Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Poohlížím se po nějakých skeletových hodinkách. Zaujaly mě zatím tyhle:Co si myslíte o těchto značkách, případně konkrétních modelech?

Můžete případně poradit jiné, v ceně do 10 tisíc Kč?

Asi by bylo dobré si ujasnit, zda chceš skeleton nebo pouze částečný průhled na strojek.

Taky bych se spíš přimlouval za Orienty.

Odesláno
Asi by bylo dobré si ujasnit, zda chceš skeleton nebo pouze částečný průhled na strojek.

Taky bych se spíš přimlouval za Orienty.

Díky za názory. Mezi Orientama jsem našel tyhle:

Radši bych úplný skeleton (to z těch Orientů nejsou asi žádné), ale spokojil bych se i s částečným průhledem na strojek.

Odesláno
Díky za názory. Mezi Orientama jsem našel tyhle:Radši bych úplný skeleton (to z těch Orientů nejsou asi žádné), ale spokojil bych se i s částečným průhledem na strojek.

Průhledy v 90% téhle cenové relace působí jako pěst na oko ( včetně toho Orientu, který jinak patří mezi moje oblíbené značky ). Za mě tedy buď nic nebo průhled na Turbilion nebo kompletní skeleton.

Odesláno

za mne jako snoba, když skeletóny tak jedině vod "Žižiho". Pak mne ještě bere ten "rusák" co ryl do starejch kapsáčů, co tam zůstaly asi po Wehrmachtu. Jsou takový "pravoslavně živočišný" :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...