karpro Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Je to velmi těžké rozhodování, ještě večer jsem byl téměř rozhodnutý pro keramiku ... a teď ráno zase nevím ... tohle bude fakt oříšek. Proč je ta keramika tak moc odlišná od hliníku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Kup keramiky a az te to zacne stvat koupis hlinikovou vlozku za 500 a mas vyreseno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 V 10. 7. 2015 v 6:36, karpro napsal: Je to velmi těžké rozhodování, ještě večer jsem byl téměř rozhodnutý pro keramiku ... a teď ráno zase nevím ... tohle bude fakt oříšek. Proč je ta keramika tak moc odlišná od hliníku? Hlavně je míň náchylná na ťukance a podobné nehody, kterým se při nošení nevyhneš ( mám zelenou hliníkovku a od majitele přede mnou dostala lehce na frak ). Jak se píše v předchozím příspěvku- kup keramiku, hliník můžeš dokoupit vždy a moc to nebude bolet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpro Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 ... já vím, že keramika je rozhodně lepší a její výhody jsou zřejmé. Také tady někdo už psal, že s hliníkem to je více sportovní a s keramikou elegantnější ... no je to vnitřní boj (nejde o cenový rozdíl) :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Možnost volby komplikuje život ;-) Já naživo neviděl hliník ani keramiku a objednal keramiku z jednoho prostého důvodu - vadily by mi na nich větší známky opotřebení. Možná by to měly být tooly, ale nejsou. Aspoň ne pro mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpro Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 V 10. 7. 2015 v 8:16, DaveG17 napsal: Já naživo neviděl hliník ani keramiku To je právě ten můj problém, já je měl včera vedle sebe, prohlížel na umělém světle, pak na denním světle a ten rozdíl je opravdu dost znatelný. Pokud bych viděl jen jeden model, tak bych si myslel, že to je asi nejspíš stejné a nic neřešil, ale takhle ... ? Když jsou vedle sebe, tak mě osobně se fakt o dost více líbili s hliníkem, ta černá je prostě super. Ta keramika je zase taková jemnější, více elegantnější, ale ztrácí se výraznost hodinek jako takových. :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 V 10. 7. 2015 v 9:00, karpro napsal: To je právě ten můj problém, já je měl včera vedle sebe, prohlížel na umělém světle, pak na denním světle a ten rozdíl je opravdu dost znatelný. Pokud bych viděl jen jeden model, tak bych si myslel, že to je asi nejspíš stejné a nic neřešil, ale takhle ... ? Když jsou vedle sebe, tak mě osobně se fakt o dost více líbili s hliníkem, ta černá je prostě super. Ta keramika je zase taková jemnější, více elegantnější, ale ztrácí se výraznost hodinek jako takových. :-/Tak si udělej plus a minus a dopisuj si tam důvody ( na co je hlavně budeš nosit,........... ), jinak se nerozhodneš. Nebo se koukni po úplně jinejch hodinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpro Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 V 10. 7. 2015 v 9:21, kuncák7 napsal: Nebo se koukni po úplně jinejch hodinkách ... a nebo nekupovat nic a udělat si místo hodinek pěkný víkend, což je také fajn řešení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 V 10. 7. 2015 v 9:51, karpro napsal: ... a nebo nekupovat nic a udělat si místo hodinek pěkný víkend, což je také fajn řešení Jako člen tohoto fora- neakceptovatelné . Já bych koupil tu keramiku , hliník případně dokoupit můžeš a keramiku bys prodal ( vím třeba o jednom zájemci- mě ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Core Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Za mě hlas pro keramiku, vyzkoušel jsem s ní už ledacos a je opravdu odolná. To je pro mě velmi důležité. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Btw. znovu se postavim na stranu mistra hlinika. Steiny jako potapko tooly, k nim to svedci vic, oboje muzes pak vymenit popr. dokoupit. Kazdej nadava ze je to blato a pritom vetsina lidi co znam keramiku nema a ma hodinky jako novy protoze to nejsou casia za tisic ale stajny az deset.Ale ten nejdulezitejsi argument, kup to co se ti libi ne to co ti radi ostatni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Já jsem pro plech, keramika (nikoliv obecně, ale zrovna tady) se leskne jak psí varlata... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpro Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Tak uz jsou na ruce. Nakonec jse zvolil keramiku, tak sna nebudu narikat, ale v nejhorsim muzu poridit dodatecne hlinik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 At slouzi kazdopadne a sup s fotkama hned sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Tak vítej v klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Každopádně žádné Photo stále nevidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpro Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 V 11. 7. 2015 v 20:37, bobi napsal: Každopádně žádné Photo stále nevidím To Ti řekne jen tak, ale to potřebuješ hodinky, foťák, místo, světlo, chuť, náladu, umět to, a tak bych mohl pokračovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 No dobrýý ... yes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 V 13. 7. 2015 v 5:18, karpro napsal: To Ti řekne jen tak, ale to potřebuješ hodinky, foťák, místo, světlo, chuť, náladu, umět to, a tak bych mohl pokračovat Minimálně polovina těch věcí mi chybí Proto fotím jen mobilem křivky tlaku na kocourovi Rangemanovi - ten je tak ošklivý, že je jedno, jak se vyfotí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Ohledně těch diskuzí keramika versus plech... Já jsem vyměnil plechovou lunetu za hliníkovou (fotky jsem tu někde dával) a rozhodně bych neměnil zpět. Já jsem jednoznačně pro keramiku!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se