Hasič Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Pjet nových pracovitých daňových poplatníků, né? Dnes jsem zaplatil daně z nemovitostí. Státe, udav se !!! Dej to indům, a to me taky sejří!
utrejch Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Pjet nových pracovitých daňových poplatníků, né? Dnes jsem zaplatil daně z nemovitostí. Státe, udav se !!! Dej to indům, a to me taky sejří!Diky za pripomenuti!
quest987 Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 No NEPÍŠI SEM , ale když dnes dežo co si upletl paterčata pronesl před deseti minutami na komerční televizi v přímém přenosu ,že 112 m2 byteček který má tři balkony je hezký, ale není hlavně do budoucna moc veliký MUSÍM NAPSAT ŽE MĚ SEJE stát a jeho pojmutí spravedlnosti a zvýhodňování cikánských etnik. Také tedy dežo nezapomněl podotknout, že neví jak ho bude platit. :-( Panebože něco je špatně.Jo a pjdel je taky jak komerční televize řeší autosedačky když jaksi chybí busík i řidičák !!!taky sem na to cucel jak vyvorana mys, prej maly a ta jeho stara taky z nej nebyla moc nadsena Diky za pripomenuti! dneska sem ji byl platit taky
Murphy97 Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Že jsem dneska zjistil, že už pořádně nevidím na blízko, a tudíž si bez brejlí svoje Brejtle moc neužiju. Asi bude návrat k GMT Master...Z sem kamos, tak je za dve petky vemu, no!
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Jedna taková z práce. Dnes mi přišlo od celního úřadu:------------------------------------------------------------------- ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,že dnem oznámení této písemnosti bylo v souladu s ustanovením § 91 odst. 1 zákona č. 280/2009 Sb., daňový řád, veznění pozdějších předpisů (dále jen ?daňový řád?) zahájeno řízení ve věci správnosti podaného celního prohlášení ev. č. .............. ze dne 17.11.2010. Řízení se zahajuje z důvodu zjištění pochybnosti o správnosti údajů v položce č. 1; odstavci 33, kde je deklarováno v odst. 31 blablabla ........ sazební zařazení 8525801930............. blablabla ........... s uvedením celní sazby 4,9%. Celní úřad dospěl k názoru, že má být dovezené zboží zařazeno do podpoložky 8525801990 .................blablabla................ s uvedením celní sazby 4,9%. Vzhledem k výše uvedenému, celní úřad vydává v souladu s ustanovením § 101 a § 102 daňového řádu toto rozhodnutí a vyzývá podle ustanovení § 92 odst. 4 daňového řádu deklaranta, aby ve lhůtě 10 dnů ode dne doručení tohoto rozhodnutí vyjádřil nebo předložil níže uvedené důkazní prostředky k pochybnostem celního úřadu, týkajících se celního prohlášení ev.č. 10CZ1944001EUXZNI1 ze dne 17.11.2010. ........... Poučení: Proti tomuto rozhodnutí se nelze samostatně odvolat (§ 109 odst. 2 daňového řádu). plk. Mgr. Jan Čókazástupce ředitele a vedoucí odboru 1 - PrávníCelní úřad Praha Ruzyně-----------------------------------------------------Celníci byli vždycky debilové ale todle je fakt vrchol, kafkárna jak svině. Poslal jsem je do prdele, že nic dokládat nebudu.
