lastam Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 (upraveno) mluvi sem tam docela dobre, sem tam dost sebestredne, mistama to zbytecne natahuje, mam zaplou TV, vytahuje dobry hnoje politiky ktery tam jsou, jsem zvedavej ale, jak dokaze svoji nevinu, je to docela masox, uvidime jak moc bude odvazny a taky zalezi na tom, co ma v rukavu... Upraveno 5. června 2012 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Svojí nevinu dokazuje tím, že vinu mají všichni ostatní větší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Spící Kája je nejlepší. před chvilkou zobal,teď jim vypadává ze záběru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 By měl mít místo big pilotů něco s budíčkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Pošlu mu SMS že Andrew prodává Memovoxy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 No, ty jsou moc plebejské a sportovní, potřeboval by spíš nějaké od Brequeta nebo Blancpain Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Twl, plna huba kecu, ale zapomnel se zminit o krabicce s vinem ale: Jdu blejt, velebnosti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Jsem si to stopnul na inhouse chronografu . Mluvil přesně 48 minut a 46 sekund. No uvidíme co bude dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 celkovy prubeh kauzy mi stejne pripada tak nejak nejasny, jak to vlastne bylo vi asi fakt jen panbuh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Tak on se prej Davídek v teplákách nudí, asi čekal, že mu tam budou hrát kašpárkový divadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 celkovy prubeh kauzy mi stejne pripada tak nejak nejasny, jak to vlastne bylo vi asi fakt jen panbuh? Předpokládám, že nejsi sám. Mně nejvíc zaujal projev pana Humla, který velmi dobře ví, jak to na policii chodí. A mně na této věci nejvíc zaráží, že ještě po třech týdnech vyšetřování a výslechů je většina spisu v režimu utajení. To se hlavně používá v případech, kdy se ještě některé důkazy "dovyrábí" . Jsem zvědav jak to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Předpokládám, že nejsi sám. Mně nejvíc zaujal projev pana Humla, který velmi dobře ví, jak to na policii chodí. A mně na této věci nejvíc zaráží, že ještě po třech týdnech vyšetřování a výslechů je většina spisu v režimu utajení. To se hlavně používá v případech, kdy se ještě některé důkazy "dovyrábí" . Jsem zvědav jak to dopadne. ja ti nevim, co by na tom meli dovyrobit? capnou krysu se sedmi micema v krabici.. to tam preci ku.va nema co delat a uz vubec ne u hejtmana.. takove by meli posilat do lochu rovnou, pac je evidentni, ze je to zlodejina.. nerikam, mohl si na nej cilene nekdo posvitit.. a asi to tak i bylo.. mozna uz vsechny s.al.. ale ze to udelal, o tom neni podle me pochyb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 A já si taky myslím, že Ráth je nevinnej. Dyť to není možný! Hergot, no kde by vzali takovejch peněz na úplatky? Dyť v Blesku psali, že jsme prej chudý. Navíc je to takovej hodnej člověk. Od pohledu. A jeho paní prej očkovala zadarmo všechny v obci proti průjmu a po večerech jim ještě převazovala knížky. Takže tenhle mediální podfuk je na mě krátkej, protože já vždycky věděl, že za čímkoli je většinou něco úplně jinýho než to tak vypadá. I náš hospodskej povídal, že "Peníze do krabice, nacpal mu tam Kubice". A von se vyzná, protože bratranec jeho švagra dělal v třiaosumdesátým na OPBH pokrývače. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Dneska me nštvalo zjištění, že si tu další člověk užívá dvě identity- minimálně mám ten silný pocit. Navíc při prodeji. Vždy se mi zdálo, že fermuello je překupník( slušně řečeno) a nevím proč nemá status profi. Původně jsem si ho v duchu omlouval, že jen má spoustu hodinek a propadl chronobundu jako Sibiř, Messiah či spousta dalších. Ale že tu háže inzeráty jak na běžícím páse a navíc pod identitou fermuello a navíc i olinka je divné... Jak jsem na to přišel? Koukněte na inzerát a inzerát2 Nic??? tak tady aneb chlap i baba se stejnou rukou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 tak tady aneb chlap i baba se stejnou rukou ... Oba používají dokonce stejný fotoaparát Sony DSC-S930! Oba nicky hovoří o sobě v mužském rodě - tedy je to chlap a chlap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 třeba se nechal přešít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Oba používají dokonce stejný fotoaparát Sony DSC-S930! Oba nicky hovoří o sobě v mužském rodě - tedy je to chlap a chlap. Ok, toho jsem si nevšiml- u mě Olinka= žena, tak omluva, ale co na to Admin? Dle mého je to minimálně naprofi status, nebo??? Nemám rád, že nás tu někdo z nějakého důvodu oRATHovává... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Společná fotka těch Hamilton a Breitling v jednom z inzerátů je jen ukázka toho, jak nás má v p..i pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Společná fotka těch Hamilton a Breitling v jednom z inzerátů je jen ukázka toho, jak nás má v p..i pánové. jasne, dlho sa tu nic nedialo, len prilej olej do ohna, nech sa poriadne rozhori... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Požádal jsem fermuello o vyjádření sem do vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky