Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sám jsem taky z dálného východu, ale tady v Praze se člověk naštěstí tak nějak srovná. Takže dneska bych střílel už i lidi z Průhonic a když jedu na Moravu za mámou, tak jim tam vždycky pobleju chodník a tůruju auto pod voknama. A můžou prasknout vzteky, rusáci.

Odesláno

tombed: No a jako co? Je to tak jak říkám a vysvětluju. Byl to tady snad někdo jiný, než slovák? Ne, bylo to Martin.L, corleone, escobar, všechno SK.

Možná když si zopakuješ výrokovou logiku a přečteš si tu větu pořádně, tak už se konečně přestaneš hádat a podsouvat si něco, co jsem neřekl.

podľa tvojej logiky ale rovnako vychádza, že všetci hlupaci co do vyššie uvedených rypu, majú ubohe poznamky, neovladatelnu potrebu dokazovať vyššie uvedeným svoju nadradenost, majú pomerne trápne nacionalne orientované hlasky, potrebu dodrbkavat atd. sú CZ. Ale na co robiť take logické uzavery? Mne je to teda dost proti srsti a robím to len preto, aby ti došlo aké emócie uplatňovaním tvojej logiky vyvolavas.
Odesláno

To mám taky.

EDIT: A naštvalo mě, že mi nikdo nepochválil nový avatar.

Já si to nedovolil, ale všiml jsem si toho . Snad nedostanu ban, když řeknu, že ten předchozí byl lepší.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Sám jsem taky z dálného východu, ale tady v Praze se člověk naštěstí tak nějak srovná. Takže dneska bych střílel už i lidi z Průhonic a když jedu na Moravu za mámou, tak jim tam vždycky pobleju chodník a tůruju auto pod voknama. A můžou prasknout vzteky, rusáci.

Moje řeč, jen jsi zapomněl na náplavy. :D

Já si to nedovolil, ale všiml jsem si toho . Snad nedostanu ban, když řeknu, že ten předchozí byl lepší.

Tos mě dojal, jdu hledat nějakou fotku.
Odesláno

Já už se k tomu vyjadřovat nebudu, ať si to nakonec každý pochopí jak chce, už se tady k tomu napsalo zbytečně víc, než bylo nutné.

Případně, pokud by třeba někdo vypsal odměnu na kontakt na mě, jako se děje slovenském fóru ( :D ), tak není problém, v pátek mě vidělo asi 20 lidí + několik dalších, se kterými jsem obchodoval, má mou adresu + telefon.. :D

A kašlete už na to, na Primě je Rytmus...

Odesláno

To mám taky.

EDIT: A naštvalo mě, že mi nikdo nepochválil nový avatar.

..jak zmizel ten pejfek..tak jako bys to nebyl ty..:sad01_anim::D

Návštěvník Kamil
Odesláno

nemáš nějaký lepší avatar?

:-)

Mě to příjde jako momentka z festivalu Mezi ploty

Kamil: to je Mick Jagger? :D

Přemažte si cookies, mám nový.

EDIT:

Pro rejpaly: Není to z první světové, ale od Sokolova.

Odesláno

Chcel som sem dat emotikon strngajucich pív ale jednak ho neviem nájsť a jednak som si nalial stamperlk becherovky. A cítim ze aj ja trollovatiem, tak idem radšej niečo pojest nech sa nezačnem nebodaj živiť zvyskami negatívnych debat. A nebodaj tu následne zanechavat po sebe nestravene exkrementy. Takejto hanby a poklesu vlastnej dostojností sa nechcem dozit. Ako to úspešne raz skúsil Sheldon: Mir vole.

Odesláno

je tady par kokotu z prahy, ale taky par skvelejch lidi, par kokotu z sk, ale taky par skvelejch lidi, par kokotu z ovy, par skvelejch lidi, pak par uchylu, jako je tombed, gas apod, tam je uplne jedno, vodkad sou, nicmene jsem rad, ze jsem vas kluci poznal, a todle pausalizovani podle narodnosti je mi proti srsti. brnenskej sraz je dobrej, protoze jsou tam dobry lidi a dobry hodinky, a prijizdi navstevy z jinejch kraju i statu, a proto je tak dobrej. kdyby byl jen pro brnaky, tak to bude docela nuda, pac by nas tam byla ani ne polovina a hodnota hodinek tak petinova..

Sibiřu jsem z Orlové, bereš to ještě jako od nás, nebo už zahraničí? Jo a kokot nejsem každopádně.....myslím.
Návštěvník Kamil
Odesláno

A k debatám o východě tady mám jednu fotku, když jsem ještě kouřil a jezdíval zamlada domů.

post-147-052470200 1334516478.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...