Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 107
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Akce a chlapáctví, to by chtělo na ciferník natisknout nějaké kozy a kalašnikov, ne? To by bylo dost mačo.

Rači nebudu na todlencto ani reagovat, protože mě to nestojí za můj drahocený čas vyplýtvaný v následující flame diskuzi. :gun_bandana:

Návštěvník flythedream
Odesláno
Tak že mám perfektní vkus, o tom žádná. Kdo mě zná, ten ví :-D

Pokud je tvuj vkus stejny jako tvoje poznamky ta je vse v NEJLEPSIM poradku.

Odesláno

Video parádní. Možná trochu nadsazené,ale co dnes není. Jinak nechápu proč někdo nazývá BTW hnusnýma. Snad ne proto, že si pořídim hodinky z jiné cenové(vyšší) kategorie a vše levnějši je hn.... Přemýšlej hlavou člověče !

Návštěvník YPO
Odesláno
U Hanáka stojí vyčištění a seřízení Brajtlí s chronografem kolem 12.000 Kč a silně pochybuji, že se budou s hodinkami takhle mazlit. Jestli to náhodou neposílají do Švajcu, to sice nevím, ale dražší jsou určitě.

Začínám chápat Midlocha - velké B se mi začíná líbit. Takovým videem si značka moji důvěru a srdce získává...

Dnes jsem poslouchal rozhovor v servisu:

vytopené B = rozebrání,vyčištění,smontování,přetěsnění,seřízení = 10t,pokud by byl i špatný číselník a ručky = dalších 10t :)

Odesláno
Video parádní. Možná trochu nadsazené,ale co dnes není. Jinak nechápu proč někdo nazývá BTW hnusnýma. Snad ne proto, že si pořídim hodinky z jiné cenové(vyšší) kategorie a vše levnějši je hn.... Přemýšlej hlavou člověče !

Vzhledem k tomu, že mám jen jedny Swatch a vraky několika PRIMek to asi nebude můj případ.

Odesláno
Dnes jsem poslouchal rozhovor v servisu:

vytopené B = rozebrání,vyčištění,smontování,přetěsnění,seřízení = 10t,pokud by byl i špatný číselník a ručky = dalších 10t :)

A já blbec si pořád říkám v čem je chyba :crying_anim:

Odesláno

nebylo by nejlepší,kdyby hodinky byly v poradku a otviraly se co nejmene? vsude ceka lidskej faktor, a jestlize je jedina sance, ze muze udelat chybu, udela ji. po mých zkušenostech takovému videu neveriiiim.

• po měsíci...
Odesláno
Naozaj vtipne video- "Clore de piscine et des autres substances aggresives" :lol2:

Aj tak je podla mna uchylne dať 40+ tisic za quartz :mellow:

Třeba si některý lidi myslej, že jejich hodinkám koupání v bazénu nevadí ... ;)

Odesláno
Další povedené video v podání Breitling ZDE

Breitling prostě umí hodinky i marketing :thumbsup_anim:

Diky za odkaz, opravdu opet moc hezky, na takovyhle videa bych koukal klidne cely den ;)

xlaque - dat 40k za quartz mi neprijde nic zvlastniho ;) Proste hodinky jako hodinky, kdyz srovnas cenu za quartz 40k CZK a 50k CZK za ETU 2824 tak z toho vyjde, ze ten quartz se vyplati ;) Ale vetsina chronomagiku bude stejne chtit tu mechaniku ;)

Odesláno

Breitling umí každopádně svůj produkt velice dobře prodat a to i díky dobré reklamě" Známý hodinář, který měl tu možnost nahlídnout do zákulisí firem Tissot a Oris říká, že od B to není žádná novinka, a že tato oddělení má každý renomovaný výrobce hodinek. B to pouze hezky natočili a udělali si s toho dobrý lákač. Pro mechaniky klasické rozborky, čištění, výměna opotřebovaných dílů. Pro Quartz klasický počítačový softwér ETA, který dodává firma ETA každému, kdo jejich quartz strojky odebírá. Ceník těchto služeb lze získat přímo u výrobců, ja zažádal o jeden u firmy Tissot, tak ho tu pak zveřejním. Akorát 250 EUR, se mu zdálo hodně málo a každopádně cena se prý bude lišit modely Kalibrů a hodinek a to výrazně!!

Odesláno
Třeba si některý lidi myslej, že jejich hodinkám koupání v bazénu nevadí ... ;)

to sem nejak nepochopil, jaks to myslel, ja se svejma brajtlema plavu jak v mori, tak v bazenu, beru si je i do vany a do sprchy...

Odesláno
to sem nejak nepochopil, jaks to myslel, ja se svejma brajtlema plavu jak v mori, tak v bazenu, beru si je i do vany a do sprchy...
"Clore de piscine et des autres substances aggresives" ... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...