marosh Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Já se počítám mezi kohouty. Jsem z Karviné.
Ludwig Wittgenstein Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Sám jsem taky z dálného východu, ale tady v Praze se člověk naštěstí tak nějak srovná. Takže dneska bych střílel už i lidi z Průhonic a když jedu na Moravu za mámou, tak jim tam vždycky pobleju chodník a tůruju auto pod voknama. A můžou prasknout vzteky, rusáci.
ivan_989 Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 tombed: No a jako co? Je to tak jak říkám a vysvětluju. Byl to tady snad někdo jiný, než slovák? Ne, bylo to Martin.L, corleone, escobar, všechno SK. Možná když si zopakuješ výrokovou logiku a přečteš si tu větu pořádně, tak už se konečně přestaneš hádat a podsouvat si něco, co jsem neřekl. podľa tvojej logiky ale rovnako vychádza, že všetci hlupaci co do vyššie uvedených rypu, majú ubohe poznamky, neovladatelnu potrebu dokazovať vyššie uvedeným svoju nadradenost, majú pomerne trápne nacionalne orientované hlasky, potrebu dodrbkavat atd. sú CZ. Ale na co robiť take logické uzavery? Mne je to teda dost proti srsti a robím to len preto, aby ti došlo aké emócie uplatňovaním tvojej logiky vyvolavas.
Duke650 Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Při čtení některých diskusí zde si stále častěji vybavuji tyto obrázky
kuncák7 Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 To mám taky. EDIT: A naštvalo mě, že mi nikdo nepochválil nový avatar. Já si to nedovolil, ale všiml jsem si toho . Snad nedostanu ban, když řeknu, že ten předchozí byl lepší.
Návštěvník Kamil Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Sám jsem taky z dálného východu, ale tady v Praze se člověk naštěstí tak nějak srovná. Takže dneska bych střílel už i lidi z Průhonic a když jedu na Moravu za mámou, tak jim tam vždycky pobleju chodník a tůruju auto pod voknama. A můžou prasknout vzteky, rusáci. Moje řeč, jen jsi zapomněl na náplavy. Já si to nedovolil, ale všiml jsem si toho . Snad nedostanu ban, když řeknu, že ten předchozí byl lepší. Tos mě dojal, jdu hledat nějakou fotku.
m.n. Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Já už se k tomu vyjadřovat nebudu, ať si to nakonec každý pochopí jak chce, už se tady k tomu napsalo zbytečně víc, než bylo nutné. Případně, pokud by třeba někdo vypsal odměnu na kontakt na mě, jako se děje slovenském fóru ( ), tak není problém, v pátek mě vidělo asi 20 lidí + několik dalších, se kterými jsem obchodoval, má mou adresu + telefon.. A kašlete už na to, na Primě je Rytmus...
brett Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 ... EDIT: A naštvalo mě, že mi nikdo nepochválil nový avatar. nemáš nějaký lepší avatar? :-)
Jay Doll Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 A naštvalo mě, že mi nikdo nepochválil nový avatar. Mě to příjde jako momentka z festivalu Mezi ploty
tombed Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 sibiř: zase si mě rozsekal Kamil: to je Mick Jagger?
bedja Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 To mám taky. EDIT: A naštvalo mě, že mi nikdo nepochválil nový avatar. ..jak zmizel ten pejfek..tak jako bys to nebyl ty..
Návštěvník Kamil Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 nemáš nějaký lepší avatar? :-) Mě to příjde jako momentka z festivalu Mezi ploty Kamil: to je Mick Jagger? Přemažte si cookies, mám nový. EDIT: Pro rejpaly: Není to z první světové, ale od Sokolova.
Jay Doll Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Ty jsi seděl na Sibiři? Nebo sloužil?
bedja Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 (upraveno) Přemažte si cookies, mám nový. Edit: se z Vás poseru.. Upraveno 15. dubna 2012 uživatelem bedja
ivan_989 Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Chcel som sem dat emotikon strngajucich pív ale jednak ho neviem nájsť a jednak som si nalial stamperlk becherovky. A cítim ze aj ja trollovatiem, tak idem radšej niečo pojest nech sa nezačnem nebodaj živiť zvyskami negatívnych debat. A nebodaj tu následne zanechavat po sebe nestravene exkrementy. Takejto hanby a poklesu vlastnej dostojností sa nechcem dozit. Ako to úspešne raz skúsil Sheldon: Mir vole.
sibirnaya Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 ivanku, kamarade, bud v klidu, ty mas rolady, tak si nas dej se co dej
sect Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 je tady par kokotu z prahy, ale taky par skvelejch lidi, par kokotu z sk, ale taky par skvelejch lidi, par kokotu z ovy, par skvelejch lidi, pak par uchylu, jako je tombed, gas apod, tam je uplne jedno, vodkad sou, nicmene jsem rad, ze jsem vas kluci poznal, a todle pausalizovani podle narodnosti je mi proti srsti. brnenskej sraz je dobrej, protoze jsou tam dobry lidi a dobry hodinky, a prijizdi navstevy z jinejch kraju i statu, a proto je tak dobrej. kdyby byl jen pro brnaky, tak to bude docela nuda, pac by nas tam byla ani ne polovina a hodnota hodinek tak petinova.. Sibiřu jsem z Orlové, bereš to ještě jako od nás, nebo už zahraničí? Jo a kokot nejsem každopádně.....myslím.
Jay Doll Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Pro rejpaly: Není to z první světové, ale od Sokolova. Fakt? Jsem si myslel, že jsi teda mladší http://cs.wikipedia.org/wiki/Bitva_u_Sokolova
Návštěvník Kamil Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 A k debatám o východě tady mám jednu fotku, když jsem ještě kouřil a jezdíval zamlada domů.
flagolo Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Pro rejpaly: Není to z první světové, ale od Sokolova. Z festivalu politické písně
Doporučené příspěvky