utrejch Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Jedna taková z práce. Dnes mi přišlo od celního úřadu:------------------------------------------------------------------- ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,že dnem oznámení této písemnosti bylo v souladu s ustanovením § 91 odst. 1 zákona č. 280/2009 Sb., daňový řád, veznění pozdějších předpisů (dále jen ?daňový řád?) zahájeno řízení ve věci správnosti podaného celního prohlášení ev. č. .............. ze dne 17.11.2010. Řízení se zahajuje z důvodu zjištění pochybnosti o správnosti údajů v položce č. 1; odstavci 33, kde je deklarováno v odst. 31 blablabla ........ sazební zařazení 8525801930............. blablabla ........... s uvedením celní sazby 4,9%. Celní úřad dospěl k názoru, že má být dovezené zboží zařazeno do podpoložky 8525801990 .................blablabla................ s uvedením celní sazby 4,9%. Vzhledem k výše uvedenému, celní úřad vydává v souladu s ustanovením § 101 a § 102 daňového řádu toto rozhodnutí a vyzývá podle ustanovení § 92 odst. 4 daňového řádu deklaranta, aby ve lhůtě 10 dnů ode dne doručení tohoto rozhodnutí vyjádřil nebo předložil níže uvedené důkazní prostředky k pochybnostem celního úřadu, týkajících se celního prohlášení ev.č. 10CZ1944001EUXZNI1 ze dne 17.11.2010. ........... Poučení: Proti tomuto rozhodnutí se nelze samostatně odvolat (§ 109 odst. 2 daňového řádu). plk. Mgr. Jan Čókazástupce ředitele a vedoucí odboru 1 - PrávníCelní úřad Praha Ruzyně-----------------------------------------------------Celníci byli vždycky debilové ale todle je fakt vrchol, kafkárna jak svině. Poslal jsem je do p....e, že nic dokládat nebudu. To mi pripomina, kdyz kolega zapomnel v moskve na sluzebce notes, hodni rusove mu ho poslali a celnici ho pak nutili jit za ten notebook zaplatit clo a dph ...
Murphy97 Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 To mi pripomina, kdyz kolega zapomnel v moskve na sluzebce notes, hodni rusove mu ho poslali a celnici ho pak nutili jit za ten notebook zaplatit clo a dph ...Tak to sem zvedavej, kolik Necas zaplati dph a clo za to, ze tam zapomel ten Airbus :-)
utrejch Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 (upraveno) A doufam ze vas nastve, ze to co jsem zaplatil na dani z nemovitosti, to mi vratili na zalohach ... to je tak, kdyz se clovek nemeje! Upraveno 28. května 2013 uživatelem utrejch
gougy Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 (upraveno) Tak to sem zvedavej, kolik Necas zaplati dph a clo za to, ze tam zapomel ten Airbus :-):lol2 :lol2 Upraveno 28. května 2013 uživatelem gougy
kdojinej Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Výraz "má to koule". To mi jde fakt na nervy.
Ejabejaroz Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Z sem kamos, tak je za dve petky vemu, no!Taky vidis prd - nebo prt?
mondeo2 Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Mě už tady začíná sr.t pomalu fšecko..................asi přestanu koukat na zprávy, jsem zvědav jestli nebude nějaká zbírka...........za co ,za co jo a Ejabejaroz ten tvůj foťák nebo čímst to fotil už asi taky moc dobře nevidí...............
railmaster Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 Štve ma, že musím do večera trčať v práci a nemôžem s dcérou zapíjať MaGoRa. Ale v podstate ma teší, že to urobila na A a B.
sibirnaya Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 tak to gratuluju, ja to dal za EE, ale na to se historie nastesti nepta
Mirek Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 to je jak já včera, ságra odmaturovala za 4, tak jsem jí gratuloval a říkám, že já jsem taky odmaturoval za 4 a hned ze dvou předmětů
pusher... Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 u nas v dome mne vytaci nejakej jedinec, co si zrejme poridil novej subwoofer, a nechape, ze kdyz si to v noci pousti tak se to huceni bassu nese pres zdi v celym baraku. uz jsem se snazil zjistit odkud to jde, ale neuspesne. asi mne z toho brzo jebne.
cortes1990 Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 mna dost nasr..o ze zrusili super mega šupa husto kruto ez az festival Wilsonic
montemar Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 me nastvalo, ze nejsem rentier, pac bych si ted lehnul na kryte terase sveho domu v nassau, ucucaval cuba libre a koukal na vodu..
gougy Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 me nastvalo, ze nejsem rentier, pac bych si ted lehnul na kryte terase sveho domu v nassau, ucucaval cuba libre a koukal na vodu.. s tím můžeš něco udělat
HDS1200 Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 Štve mě, že z důvodu operace musím nosit časomíru na pravačce a už nejméně pětkrát jsem trefil futra.
Doporučené příspěvky