Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tomu nerozumím... Odborář si nesmí koupit (příp. být obdrarován) hodinky, které se mu líbí? Kde to jsme? No jo, v Absurdistánu...

To samorejme muze, ale nesmi pak vyrvavat, jak se maj spatne "obycejni" lide, jak mu jde o blaho delniku a rolniku, jak je vykoristujou bohati a uspesni, jak se vsichni staraj o luxus a "obycejni" lide umiraji hlady, jak zdani vsechny vysoke prijmy, aby bohati dali neco na chude, aby byla solidarita, a blablabla.............a sam si za penize tech ubohych obycejnych lidi, za jejich odborarske prispevky koupi Breitlingy. Muze samorejme cokoli, jen je to smesny a trapny Posted Image
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Ondra

To samorejme muze, ale nesmi pak vyrvavat, jak se maj spatne "obycejni" lide, jak mu jde o blaho delniku a rolniku, jak je vykoristujou bohati a uspesni, jak se vsichni staraj o luxus a "obycejni" lide umiraji hlady, jak zdani vsechny vysoke prijmy, aby bohati dali neco na chude, aby byla solidarita, a blablabla.............a sam si za penize tech ubohych obycejnych lidi, za jejich odborarske prispevky koupi Breitlingy. Muze samorejme cokoli, jen je to smesny a trapny Posted Image

Jestli je něco trapný, tak tenhle článek. Je to výplod typického pokrytectví a demagogie a vědomé brnkání na strunu závisti a nepřejícnosti. Ten člověk ty hodinky dostal jako dar k 55nám od rodiny. A ikdyby si je koupil sám, tak si je koupil ze svého platu zaměstnance (víš-li opak, konej). Dovolil si koupit ?luxusní? hodinky (no zlaté Rolády s diamanty to nejsou?). No a co? Když se mu líbí, vydělal si na ně, tak je to výsostně jeho právo, utratit své peníze za co chce. Kdyby měl doma zlaté kliky, a nikdo je neviděl, tak je klid. Takhle se mu hodinky otloukají o ústa. To, že kdejakej zloděj si žije skutečně luxusně je ?v pořádku?, protože k němu si nikdo nic nedovolí, aby náhodou nedostal přes pusu? A o kázání vody a pítí vína nejlépe vypovídá vláda, která má ve štítu boj s korupcí a rozpočtové zopdovědnosti, a dělá pravý opak.

Odkaz ke komentáři

tak bohuzel

Nešlo o nutnou obranu, tvrdí policie a chystá obvinění za střelbu z kuše

doufam, ze ho z toho nekdo vyseka, pripadne dostane milost. jaky je spravny postup, pokud se ke me vloupaji zlodeji? jako vazne.

jestli si chceš číst http://www.advokati-zlin.cz/download/ jsou tam rozsudky a tak.

Jde o tohle http://www.novinky.cz/krimi/192457-taxikare-ktery-v-sebeobrane-probodl-utocnika-osvobodil-soud.html

důležité je, že sice byl osvobozen, ale "Šestatřicetiletý taxíkář, který více než rok strávil ve vazbě ... "

Utéct pryč a volat policii, doufat že mají zrovna peníze na benzín aby k tobě mohli přijet.

Cynické, bohužel pravdivé.

Sice držím tomu střelci palec, ale asi mu to nepomůže ... . Jedině změna zákona.

Odkaz ke komentáři

s..e mě D1, dneska odpoledne to byl masakr, tolik havárek už jsem dlouho neviděl.

A jak vyjeli lidi na svátky, tak levej pruh byl permanentně okupován idioty, co mají pocit, že na dálnici se jezdí maximálně osmdesátkou.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři

A jak si na něj jako odborářský boss vydělal? Prací?

Jo, treba praci. Nebo honorarema za svoje pusobeni v odborech tj. penezma, ktere jejich clenove dobrovolne odevzdavaji na prispevcich. O odborech si myslim svoje, jejich predaky nemuzu vystat (kdyz vidim Zavadila, otevira se mi nuz v kapse) a vytaci me, ze jeden z nich je dokonce predseda horni komory parlamentu. Ale tenhle clanek hraje presne na tu samou notu, na kterou hrajou ti odborari - zavist a malost. Proboha jsou to jeho penize, tak at si za ne koupi treba Bentley.
Odkaz ke komentáři

Tiež som členom odborov a to mám akože prestať nosiť niektoré z mojich hodiniek, ktoré by mohli u niekoho budiť pohoršenie? :D

Nápodobně! Začínám se bát toho že někdo uvidí moje "sváteční" vintážní, kamenově inflační automaty, vygůglí si značku (což nebude úplně jednoduchý, Droz se hledá dost blbě) a já pak nikomu nevysvětlím že jsem je dostal jako otlučený ubožáky. No to bude kalamajka. Jaký stanovíme kvóty? Seika za patnáct? Není to moc? Nějaký baterkáče za deset? Něco od MPM nebo JVD za tři? QQ za pětibábu? Nebo radši bambusovej krámek, něco hustýho s hafo nefunkčníma ručičkama za stopade, to by mohlo klapnout.

Promiňte tu ironii ale měl jsem pocit že zrovna tady bychom si hodinky závidět nemuseli, ať už jsme kdokoliv.

Odkaz ke komentáři

Nápodobně! Začínám se bát toho že někdo uvidí moje "sváteční" vintážní, kamenově inflační automaty, vygůglí si značku (což nebude úplně jednoduchý, Droz se hledá dost blbě) a já pak nikomu nevysvětlím že jsem je dostal jako otlučený ubožáky. No to bude kalamajka. Jaký stanovíme kvóty? Seika za patnáct? Není to moc? Nějaký baterkáče za deset? Něco od MPM nebo JVD za tři? QQ za pětibábu? Nebo radši bambusovej krámek, něco hustýho s hafo nefunkčníma ručičkama za stopade, to by mohlo klapnout.

Promiňte tu ironii ale měl jsem pocit že zrovna tady bychom si hodinky závidět nemuseli, ať už jsme kdokoliv.

Nenapsal bych to líp, tohle je to poslední místo, kde bychom si měli hodinky závidět a komukoliv jinému taky. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...