí dohromady. To, že si někdo něco dá není to samé, jako když si něco dá(ať už chlast nebo cokoliv jiného) a pak sedne za volant. To je úplně něco jiného. To je jako bys řekl, že kdokoliv, co si něco dá, zabíjí lidi v autě, ale to samé bych pak musel říct i o sobě, protože si někdy dám sklenku. Ale nikdy nelezu za volant ať mám nadýmeno z čehokoliv! Ani po 1 pivě, nikdy prostě.

shag :

VOLE! Sem se teda lekl, jak se na mě usmál z ničeho nic :D

Odesláno (upraveno)

Čemu to Ricous tleská? :huh:

těm dvěma nade mnou...

No asi ma radost, jak si koupil zase zpatky Omegy, uz asi poseste... ;)

prej po sedmé

post-9929-086198500 1328038033.gif

jaký tam je interval, čumím na něj minutu v kuse a nic se nehýbe :D

EDIT: ajó, zrovna jsem mrknul, když se usmál...

Upraveno uživatelem tombed
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...