FrantisekH Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Tak postačí. A teď: Já neměl tužku Nepřijdu o nějaký ten bonus co mám u pojišťovny? Budu tam něco psát, kreslit... Prostě mi to v tu dano chvíli přišlo jako elegantní řešení Ale otázka: Nepřijdu o nějaký ten bonus? Protože pokud ano, tak s velikostí mojí pojistky se mi to vyplatilo jasny tak petikilo chapu..ja cekal treba deset palackejch na kapotu...
Onisau Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 jasny tak petikilo chapu..ja cekal treba deset palackejch na kapotu... Tak to už bych se asi dohadoval To už bych asi zavolal nějakou tu asistenční službu ať to sepíšou a možná dědkovi vysvětlí co a jak
tombed Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 tombed: mě už to tu nebaví vysvětlovat jako kolovrátek dokola, než to pochopí úplně všichni! Já jsem se do nikoho nestrefoval, nikoho jsem nepaušalizoval, jen jsem poznamenal, že trollové jsou většinou ze slovenska, né že slováci jsou trollové a v tom je ten rozdíl, který ty asi nevidíš nebo nechceš vidět! A lež to není, je to prostě fakt, že za poslední dobu to byli slováci, to si můžeš třeba v Recenzích prodávajících/kupujících ověřit sám. především si ujasni co a jak jsi napsal... "Taky se nechci nikoho dotknout, ale potvrzuje se zde má zkušenost i z jiných fór, že kdykoli se někdo takový objevil, dycky to bylo z východu... :/ " víc nemám co dodat...
Onisau Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 tombed: mě už to tu nebaví vysvětlovat jako kolovrátek dokola, než to pochopí úplně všichni! Já jsem se do nikoho nestrefoval, nikoho jsem nepaušalizoval, jen jsem poznamenal, že trollové jsou většinou ze slovenska, né že slováci jsou trollové a v tom je ten rozdíl, který ty asi nevidíš nebo nechceš vidět! A lež to není, je to prostě fakt, že za poslední dobu to byli slováci, to si můžeš třeba v Recenzích prodávajících/kupujících ověřit sám. O nic jiného tady nešlo, žádné napadání národů slováků, na které jsi to ty a instant přetočili. A vsadím hodinky, že kdyby na watchuseek naběhli tři trollové z česka v řadě, tak to taky vzbudí rozruch... Nečetl jsem vaší debatu, ale: NEVYSVĚTLUJ Je to zbytečné....
m.n. Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 tombed: No a jako co? Je to tak jak říkám a vysvětluju. Byl to tady snad někdo jiný, než slovák? Ne, bylo to Martin.L, corleone, escobar, všechno SK. Možná když si zopakuješ výrokovou logiku a přečteš si tu větu pořádně, tak už se konečně přestaneš hádat a podsouvat si něco, co jsem neřekl.
kuncák7 Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Tak to už bych se asi dohadoval To už bych asi zavolal nějakou tu asistenční službu ať to sepíšou a možná dědkovi vysvětlí co a jak Možná buď rád, že neseděl v autě, když jsi do něj vrazil, pak bys přišel o víc, než jen o nějakej bonus z pojistky a asi by ses s tím tady tak nechlubil.
m.n. Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Nečetl jsem vaší debatu, ale: NEVYSVĚTLUJ Je to zbytečné.... Já vím, že je, ale samotného mě to štve, že tady někdo můj výrok, se kterým se řada lidí ztotožní, přetočí a vznikne z toho debata úplně o h...ě, plná výhružek.
tombed Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Nečetl jsem vaší debatu, ale: NEVYSVĚTLUJ Je to zbytečné.... jistě pane moudrý, jsem rád, že ti mohu posloužit jako sociologická sonda
Onisau Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Možná buď rád, že neseděl v autě, když jsi do něj vrazil, pak bys přišel o víc, než jen o nějakej bonus z pojistky a asi by ses s tím tady tak nechlubil. Asi nerozumím Neměl ani promáčklý plech
Onisau Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Já vím, že je, ale samotného mě to štve, že tady někdo můj výrok, se kterým se řada lidí ztotožní, přetočí a vznikne z toho debata úplně o h...ě, plná výhružek. Až tady budeš déle, zjistíš, že se to několika jedincům stává často
kuncák7 Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Asi nerozumím Neměl ani promáčklý plech Možná bys koukal, co jde udělat pouze ťukancem ( nebo spíš nafilmovat - zkusmo - naražená žebra, krční páteř,.... ), nestalo by se to poprvé a ani naposled.
bedja Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 (upraveno) jistě pane moudrý, jsem rád, že ti mohu posloužit jako sociologická sonda ..radši nic.. Upraveno 15. dubna 2012 uživatelem bedja
marosh Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Já vím, že je, ale samotného mě to štve, že tady někdo můj výrok, se kterým se řada lidí ztotožní, přetočí a vznikne z toho debata úplně o h...ě, plná výhružek. A Ty se mi příště zamysli, jak co napíšeš nebo lépe řečeno zformuluješ, protože já to pochopil ganz stejně jako ten tombed. Pak se tu musíš obhajovat.
tombed Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 ..sorry, že se vám do toho s.ru, ale v poslední době ti nerozumím Tome.. tohle pochopí jen Onisau a pár jedinců co se kdysi účastnili fejkových bitev, nic víc zatím nehledej
kuncák7 Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Já vím, že je, ale samotného mě to štve, že tady někdo můj výrok, se kterým se řada lidí ztotožní, přetočí a vznikne z toho debata úplně o h...ě, plná výhružek. Hele, na rovinu, po prvním přečtení jsem si řekl, že to je rasistickej plk a ty seš b.b, pak jsem se zamyslel a přečetl to podruhý a popřemejšlel o tom- napsal jsi to prostě hodně nešťastně a pak se nediv, že se musíš obhajovat. Jinak nic ve zlém. A pojďme to uzavřít, co vy na to ?
bedja Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 tohle pochopí jen Onisau a pár jedinců co se kdysi účastnili fejkových bitev, nic víc zatím nehledej ..jo v poho..asi mám krámy nebo že by přechod..
Návštěvník Kamil Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 ...nebo že by přechod.. To mám taky. EDIT: A naštvalo mě, že mi nikdo nepochválil nový avatar.
Hasňa Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Ja Tomovi rozumim velmi dobre. Vyrok kolegy m.n. je ucebnicove pausalizovani a navic to je kravina na entou. Ohaneni se onemi "mnoha", kteri se s takovouhle kravinou ztotozni je naprosto neprijatelny argument. Na internetu mluvi zasadne kazdy sam za sebe a zadnych "mnoho jinych" si nikdy nebere do huby, to se nedela; navic to zhusta nebyva pravda a onech "mnoho jinych" jsou nakonec dva, nebo tri.
tombed Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 ..jo v poho..asi mám krámy nebo že by přechod.. hele asi krámuju já, takhle jsem se tady zavzdušnil naposledy v roce 2009... nebo to bylo 2010?
sibirnaya Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 je tady par kokotu z prahy, ale taky par skvelejch lidi, par kokotu z sk, ale taky par skvelejch lidi, par kokotu z ovy, par skvelejch lidi, pak par uchylu, jako je tombed, gas apod, tam je uplne jedno, vodkad sou, nicmene jsem rad, ze jsem vas kluci poznal, a todle pausalizovani podle narodnosti je mi proti srsti. brnenskej sraz je dobrej, protoze jsou tam dobry lidi a dobry hodinky, a prijizdi navstevy z jinejch kraju i statu, a proto je tak dobrej. kdyby byl jen pro brnaky, tak to bude docela nuda, pac by nas tam byla ani ne polovina a hodnota hodinek tak petinova..
Doporučené příspěvky