Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sice se za to stydím a měl jsem dát na první dojem, ale manželce se líbily šíleně bílé Festiny, které tihle vykukové měli za výlohou.

Bohužel jsem je koupil a během 5 měsíců, co je "máme", je nosila 3M, protože zbytek visely v reklamaci.

Nejprve odpadl jakýsi ozdobný šroubek z lunety, potom se zjistilo, že došla baterka.

Raklamační lhůtu překročili, ale odstoupit od smlouvy mě nenechali. Prej si je můžu vzít, nebo tam nechat, jim je to jedno. A klidně se prý můžu soudit. Milý přístup.

(Prosím nepoučujte mě o relevantních zákonech, ani neflamujte podobným směrem, jen se těm umělcům vyhněte obloukem).

:axehead:

Odesláno
Sice se za to stydím a měl jsem dát na první dojem, ale manželce se líbily šíleně bílé Festiny, které tihle vykukové měli za výlohou.

Bohužel jsem je koupil a během 5 měsíců, co je "máme", je nosila 3M, protože zbytek visely v reklamaci.

Nejprve odpadl jakýsi ozdobný šroubek z lunety, potom se zjistilo, že došla baterka.

Raklamační lhůtu překročili, ale odstoupit od smlouvy mě nenechali. Prej si je můžu vzít, nebo tam nechat, jim je to jedno. A klidně se prý můžu soudit. Milý přístup.

(Prosím nepoučujte mě o relevantních zákonech, ani neflamujte podobným směrem, jen se těm umělcům vyhněte obloukem).

:axehead:

Občas je dobré mít nějakého kamaráda, který je mdlejšího rozumu a většího vzrůstu. Domluvit se s ním, aby zašel vyzvednout nějakou protihodnotu. A mohl by jim vzkázat, že se můžou klidně soudit. Já jsem měl takový podobný zážitek s notebookem. Je to fakt :gun_bandana: .

• Po roku...
Odesláno

no flame- odstoupeni od smlouvy je jednostranny pravni ukon, tzn branit nekomu v odstoupeni je prinejmensim ... zvlastni :thumbsdown_anim:

Ja tam byl jednou v Ostrave a obsluha prumer, ale nic jsem jeste nereklamoval

Odesláno
Občas je dobré mít nějakého kamaráda, který je mdlejšího rozumu a většího vzrůstu. Domluvit se s ním, aby zašel vyzvednout nějakou protihodnotu. A mohl by jim vzkázat, že se můžou klidně soudit. Já jsem měl takový podobný zážitek s notebookem. Je to fakt :gun_bandana: .

Ideální,když má lehce ruský přízvuk.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

PLANEO P9 TESCO

Zhlédl jsem se v novém modelu Oris BC3 Advanced, Day Date

http://www.oris.ch/collections/collections_detail.aspx?ln=en&watchid=91

..které jsem viděl pouze na internetu. Dotazem v této firmě byl model k dispozici v ČR na požádání od centrálního dealera, bohužel jako poslední.. Po domluvě v prodejně P9-Tesco Letňany ho objednali k prohlídce.. ev. objednávce. Hodinky byly skvělé!

Na pravé straně černého pouzdra byl bohužel drobný "vryp" včerné barvě 0.5mm.. Maličkost, ale za nové hodiny v ceně 23.900,- chyba(děkuji http://forum.chronomag.cz ) Měl jsem dotaz na slevu v platbě v hotovosti před nalezením defektu ( ve výkladu měly hodiny Oris se slevou 20%- ale pouze za skladové modely na prodejně), na který mi odpověděli dodatečně po konzultaci s prodávajícím dealerem slevou.. Nakonec jsem se pro tyto hodiny nerozhodl, (a chtěl jsem to oznámit prodejně, ale .. a to je jediný mínus! - nemá telefonní číslo k dispozici v http://www.oc-letnany.cz -jako jedna z mála prodejen v tomto areálu.. ).

Takže: prodejna mi objednala k prohlídce jediné hodiny v ČR, vyjednala slevu pro defekt pouzdra (než jsem stačil zrušit objednávku pro nabídku jiné hodinářské firmy /berte vizitku na prodejně.. na internetu není, a v mobilu se někdy nedohledáte? /. Pokud chcete vstřícnou obsluhu při koupi Oris.. doporučuji .

