romanm Odesláno 11. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2008 (upraveno) flythedream napsal: Co je tam za kalibr? diky www.breitlingsource.com Jinak moc pěkné,začínám o B chrono přemýšlet. Upraveno 11. srpna 2008 uživatelem romanm
Návštěvník flythedream Odesláno 11. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2008 romanm napsal: www.breitlingsource.com[ Jinak moc pěkné,začínám o B chrono přemýšlet. Diky a Diky
Návštěvník flythedream Odesláno 11. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2008 Je mozne ze mam rezervu chodu vic jak 48 hodin?
mengelis Odesláno 12. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2008 A nyní k tomu, proč jsem tak kousavý: opravdu mám jen já ten pocit, že zakládat minimálně dvě vlákna kvůli něčemu, co by se dalo pořešit příspěvkem v přírůstkovém vlákně je proto netiketě chronomagu?
midloch Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2008 mengelis napsal: A nyní k tomu, proč jsem tak kousavý: opravdu mám jen já ten pocit, že zakládat minimálně dvě vlákna kvůli něčemu, co by se dalo pořešit příspěvkem v přírůstkovém vlákně je proto netiketě chronomagu? Slyšeli jste slovo boží....
mengelis Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2008 midloch napsal: Slyšeli jste slovo boží.... Ok, takže až si každý koupí hodinky a založí dvě až tři vlákna, tak to určitě zvýší kvalitu celého diskusního fóra.
lolohh Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2008 mengelis napsal: Ok, takže až si každý koupí hodinky a založí dvě až tři vlákna, tak to určitě zvýší kvalitu celého diskusního fóra. Někteří členové prosazují názor, že by to bylo dobré, aby každý nový přírůstek měl nové vlákno (ve správné sekci samozřejmě). Byla by přehlednější diskuze a lépe by se vyhledávalo (najít konkrétní hodinky ve vlákně "Pochlubte se..." je dost komlikované. Možná to není komplikované, ale jen to já neumím). Mně by taky nevadilo, kdyby každý nový přírůstek měl své vlákno - z výše uvedených důvodů. Nepamatuji si druhé (nebo třetí) vlákno, které by flythedream kvůli těmto jedněm hodinkám založil. Ale mám sklerózu, takže se není čemu divit.
mengelis Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2008 lolohh napsal: Někteří členové prosazují názor, že by to bylo dobré, aby každý nový přírůstek měl nové vlákno (ve správné sekci samozřejmě). Byla by přehlednější diskuze a lépe by se vyhledávalo (najít konkrétní hodinky ve vlákně "Pochlubte se..." je dost komlikované. Možná to není komplikované, ale jen to já neumím). Mně by taky nevadilo, kdyby každý nový přírůstek měl své vlákno - z výše uvedených důvodů. Nepamatuji si druhé (nebo třetí) vlákno, které by flythedream kvůli těmto jedněm hodinkám založil. Ale mám sklerózu, takže se není čemu divit. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=13692
lolohh Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2008 mengelis napsal: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=13692 No, tam chce srovnat svoje nové hodinky s jinýma. Není standardní, že chce někdo srovnávat až po koupi, to je pravda. Pokud máš pocit, že to je duplicitní vlákno, tak ho nahlaš moderátorům, ti to snad rozlousknou. Ale na tomto vláknu (druhé nekomentuji, abysme nebyli zbytečně ve při) nevidím nic špatného. Jak o tom tak přemýšlím, tak já jsem vlastně udělal onehdá to samé, proto tento postup možná bráním Tady. - pozor velké fotky.
midloch Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 Hodinek Breitling si tady moc lidí každý měsíc nekoupí a jejich vyznavačů, kteří primárně navštěvují toto vlákno je zde poměrně dost. Takže z hlediska udržení živosti diskuze a vyjímečnosti tohoto vlákna považuji osobně za správné, když sem občas někdo svůj příspěvek s koupí dá a tak může rozpoutat ,,odborněji,, zaměřenou diskuzi než v běžném ,,pochlubte se,,.
mareks Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 gratuluji, to je moje krevní skupina. A souhlasim s midlochem.
Churchill Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 Naprosto souhlasím. Pochlubte se s novými přírůstky je chaos a půl příspěvků je tam stejně k ničemu, protože u nich nejsou fotky (z důvodu převodu fóra)
stando Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 Seamaster napsal: No vzhledem k tomu, ze do letadla si je bere asi jen Travolta do svyho Boeingu, tak nevim Myslim, ze Brejtling je asi tak leteckej jak Omega potapecska, proste spise pro fanousky techto cinnosti, nez skutecne piloty/divery. Brajtle proste maji svuj lehce kolotocarskej design, kterej se proste ne vsem libi, jsem jednim z nich, sorry. I kdyz tvuj model je jeden z tech pro mne stravitelnejsich. S tym "lehce kolotocarskym designem"u B Suhlasim. Mal som Super Avenger a musim povedat ze v praci mi ludia stale cumeli na ruku.Trosku mi to vadilo a tak som ich vymenil za PAM0001(Dik Kulix)Zostali mi iba Avenger Seawolf a tie su menej napadne.
rorda Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 Tak teda ještě sem ... Superocean A17345 ...
CzechJoker Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 Mohuliž se zeptat, k čemu slouží ta stupnice na dýnku? (Já vím, že je na h...o, ale když už tam je, optám se )
mrakodrap Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 CzechJoker napsal: Mohuliž se zeptat, k čemu slouží ta stupnice na dýnku? (Já vím, že je na h...o, ale když už tam je, optám se ) Je to pro převod °C na F.
CzechJoker Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 mrakodrap napsal: Je to pro převod °C na F. Děkuji za vysvětlení. No alespoň že - když už to tam je - tak je to vespod.
Návštěvník YPO Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 odněkud jsem kdysi stáhl tenhle návod, třeba by se dal aplikovat i na nové modely
MartinP Odesláno 12. září 2008 Nahlásit Odesláno 12. září 2008 rorda napsal: Tak teda ještě sem ... Superocean A17345 ... Taky mám už druhým rokem SuperOceany a jsem s nima maximálně spokojený. No teď uvažuji o Montbrillant Olympus, ale stále to nemůžu nějak vysvětlit doma, že by bylo fajn kdybych je měl.
Jirka015 Odesláno 11. října 2008 Nahlásit Odesláno 11. října 2008 flythedream napsal: diky celkem 75000 To je dobra cena. Objednaval jsi je pres internet?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se