Návštěvník pitrs182 Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Že by rasově motivovaný útok ? Otázkou je zda by výše trestů byla stejná,pokud by osazenstvo tohoto nechutného činu bylo přesně opačné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Asi nechápu měřítko našich soudů a častěji a častěji mě nazdvedávají ze židle jejich verdikty, dnes tento: Žháři z Vítkova za neůmyslnou vraždu po 22 letech?? Beru, ale proč včera za naplánovanou vraždu dítěte 14,5 let ?? Nechápu. ver ci never, pri vrazde sa berie do uvahy aj to ci je mozna naprava pachatela a co je na nu potrebne. to byva faktorom pri vymere dlzky trestu. ja ale niekedy zasnem rovnako.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Otázkou je zda by výše trestů byla stejná,pokud by osazenstvo tohoto nechutného činu bylo přesně opačné. Ti říkám, že by jsi se o tom ani nedozvěděl, jelikož by se o tom nikde nepsalo :-) To je krach! A možná, že by to skončilo podmínkou, jelikož takových případů znám také dost a to i z mého okolí" Máme tu chlapíka na vozejku, který ochrnul po nájezdu čertů a skončilo to podmínkama" A nemít kámoše u kriminálky, tak se o tom nikdy nikdo nedoví!! Na tohle všichni dojedeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Prave me ultrasere jednani shopu watch.de : objednal jsem Seamastery, a poslal prevodem penize, dodaci lhuta 10 dni. Po 10 dnech jsem jim napsal, co se deje, ze nic neprislo. Napsali, ze hodinky teprve musi objednat, protoze je nemaji na sklade, ale ze do 10 dni je mam. Po dalsich 10 dnech jsem znovu napsal, co se deje a dostal jsem po 2 dnech odpoved, ze dodavatel je nema a ze budu muset 4 tydny pockat. Tak jsem odepsal, at mi vrati penize, ze jsem potreboval hodinky hlavne rychle a cekal jsem 10 dni, kdyz to meli na webu takto napsany.....no, a od ty doby nic. Na email nereagujou, telefon nikdo nebere. Co s tim? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 ...štve mě těch deset písniček co ohrávaj pořád dokola na E2, je jasný, že řešením je přeladit, ale když ten zvyk je vážně železná košile tohle mě neskutečně štve na radiožurnálu. zajímavé pořady a zpravodajství prokládají těmi nejhoršími sračkami. taky pořád dokola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 tohle mě neskutečně štve na radiožurnálu. zajímavé pořady a zpravodajství prokládají těmi nejhoršími sračkami. taky pořád dokola. souhlas, jeho hudební dramaturg se zaseknul v 80-tých letech, už mě nebaví poslouchat pokaždé po cestě z Brna do Ustí nad Labem čtyřikrát Forever Young od Alphaville... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Prave me ultrasere jednani shopu watch.de : objednal jsem Seamastery, a poslal prevodem penize, dodaci lhuta 10 dni. Po 10 dnech jsem jim napsal, co se deje, ze nic neprislo. Napsali, ze hodinky teprve musi objednat, protoze je nemaji na sklade, ale ze do 10 dni je mam. Po dalsich 10 dnech jsem znovu napsal, co se deje a dostal jsem po 2 dnech odpoved, ze dodavatel je nema a ze budu muset 4 tydny pockat. Tak jsem odepsal, at mi vrati penize, ze jsem potreboval hodinky hlavne rychle a cekal jsem 10 dni, kdyz to meli na webu takto napsany.....no, a od ty doby nic. Na email nereagujou, telefon nikdo nebere. Co s tim? nemáš nakupovat od šediváku - naprosto ukázkový příklad napálení zákazníka omg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 souhlas, jeho hudební dramaturg se zaseknul v 80-tých letech, už mě nebaví poslouchat pokaždé po cestě z Brna do Ustí nad Labem čtyřikrát Forever Young od Alphaville... Copak foreva jang, ale z elanu mi naskakuji pupinky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 nemáš nakupovat od šediváku - naprosto ukázkový příklad napálení zákazníka omg co tím myslíš od šediváků? V jiném vlákně na tomto fóru mi byl Häffner doporučován... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Copak foreva jang, ale z elanu mi naskakuji pupinky ... Kdyby Elán a Foreva.... Ale nějak podezřele často mi tu zní slovenský král Rýtmus. Jestli to se ujme a uslyším jeho zlatokooopky několikrát za den, jdu si píchnout bubínky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Kdyby Elán a Foreva.... Ale nějak podezřele často mi tu zní slovenský král Rýtmus. Jestli to se ujme a uslyším jeho zlatokooopky několikrát za den, jdu si píchnout bubínky. seš si jistej že to byl radiožurnál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 seš si jistej že to byl radiožurnál? Eeeeee ne to nebylo na Radiožurnál. Spíš na komerční stanice obecně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 co tím myslíš od šediváků? V jiném vlákně na tomto fóru mi byl Häffner doporučován... asi tak - jsem velký skrblík a nerad pouštím peníze jen na čestné slovo . A pokud není AD tak mě prostě nezajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Ti říkám, že by jsi se o tom ani nedozvěděl, jelikož by se o tom nikde nepsalo :-) To je krach! A možná, že by to skončilo podmínkou, jelikož takových případů znám také dost a to i z mého okolí" Máme tu chlapíka na vozejku, který ochrnul po nájezdu čertů a skončilo to podmínkama" A nemít kámoše u kriminálky, tak se o tom nikdy nikdo nedoví!! Na tohle všichni dojedeme. Kluci, plně respektuji, že jsme na fóru džentlemenů a proto si v tichosti otvírám flašku a jdu se odpálit sám offline a kometovat již nadhozenou kauzu nebudu" Deset minut zpomalených záběrů na Nově a celý komentář mě pouze utvrdil v tom, že takovýto typ "rasismu" nebyl ani v JAR v době Apartheidu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 nadzvedla mě reakce lidí na údajně neadekvátní a nespravedlivé tresty v cause Vítkov, pro příklad nemusím chodit daleko, že? samozřejmě, že trest je neadekvátní, bohužel české trestní právo neumožňuje někoho potrestat trýznivým a zmrzačujícím podlpálením, což by bylo jediné možno považovat za adekvátní a odpovídající trest v takové věci 10 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Ti zmrdi dostali málo. Bohužel daleko víc stejných sviní dostane ještě daleko míň. Toť můj názor. Že se to hodí medializovat oboum stranám, že to" je a není" rasistický, že byl onen cigán taky zloděj a podobně, o to tu nejde. Být to moje dítě, tak jednoho po druhým osobně zabiju. Tak jen do mě gentlemani. 7 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Ti zmrdi dostali málo. Bohužel daleko víc stejných sviní dostane ještě daleko míň. Toť můj názor. Že se to hodí medializovat oboum stranám, že to" je a není" rasistický, že byl onen cigán taky zloděj a podobně, o to tu nejde. Být to moje dítě, tak jednoho po druhým osobně zabiju. Tak jen do mě gentlemani. Naprostej souhlas...akorat me zacina cim dal vic stvat pojem rasove motivovany utok. Toto dela rozdil mezi bilejma, hnedejma a jinejma, tohle separuje. Ja nevidim rozdil, jestli dam po hube cikanovi nebo gadzovi. Jde predevsim o cloveka. 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Mno mě taky se...re, že je bohužel tohle v naší vlasti spíš naopak. Osobně bych taky raději nepoužíval vůbec pojem rasově motivovaný, bohužel, tady to nejde, jediný prokazatelný důvod útoku často bývá opravdu rasa. Paraxoně je ovšem jedna rasová menšina spíše protěžována na úkor většiny. Což ovšem většinu v ničem podobném, viz kauza nahore, neospravedlňuje. Nakonec jsme všichni lidi. Možná to je ten hlavní problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 nadzvedla mě reakce lidí na údajně neadekvátní a nespravedlivé tresty v cause Vítkov, pro příklad nemusím chodit daleko, že? samozřejmě, že trest je neadekvátní, bohužel české trestní právo neumožňuje někoho potrestat trýznivým a zmrzačujícím podlpálením, což by bylo jediné možno považovat za adekvátní a odpovídající trest v takové věci Co se Klause tyce, tak me vzdycky napada, ze je asi spravne, pokud ma clovek na vsechno, vsecinko, nazor, ale zaroven ze jeho ventilaci by jeden mohl setrit, treba jako safranem ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 že si má tříletá dvojčátka-děvčata mimo jiné od ježíška objednala: ležací kočárek, seděcí kočárek, telefon blikací, troubu na vaření, markovací pokladnu, knížky s medvídkem Pú, plínečky pro miminko a oblečení pro panenky - takže jsem letos zase bez autodráhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky