Přejít na obsah

Tak jsem si udelal radost s velkym B

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník flythedream
Odesláno

Je mozne ze mam rezervu chodu vic jak 48 hodin?

Odesláno

A nyní k tomu, proč jsem tak kousavý: opravdu mám jen já ten pocit, že zakládat minimálně dvě vlákna kvůli něčemu, co by se dalo pořešit příspěvkem v přírůstkovém vlákně je proto netiketě chronomagu?

Odesláno
  mengelis napsal:
A nyní k tomu, proč jsem tak kousavý: opravdu mám jen já ten pocit, že zakládat minimálně dvě vlákna kvůli něčemu, co by se dalo pořešit příspěvkem v přírůstkovém vlákně je proto netiketě chronomagu?

Slyšeli jste slovo boží....

Odesláno
  mengelis napsal:
Ok, takže až si každý koupí hodinky a založí dvě až tři vlákna, tak to určitě zvýší kvalitu celého diskusního fóra.

Někteří členové prosazují názor, že by to bylo dobré, aby každý nový přírůstek měl nové vlákno (ve správné sekci samozřejmě). Byla by přehlednější diskuze a lépe by se vyhledávalo (najít konkrétní hodinky ve vlákně "Pochlubte se..." je dost komlikované. Možná to není komplikované, ale jen to já neumím).

Mně by taky nevadilo, kdyby každý nový přírůstek měl své vlákno - z výše uvedených důvodů.

Nepamatuji si druhé (nebo třetí) vlákno, které by flythedream kvůli těmto jedněm hodinkám založil. Ale mám sklerózu, takže se není čemu divit.

Odesláno
  lolohh napsal:
Někteří členové prosazují názor, že by to bylo dobré, aby každý nový přírůstek měl nové vlákno (ve správné sekci samozřejmě). Byla by přehlednější diskuze a lépe by se vyhledávalo (najít konkrétní hodinky ve vlákně "Pochlubte se..." je dost komlikované. Možná to není komplikované, ale jen to já neumím).

Mně by taky nevadilo, kdyby každý nový přírůstek měl své vlákno - z výše uvedených důvodů.

Nepamatuji si druhé (nebo třetí) vlákno, které by flythedream kvůli těmto jedněm hodinkám založil. Ale mám sklerózu, takže se není čemu divit.

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=13692

Odesláno
  mengelis napsal:

No, tam chce srovnat svoje nové hodinky s jinýma. Není standardní, že chce někdo srovnávat až po koupi, to je pravda. Pokud máš pocit, že to je duplicitní vlákno, tak ho nahlaš moderátorům, ti to snad rozlousknou.

Ale na tomto vláknu (druhé nekomentuji, abysme nebyli zbytečně ve při) nevidím nic špatného. Jak o tom tak přemýšlím, tak já jsem vlastně udělal onehdá to samé, proto tento postup možná bráním ;) Tady. - pozor velké fotky.

Odesláno

Hodinek Breitling si tady moc lidí každý měsíc nekoupí a jejich vyznavačů, kteří primárně navštěvují toto vlákno je zde poměrně dost.

Takže z hlediska udržení živosti diskuze a vyjímečnosti tohoto vlákna považuji osobně za správné, když sem občas někdo svůj příspěvek s koupí dá a tak může rozpoutat ,,odborněji,, zaměřenou diskuzi než v běžném ,,pochlubte se,,.

• po 2 týdnech...
Odesláno
  Seamaster napsal:
No vzhledem k tomu, ze do letadla si je bere asi jen Travolta do svyho Boeingu, tak nevim :) Myslim, ze Brejtling je asi tak leteckej jak Omega potapecska, proste spise pro fanousky techto cinnosti, nez skutecne piloty/divery. Brajtle proste maji svuj lehce kolotocarskej design, kterej se proste ne vsem libi, jsem jednim z nich, sorry. I kdyz tvuj model je jeden z tech pro mne stravitelnejsich.

S tym "lehce kolotocarskym designem"u B Suhlasim. Mal som Super Avenger a musim povedat ze v praci mi ludia stale cumeli na ruku.Trosku mi to vadilo a tak som ich vymenil za PAM0001(Dik Kulix)Zostali mi iba Avenger Seawolf a tie su menej napadne.

Návštěvník YPO
Odesláno

odněkud jsem kdysi stáhl tenhle návod, třeba by se dal aplikovat i na nové modely

• po 3 týdnech...
Odesláno
  rorda napsal:
Tak teda ještě sem ... :) Superocean A17345 ...

Taky mám už druhým rokem SuperOceany a jsem s nima maximálně spokojený.

No teď uvažuji o Montbrillant Olympus, ale stále to nemůžu nějak vysvětlit doma, že by bylo fajn kdybych je měl. :smile_anim:

• po 5 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...