African Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Odesláno 26. května 2013 To naštve, už to máme také za sebou, zahradní nářadí, rádio z pergoly, benzín do sekačky, no a co je v rodině dobrmann, tak máme svatej klid Doporučuji" Vždycky, když na pár dní odjedu, tak se mi z okolí domu něco ztratí. Už to byly 3 odborně vykopaný rododendrony, petrklíč, kamera, a dneska po návratu mi chybí venkovní čidlo k meteostanici Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Odesláno 26. května 2013 Vždycky, když na pár dní odjedu, tak se mi z okolí domu něco ztratí. Už to byly 3 odborně vykopaný rododendrony, petrklíč, kamera, a dneska po návratu mi chybí venkovní čidlo k meteostanici Mrchy lidi :-((. Pokud nemáš pozorne sousedy, tak to chce psa, cím větší tím lepší
Eman2208 Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Odesláno 26. května 2013 Mrchy lidi :-((. Pokud nemáš pozorne sousedy, tak to chce psa, cím větší tím lepšíJo, a pak ty rododendrony nebudeš mít jen vykopané odborně, stmívací čidlo mi taky sežrala, násadu na lopatu 2x a zničila lavičku...pak si vyber ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
utrejch Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Odesláno 26. května 2013 Mrchy lidi :-((. Pokud nemáš pozorne sousedy, tak to chce psa, cím větší tím lepší On prave pozorny sousedy ma!
Hasňa Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Odesláno 26. května 2013 (upraveno) Fajne vysmaty dobrman. Upraveno 26. května 2013 uživatelem Hasňa
Horhe Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Odesláno 26. května 2013 (upraveno) Mrchy lidi :-((. Pokud nemáš pozorne sousedy, tak to chce psa, cím větší tím lepší On prave pozorny sousedy ma!No právě, že mám velmi pozorné sousedy. Vždy si všimnou, kdy odjíždím Upraveno 26. května 2013 uživatelem Horhe
Ondrej71 Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Odesláno 26. května 2013 No právě, že mám velmi pozorné sousedy. Vždy si všimnou, kdy odjíždím Jo, takhle. Tak ty mas tyhle sousedy.. To je k vzteku. Co ten pes, zvažoval jsi to?
Horhe Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Odesláno 26. května 2013 Taky chlastám, ono v tomhle počasí to ani nijak nejde Dobrý jsou různé pasti, samostříl, obrovské zuby na obrovské péro a ták, do teď většinu majitelů zprostily viny, tak já bych to asi řešil ták něják, když už nechceš pejska"Člověče víš co, nade mnou bydlí první Čech, co zdolal Annapurnu, Bohoušovi bych nerad ublížil, ale ten zbytek....
African Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Odesláno 26. května 2013 Sám velký Leopold? I když teď právě nevím, kdo tam byl první, ale každopádně máš super souseda Ten ty Rododendrony asi nevzal co?
Filip.J Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Odesláno 26. května 2013 Horhe, volba je na tobě, ale nevím o případu, kdy si majitel psa šel sednout za pokousání zloděje - pokud vlezl na soukromý pozemek, kam nebyl zván, tak to byl vždycky jeho problém. Zvlášť pokud jsou loupeže opakované, pak soud zprostil viny i pána se samostřílem (jasně, nedá se z toho dělat precedens, ale na něco to přece jenom ukazuje). Nicméně je fakt, že pes, ačkoliv se dá naučit, aby si nerval ze země kytky a stromky na hraní, tak té zahradě stejně dá zabrat, tomu se nevyhneš, anglický trávníček pak neudržíš.Jinak teda takoví sousedi, to je nářez
Horhe Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Odesláno 26. května 2013 Sám velký Leopold? I když teď právě nevím, kdo tam byl první, ale každopádně máš super souseda Ten ty Rododendrony asi nevzal co? Tohle by tě mohlo bavit.
African Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Odesláno 26. května 2013 Super, děkuji moc za odkaz Tohle by tě mohlo bavit.
David_B Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 (upraveno) Ukázal jsem manželce jeden nedávný flame v tomto vlákně a ji to inspirovalo ke koupi oné "kontroverzní" knížky pro naši dceru a musím říct, že ta knížka je úplně v pohodě a je i docela vtipná. A hlavně mne to vůbec nenaštvalo, takže to do tohoto vlákna jaksi nepatří Upraveno 27. května 2013 uživatelem David_B
quest987 Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 Nevím zda to tu nebylo, ale toto mě hodně nadzvedlo , při procházení starých zpráv a událostí. tito lidé se chtějí integrovat/začlenit do spořádaněho života? to mi opravdu tak nepřipadá.Co by na toto řekl pan Kocáb, který je chránil zuby nehty a vyprávěl jak chtějí žít normální život jako každý jiný Čech
F.B. Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 Nevím zda to tu nebylo, ale toto mě hodně nadzvedlo , při procházení starých zpráv a událostí. tito lidé se chtějí integrovat/začlenit do spořádaněho života? to mi opravdu tak nepřipadá.Co by na toto řekl pan Kocáb, který je chránil zuby nehty a vyprávěl jak chtějí žít normální život jako každý jiný ČechTak to je sila, skurven* cigoši...čo je veľa, to je moc - to je presne ich taktika, 10+ na jedného. Korporátne média sa možu isť schovať, s ich . No verím, že s tou bandov príživníkov raz niekto zametie. Vo FR, UK, Švédsku, Holandsku atď sa bude zametať s arabmi, u nás v SK/CZ s cigošmi. Česť tým, ktorí sú normálni, snažia sa, makajú...prisposobili sa a nechcú zmenitˇ celú majoritu na svoj obraz. Ostatných kľudne nech ohradia ostnatým drôtom! Sorry, ale rozbehol som sa. F. F. F.
obchodnik-o3 Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 tak sme sa ako kazdy rok vybrali cela partia bikovat do turnova (streda-nedela) a hned v prvu noc ukradli kamosovi bielu kombi octavku,este aj celu polepenu s reklamou na bikersky obchod.....
mondeo2 Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 Já to říkam furt .....................hladit , hladit , hladit až vyhladit......
African Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 Občas něco proklouzne do Tv, a chvíli se hlavně řeší, jak se to tam mohlo dostat U nás v pohraničí úplná normálka, když shrnu Květen, co mám zprávy od kámoše u MP, tak to máme 3x přepadení důchodci se zraněním, 1x napadený učitel se zraněním, 1x napadený a okradený 11 letý chlapec se zraněním, 1x napadený policista se zraněním, všechno cigoši" Chce to kvér a u baráku pejska, prostě se nedá nic jiného dělat, než se začít bránit
zhrado Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 Len najhoršie je, že keď sa ubrániš tak máš na krku štát a 10 krát takú tlupu cigáňov....
F.B. Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 Ja to vravím...toto sa bude musieť v EU riešiť. Proste, "multi-kulti stajla" je cesta do pekla, nefunguje. Pretože minorita po podaní prsta ťahá nie ruku ale celé telo! Inak som humanista, pacifista, feminista...ale bohužiaľ. Radšej euro-kraciu ako aby som tu nosil bielu hviezdu na pyžame a klaňal sa pred tou bandou z Rumunska, alebo arabáčmi zo severu Afriky! ...a tak pekne mi zneli tie informácie o začiatkoch Eur.únie, ešte nebohého "združenia uhlia a ocele" (schválne parafrázujem). A potom prišli oné Rímske zmluvy. A (sk.rvená) Lisboa Treaty, o tej ani nehovorím. Mal som tú česť ju (z časti) čítať ešte v dobe, keď ju nasilu tlačili eur.parlamentom. F-ck that shit! F.
Doporučené příspěvky