Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

VintageLover nasbíral podle starých pravidel 50 příspěvků a byl mu udělen status member_50. Po změně pravidel tu sice není ještě půl roku, ale status už se nemění. Kamil je s tím srozuměn a je to dle něj v pořádku, retroaktivně se pravidla vymáhat nedají

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem to před promazáním bohužel nečetl, sorry :). Když nad tím přemýšlím, tak je mi vlastně jedno, jestli tady někdo prodává s dobou registrace cca 3 měsíce. Já s tím nic neudělám :worried_anim:.

pozrite sa na to z opacnej strany. zakony tiez v drvivej casti pripadov neplatia spatne. podla mna neni tak uplne fer aby sa nove pravidlo predaja aplikovalo aj na clenov, co tu pred tym uz predavali po splneni povodnej poziadavky.
Odkaz ke komentáři

Jako že bychom mu teď prodej zakázali, aby se splnil nový požadavek na min.dobu od registrace

To je jako argumentovat tím, že dřív bylo v prodejním vlákně povolené dávat velké fotky a nikdo si veřejně nestěžoval, tak je v pořádku je tam teď znovu dávat,dyť to v minulosti tak fungovalo.
Odkaz ke komentáři

Hlavně je dobré si všimnout jedné vĚci - dotazy typu "Kde je fotka?", "Proč chybí cena?", "Von je koupil před týdnem o 50 kurun levněji na Aukru!!!" a podobně, postují hlavně ti, co si tady nikdy nic nekoupili a ani nic nekoupí. Ale pravidla znají z paměti, to zase jo.

Snad tím nemyslíš třeba mě :). Jinak je pravda, že pár rýpavých a nikdy nenakupujících favoritů samozřejmě mám v hlavě.

pozrite sa na to z opacnej strany. zakony tiez v drvivej casti pripadov neplatia spatne. podla mna neni tak uplne fer aby sa nove pravidlo predaja aplikovalo aj na clenov, co tu pred tym uz predavali po splneni povodnej poziadavky.

Je pravda, že jsem nevěděl, že VintageLover měl status member_50 před aplikací nových pravidel. Já mám sice jiný názor, než Jay Doll a Kamil, ale oni jsou "šéfové" této komunity. Rozhodně nechci kvůli prodeji, který je po všech ostatních stránkách korektní vyvolávat nějaké flame :).
Odkaz ke komentáři

To je jako argumentovat tím, že dřív bylo v prodejním vlákně povolené dávat velké fotky a nikdo si veřejně nestěžoval, tak je v pořádku je tam teď znovu dávat,dyť to v minulosti tak fungovalo.

Já s tím prodejem problém nemám. Admin evidentně také né.

Tak si je nekupuj, pokud ty s tím problém máš a už to neřeš. Toť z mé strany vše.

Odkaz ke komentáři

že pravidla tu platí jak se komu zlíbí : http://forum.chronom...rtis-automatic/

A hlavně to vlákno nějaký mod pročistil, ale aby dohlídnul na dodržení pravidel, to ne.

To máš určitě hoňky když je to ten dnešní největší důvod co tě naštval.

Ty budeš koukám náš nový ochránce, proti nepravostem a proviněním všeho druhu.

Být tebou sehnal bych si na drzouna uprodávaného adresu a zašermoval bych mu před " ciferníkem " zbraní, aby viděl co může a co ne.

Jinak děkuji Ti , že když ostatní užívají sluníčka, holek, hokeje. alkoholu a bůhvičeho ještě ty JSI ZDE A BDÍŠ.

Za mne jen, jsou to krásné hodinky, dobrý popis a povedené fotografie, stejně tak jako celý inzerát , který myslím nikomu nevadí. ( Sorry Tobě vlastně ano):smile_anim:

Ůvahu o fotografiích asi nebudu raději ani komentovat.

Odkaz ke komentáři

Za mne jen, jsou to krásné hodinky, dobrý popis a povedené fotografie, stejně tak jako celý inzerát , který myslím nikomu nevadí. ( Sorry Tobě vlastně ano) :smile_anim:

Ještě bys zapoměl na tvojeho synka, tomu to taky není po chuti.

To víš, každý máme hodnoty nastavené jinak. Ale je pravda, že tohle mi vadí daleko míň jak prodávání fajnovek bez vteřinovky ;)

Odkaz ke komentáři

To víš, každý máme hodnoty nastavené jinak. Ale je pravda, že tohle mi vadí daleko míň jak prodávání fajnovek bez vteřinovky ;)

Jen nás tady hlídej , nenech si to znechutit. Držím Ti palce.:smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Já sem náhodou rád, že tady máme konečně pořádnýho ochránce hodnot. Pitbul chronomágu.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...