PS: Na živo je Oris BC3 Advanced, Day Date opravdu.. :smile_anim: , fotky ani recenze podle fotek to nenahradí.

post-10961-090811300 1283526572.jpg

post-10961-056304100 1283526580.jpg

Upraveno uživatelem FoxTrader
  • po měsících...
Odesláno

V Pardubické pobočce (Afi Palace) jsem si před cca rokem nechal měnit baterku ve sport testru Polar - 1. chyba

Netušil jsem, že je něco jako zkouška vodotěsnosti - 2. chyba

Nenechal jsem si doklad o zaplacení a provedení - 3. chyba

Do dvou týdnu jsem odletěl do Egypta - 4. chyba

Výsledek 5.5 tisíc v pr.....

• Po roku...
Odesláno

Osobně jsem kupoval v Planeu Butovice, Letňany a Novodvorská. Některé prodavačky mě už znají. Z mého pohledu ochotné, vstřícné.

Odesláno

Tak sem byl před pár dny v Planeu v CČM (Černý most) zaujaly mě tam jedny certiny a chtěl sem je vyzkoušet prodavačka bez zájmu a od pohledu nesympatická ale dostalo mě až to co přišlo za okamžik - certiny s dvojitým těsněním u korunky a WR-100 tak prej jen na plavání a v žádném případě né na potápění a když sem se ptal na antireflex na safíru tak vyvalila eek.gif oči a že se prej na safíru antireflex nedělá když sem jí chtěl oponovat v názorech tak byla ještě víc nepříjemná a řekla mi že bych si měl o hodinkách něco přečíst lol.gif to byla poslední kapka s hodinkama sem říznul na pult a odešel ..................takže Planeo vřele doporučuji není nad slušnej a proškolenej personál thumbsup_anim.gif (například v Koscomu je to uplně o něčem jinym .......)

Návštěvník Radius
Odesláno

Tak v Planeu na Novodvorské jsem před časem 3x reklamoval Certiny quarz, ten obchhod je prokletej.

Odesláno

Tak sem byl před pár dny v Planeu v CČM (Černý most) zaujaly mě tam jedny certiny a chtěl sem je vyzkoušet prodavačka bez zájmu a od pohledu nesympatická ale dostalo mě až to co přišlo za okamžik - certiny s dvojitým těsněním u korunky a WR-100 tak prej jen na plavání a v žádném případě né na potápění a když sem se ptal na antireflex na safíru tak vyvalila eek.gif oči a že se prej na safíru antireflex nedělá když sem jí chtěl oponovat v názorech tak byla ještě víc nepříjemná a řekla mi že bych si měl o hodinkách něco přečíst lol.gif to byla poslední kapka s hodinkama sem říznul na pult a odešel ..................takže Planeo vřele doporučuji není nad slušnej a proškolenej personál thumbsup_anim.gif (například v Koscomu je to uplně o něčem jinym .......)

Presne jak kdybych byl u nas v Ove.Mluvis mi uplne z duse.Prodavacky jsou opravdu maximalne proskolene a prijemne jak svina.Jeste abychom se jim omlouvali za to,ze se jich na neco zeptame :-)

• Po letech...
Odesláno

Tak dnes jsem šel odhodlaný utratit těžce vydělané a od huby utržené koruny do Planeo v Letňanech za Tissoty Racing touch, nicméně i když jsem opravdu chtěl, nešlo to :-) Relativně milá prodavačka mi je vyndala z výlohy a tím nákup v podstatě skončil. Na boku pouzdra zhruba na pozici 9 byl cca 5mm zásek (hluboký, rozhodně ne "nic, co by nešlo rozleštit")... Na moji připomínku padla odzbrojující věta - "stejně když je budete nosit, tak se podřou...."  :lol2:

Po formálním dotazu, jestli to můžou zohlednit v ceně, mi odpověděla: "dejte si na ně zálohu a teď někdy budou dny Marianne, tak třeba na ně bude nějaká sleva...." mě už opravdu rozsekala a s poděkováním jsem odešel.

Jediné pozitivum - zkusil jsem si je na živo na ruce :-)

Návštěvník Mitak
Odesláno

Po takových kecech jsi jí měl po vyzkoušení poděkovat a že si je půjdeš objednat přes internet ;-)

Odesláno

Ono to tak i dopadne - bohužel jsem nenašel jinde, kde by je měli na skladě a tady jsem byl i ochoten si připlatit za mojí "nedočkavost"... No, tak aspoň to bude o nějakou kačku levnější :-) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...