Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jay doll ma upozornil na toto vlákno ( díky ) olinka kupoval hodinky od mňa a dovolil som mu postnúť moje fotky, ( tá fotky z Béčkami boli koli porovnaniu ) a nevidím v tom problém. Tie fotky som robil ja.

PS: 2 niky nemám :) a s členom olinka tu robili obchod už viacerý !!!! Nabudúce mi napíšte SZ pre krivím obvinením, fajn večer chlapi :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasne, dlho sa tu nic nedialo, len prilej olej do ohna, nech sa poriadne rozhori...

Nechci přilévat olej do hodně, určitě se to vysvětlí. Vše bude v pořádku a Fermuello si profi členství asi nikdy nezaplatí.

EDIT: už je to vysvětleno. Ulevilo se mi.

Upraveno uživatelem jacob
Odkaz ke komentáři

Tak asi tomu nerozumím:

1.psal jsem, že "minimálně mám silný pocit"

2. fermuello zde dle mého hledání nikdy(kupodivu)Hamilton Khaki Action neprodával(ani v podpise je nemá), tak nevím. Asi je prodal jinak a jinde???

3. to Peta-Biker : I kdyby měl Rath další krabici od vína výmluv nevěřím mu- bral úplatky. Možná bych je bralvtaky, ale v jeho situaci bych sklopil hlavu a omluvil se. Asi tak

4 to Jay Doll: díky, ale já mám furt otazníky ...

Modi vidí i IP adresy,já ne. Mě to prostě přijde divné ... Navíc tedy Olinka nemá v inzrátu žádnou svoji aktuální fotku, k původu fotek ani slovo, atd...

Sorry, ale mě se to koplo a tak jsem to napsal i s upozorněním moderátorovi ...

Odkaz ke komentáři

Tatík mě v práci vyrobil jho vlastní sluneční filtr, hodinu už vidím černobíle, bolí mě hlava a mám mžitky :oneeyed02: Ale stálo to za to, parádnická tečka :D

No jak jsem to tady četl (CDčka a podobné "filtry") chlapi, tak mě celkem polilo (možná se mýlím, ale viditelné světlo není jediným zářením, co nám sluníčko posílá). Já nesehnal fólii, tak jsem se na to vykašlal, původně jsem chtěl i fotit, tak snad příště (sakra, taky docela víra v pokrok v medicíně :D)
Odkaz ke komentáři

Problém je hlavně infračervené světlo, které takový filtr z diskety nezachytí. Mám k foťáku IR filtr, který je v podstatě černý a nic přes něj nevidím. Slunce je přes něj tmavě červené, ale když za něj dám čočku, zapálím papír. To samé udělá oční čočka se sítnicí. A protože IR člověk nevidí, nefunguje ani reflex, že by uhnul pohledem jinam nebo zmenšil zornici.

To svařovací sklo je doma asi nejdostupnější, když už není přímo sluneční filtr nebo fólie.

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři

V 7 to skončí a pak se mraky rozeženou :)

Ale koukal jsem na internet na živý přenos a s tím obrázkem jsem to trefil přesně :D

..takovou kaňku jsme viděli na slunci v Dubaji, při písečné bouři..zkoušel jsem to vyfotit mobilem,ale při zvětšení se to roze.ere.. :(

..přes ten prašný filtr, se normálně dalo dívat do slunce pouhým okem a ta tečka byla dost výrazná..ale bylo to 9.5. tak nevím co to bylo.. :(

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...