laskajefajn Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 Tento článek: http://sport.aktualne.centrum.cz/bilek-je-levny-trener-bere-jen-250-tisic-mesicne/r~32cc4f12b48a11e1a0ca0025900fea04/ Navic i když hráči vypadnou z Eura tak i přesto berou odměny cca od 500 až 800 tisic za to že nastoupili hrát za repre.Prostě mi to palice nebere-nehorázny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 (upraveno) Tento článek: http://sport.aktualn...ca0025900fea04/ Navic i když hráči vypadnou z Eura tak i přesto berou odměny cca od 500 až 800 tisic za to že nastoupili hrát za repre.Prostě mi to palice nebere-nehorázny... Zlatí hokejisti s Králem a šišlavým Hadamczikem. Upraveno 14. června 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 Tento článek: http://sport.aktualn...ca0025900fea04/ Navic i když hráči vypadnou z Eura tak i přesto berou odměny cca od 500 až 800 tisic za to že nastoupili hrát za repre.Prostě mi to palice nebere-nehorázny... To je to poslední, co mě tankuje, kolik berou reprezentanti. Ať berou tolik, kolik jim svaz sežene. Asi se nějak neztotožňuji s tou typickou českou vlastností, malostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 To je to poslední, co mě tankuje, kolik berou reprezentanti. Ať berou tolik, kolik jim svaz sežene. Asi se nějak neztotožňuji s tou typickou českou vlastností, malostí. Já to jako "malost" nevnímám, spíše jako dodržování elementárních pravidel businessu, kde odměna odpovídá výkonu. Takový nagelovaný dvacetiletý fracek, co si kupuje děvky a dává tak příklad i mému potomstvu a poté třeba ani neodvede svou práci dle očekávání, si to imho nezaslouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 Tento článek: http://sport.aktualne.centrum.cz/bilek-je-levny-trener-bere-jen-250-tisic-mesicne/r~32cc4f12b48a11e1a0ca0025900fea04/ Navic i když hráči vypadnou z Eura tak i přesto berou odměny cca od 500 až 800 tisic za to že nastoupili hrát za repre.Prostě mi to palice nebere-nehorázny... Co ti je potom kdo kolik bere? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 Já bych řekl,že fotbalisti si kupujou děvky odjakživa,je jedno jestli je to dneska nagelovanej frajírek,nebo zarostlá mánička z osmdesátek.Akorát sme tady dřív neměli bulvár.Spíš bych řekl,že dřív kalili ještě víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 Já bych řekl,že fotbalisti si kupujou děvky odjakživa,je jedno jestli je to dneska nagelovanej frajírek,nebo zarostlá mánička z osmdesátek.Akorát sme tady dřív neměli bulvár.Spíš bych řekl,že dřív kalili ještě víc. Souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 Komerční banka mě strhla za platbu z Eur účtu na EUR účet do jiné banky v ČR rovných 2500,-Kč, svině, prý nějáká novinka Řeším to s ředitelem pobočky a pokud nepoleví, jsem připraven tam zrušit úplně všechno" Nechápem. Posielal som niekoľkokrát peniaze z Eur na Eur účet v iných krajinách a nikdy to nebolo za viac ako 50 centov. Ale vždy išlo o štáty v eurozóne - Španielsko, Rakúsko. Do Čiech je to žiaľ tragické, 200 až 400 korún za prevod. Aspoň v rámci ČSOB bankovej skupiny je to v pohode, za asi 6 korún. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 divočáci mi dováděli na louce takže to tam vypadá jak po prasatech. Sekačka hlásí že s tím nesouhlasí, kola zapadají do děr a rotor se čepelema zarývá do země. Při obsíkání křoviňákem se mi ta zacuchaná tráva párkrát tak namotala na vrtuli že jsem to musel vypnout a ručně to odmotat. Asi to budem muset až bude seno poklizený znova pojezdit sekačkou aby se to trošku srovnalo, možná i potahat bránama. Zkrátka senoseč jedna radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 utrejch: gougy ti odpověděl místo mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 Ále, ať bere kolik chce, z mejch peněz to neni.. ovšem je mi furt záhadou, co takhle ten reprezentační trenér normálně vlastně dělá? Myslim, přijde někdy v lednu 2011 ráno do práce, a..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 a uvari si kafe jako vetsina naroda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 Ále, ať bere kolik chce, z mejch peněz to neni.. ovšem je mi furt záhadou, co takhle ten reprezentační trenér normálně vlastně dělá? Myslim, přijde někdy v lednu 2011 ráno do práce, a..? A votevře si noviny a čte tam,jak takovýho vola mohli udělat trenérem a jak celej náš nároďák stojí za hov.no a ať to radši zabalej.O stránku dál si přečte jaký prachy bere,kolik by se za to koupilo třeba Fábií,nebo jak na to dlouho dělá soustružník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 Ále, ať bere kolik chce, z mejch peněz to neni.. ovšem je mi furt záhadou, co takhle ten reprezentační trenér normálně vlastně dělá? Myslim, přijde někdy v lednu 2011 ráno do práce, a..? ... to se dost pleteš, je to z tvejch peněz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 ... to se dost pleteš, je to z tvejch peněz Přeci je jedno kolik budou brát, nebo kolik berou ,když budou podávat adekvátní výkon své odměnně a ne to ploužení a zabetonování se skoro ve vápně jako s Řeckem v druhém poločase. Ještě klika, že Řekové vystřelili na branku jednou ( a bohužel dali zrovna gol) DOKÁŽETE si vůbec představit ( vím, že to nejde srovnávat) co by stalo, kdyby jsme hráli ten druhý záps třeba se Španělskem, které by hrálo jako včera ? Nechci ty naše kluky podceňovat, ale z těch několika set přihrávek by měl Rosicky v halzlu celé tělo po pěti minutách a zbytek mančaftu by měl zamotanou hlavu, mořskou nemoc a chodili by všichní bl.t k rohovému praporku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 ... to se dost pleteš, je to z tvejch peněz Mno jo čoveče, nevim proč jsem tak nějak žil v tom, že českej fotbalovej svaz toho z rozpočtu moc nedostává. A hle, oni vysosali 269 miliónů, na tenhle rok:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 Nastvala mne zed kterou sem vcera vymaloval,tak dneska ji celou skrabu Sent from my BlackBerry 9790 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 Copak, Copak nedržela potvora? Vyprdl ses na škrábání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 Nastvala mne zed kterou sem vcera vymaloval,tak dneska ji celou skrabu Sent from my BlackBerry 9790 using Tapatalk Si se něgde stala chyba co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 Nastvala mne zed kterou sem vcera vymaloval,tak dneska ji celou skrabu Sent from my BlackBerry 9790 using Tapatalk Ježíš, vím o čem mluvíš- ve středu a čtvrtek výměna oken a pátek, sobota si přítelkyně přijednom vymyslela malování bytu ( když už je to jednou zakrytý ), teď to už jen uklízím. Lituju a ať to máš rychle za sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky