Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak já je taky beru jako tool, ale ten průhled se mi prostě líbí a je to příjemné zpestření, na které se dá dívat :).

Hele, zrovna u tohodle strojku toho moc ke koukani fakt neni :-).

• Odpovědi 671
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Lepší než levná Seika a lepší než nic ;). Na odolnosti myslím moc neubere, když má 5? atm. Minimálně tím na chvíli zabavím malýho, kterej si ke strojkům aspoň vytvoří vztah :-D.

Odesláno

Lepší než levná Seika a lepší než nic ;). Na odolnosti myslím moc neubere, když má 5? atm. Minimálně tím na chvíli zabavím malýho, kterej si ke strojkům aspoň vytvoří vztah :-D.

Půjč mu šroubovák, třeba ten vztah něčím okoření :).

Odesláno (upraveno)

Význam taky má, když chceš luminiscenci na lunetě a průhled na strojek :-D. Jinak bych si Steinhart nekoupil.

Ale rozdávat rozumy do vlákna budeš :lol2: a navíc do vlákna OOB. Ale nic ve zlém, to jen tak pošťuchuju, protože nemůžu najít slušivej NATO

post-47688-0-02086200-1493022197_thumb.jpg

post-47688-0-41112700-1493022209_thumb.jpg

post-47688-0-39547800-1493022227_thumb.jpg

post-47688-0-57909700-1493022242_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Panchart
Odesláno

Chvíli jsem zkoumal, proč tam máš 4 stejné strapy, až pak mi došlo, že jsem vlastně barvoslepej. Takže další místo, kde výrazně ušetřím :-).

Odesláno

Panchart- nejlepsi bude zanechat hledani nejlepsiho hadru a dat je zpet na tah :-), to jim slusi nejvic.

Odesláno

Určitě, také jsem u jiných hodinek nosil nato, ale u těchto je tah fakt povedený a pohodlný.

• po 5 týdnech...
Odesláno

Ale nic ve zlém, to jen tak pošťuchuju, protože nemůžu najít slušivej NATO

řek bych, že tenhle jim sekne :)

post-13142-0-05084500-1496352843_thumb.jpg

Odesláno

Žádné ale... :-D nosím je takhle raději než na tahu a vypadají líp ;-)

Odesláno

Tak estetika obecně je záležitost čistě subjektivní (pominemeli zlatý řez), co se líbí jednomu, může se nelíbit druhému - takže máte pravdu oba.  :)

Mě se zase líbí spíš tato varianta, kdy bílá dvoulinka jde na straně kyklopa  :angel:

upraveno.jpg

Odesláno

Není to tah, ale náramek.

Ahá, to jsou mi věci, tak že je to náramek s hodinkama? Nebo něco úplně jinýho? A tah je tedy jen když to napíše nějakej znalec?

Je mi to buřt, já tam mám dneska tah :guitar:  ty tam měj náramek nebo klidně jinou holčičí parádu :lol2:

Hlavně další fotky prosím, rád na to koukám, na ty "náramky" :lol2:

Odesláno

Tak estetika obecně je záležitost čistě subjektivní (pominemeli zlatý řez), co se líbí jednomu, může se nelíbit druhému - takže máte pravdu oba.  :)

Mě se zase líbí spíš tato varianta, kdy bílá dvoulinka jde na straně kyklopa  :angel:

upraveno.jpg

A už jsi zkusil kožené nato.  V černý to má grády.

Odesláno

Marhi : Nezkusil, neboť toto nejsou mé hodinky a ani fotka , jen jsem zakouzlil s fotošopem a dvoulinku přehodil na stranu, jak mi to víc esteticky vyhovuje  :)

Kůže není pro mne,   často si umývám ruce přes den a s hodinkama se sprchuju - kůže by nebyla nadšená, ale věřím tomu, že to může vypadat moc fajn. Pokud chceš a můžeš klidně sem nějaké foto na nato kůži přidej :)  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...