Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Debilové už kradou i znaky u aut :wallbash:

Aspoň si máš kam nalepit logo Chronomagu.:D
Odesláno

Gilius: No, nával adrenalinu naposled, když mi chtěl rozbít hubu nějakej feťák na hlaváku, že jsem mu nedal desetikorunu na krabicák, ale zajímavé bylo, že ten nával přišel až potom, kdy odprejsknul.

TADY máš inspiraci, jak to řešit příště....

Odesláno

Jay Doll: Walther PPK ležérně položený na stehně řeší například problémy s motorkářem, který si přijde na světlech popovídat :D Naštěstí ne moje zkušenost... :)

Stejny kver bude mit i motorkar a pak to tu bude jak na divokem zapade

Návštěvník Tada
Odesláno

Stejny kver bude mit i motorkar a pak to tu bude jak na divokem zapade

No, zrovna jsme to s kamaradem co jezdi na motorce resili a ono v te kombineze nemas moc kam kver schovat... A me je to egal, pac ja se na silnici do zadnych konfliktu nedostavam...

Odesláno

No, zrovna jsme to s kamaradem co jezdi na motorce resili a ono v te kombineze nemas moc kam kver schovat... A me je to egal, pac ja se na silnici do zadnych konfliktu nedostavam...

.... kecy, jde to i na kolo ...

post-14036-089876700 1340971101.jpeg

Odesláno

Walther PPK ležérně položený na stehně řeší například problémy ...

Ty vole Tado, to ti vážně takovýhle neuvěřitelně debilní chování přijde jako úžasnej nápad?!

Nosím krochnu osmnáct let, ale takováhle magořina by mě nenapadla snad ani po lobotomii

Odesláno

Jsem rád že se Vám moje vejfuky líbí,jinak auto má 118kW a jsou to plnohodnotné laufy.

Jinak auto stoji v garáží a jelikož to auto neni jen na parádu ale i na ježdění tak se to může stát i bohužel za bílého dne.

Návštěvník Tada
Odesláno

No, me to jako skvely napad neprijde, proto to nedelam... Rizeni pred uradem budiz dotycnemu vystrahou.

Odesláno (upraveno)

Přijel jsem domů z kolejí a tady dopis ze soudu (neměli by mi to dát jen do ruky? Posted Image )

Jsem předvolán jako svědek k soudu za čtvrt roku, v trestní věci proti někomu koho vůbec neznám (na FB má profil, 0 společných přátel).

Dá se nějak zjistit o co jde, nebo to zjistím až na místě?

Máte někdo tu zkušenost?

Upraveno uživatelem joXerus
Odesláno

dnes odpoledne málem kolegyni očesali okapy na baráku, hádejte kdo? Měli jsme podnikovou oslavu, nějaké to opékání, popíjení, pohoda před dovolenou. Ona s manželem na oslavě za kulturákem, doma jen osmdesátiletý děda. Není to žádný vystrkov, vpodstatě kousek od středu obce, od toho kulturáku nějakých 150 metrů. Šli si pro něco domů a sousedi jim říkají že měli nezvanou návštěvu. Prý si něčím odemkli branku do zahrady a zkoušeli lehce pokřikovat že jako haló je tady někdo? A když se nikdo neozval tak žebřík a hurá na okap. Naštěstí na ně soused začal pokřikovat ať táhnou někam. Prý snad zkoušeli i nějaký takový pohádky jako že to mají domluvený. Radši ani nedomýšlím co se mohlo stát kdyby je tam překvapil ten děda. Buď by dostal něčím po hlavě nebo by ho nakrmili nějakou pohádkou a on by jim ještě otevřel barák. A ty okapy ani nejsou měděný, jen obyč plech.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...