hirsch Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Co se výměny týče, přehazoval jsem teď coke za pepsi a byl to docela boj. Jinak na ocean one black mám keramiku a jsem spokojeny jako želva. Kupoval jsem tenkrát i hliníkovou, ale pochybuji, že se kdy dostane na hodinky. Keramika je úžasná.Díky za info, objednám si keramiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Už je objednána, stojí 840 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poiko Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Ahoj,nedlouho mam O1B na tahu a mam fakt problem s nasazenim tahu. Znicil jsem uz jeden par stezejek. U jinych hodinek nemivam problem. Mam nejaky spatny kus, nebo to je u vsech? Nechce se mi s vymenou k hodinari:-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Bude to asi obecná vlastnost těchto hodinek. V této recenzi se tom taky mluví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Už mi prošly rukama tři jejich tahy a né že by to byla nějaká lambáda, ale nějaké větší problémy s nasazováním jsem nikdy neměl. Oproti třeba SARBům je to piece of cake;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Tak keramická luneta je už doma, hodinky s ní vypadají velmi pěkně, ale na fotí se to špatně, schválně pro porovnání původní plechová a keramická, ta keramická je tam jen pro focení volně položená, příští týden to předám mému hodináři, ať si s tím pohraje a provede výměnu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Fotí se to fakt blbě, ale v reálu jim to moc sekne. Budu panu hodináři držet palce, ať se mu výměna povede a tobě ať se výsledek líbí;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Fotí se to fakt blbě, ale v reálu jim to moc sekne. Budu panu hodináři držet palce, ať se mu výměna povede a tobě ať se výsledek líbí;-)Díky, říkal že už takovouto samolepící lunetu měnil několikrát, a že se mu někdy podařilo sundat tu starou bez poškození. Ovšem myslím si, že ta sundaná už k ničemu nebude..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Tak pátek 13. rozhodně nebyl pro moje Steiny smolný den, luneta už je vyměněná a sekne jim to, akorát to dělá odlesky při focení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Sice se bude blbě fotit, ale za to ti vydrží bez poskvrnky. A to se vyplatí Dobrý to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tector Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Dobře jsi udělal, vypadají parádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratafakpo Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Vyzeraju fakt velmi dobre :-) Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Pánové, díky za pochvalu, od pátku je odmítám sundat z ruky, každýmu, kdo váhá s výměnou lunety vřele doporučuji, v reálu je to fakt pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Vypadají moc pěkně, taky si na ně dělám zálusk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Core Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 objednáno cca měsíc. zatím čekám ale snáším to dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Tak už mi dneska přišly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Gratuluju, ode dneška jsem taky hrdým majitelem jedněch- zelená luneta. Paráda a zatím odkládám i výměnu za pepsi lunetu, kterou jsem si na nich vysnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Gratuluju, ode dneška jsem taky hrdým majitelem jedněch- zelená luneta. Paráda a zatím odkládám i výměnu za pepsi lunetu, kterou jsem si na nich vysnil. O těch zelených jsem taky přemýšlel. Máš tam keramickou lunetu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Gratuluju k novým hodinkám. Gratuluju, ode dneška jsem taky hrdým majitelem jedněch- zelená luneta. Paráda a zatím odkládám i výměnu za pepsi lunetu, kterou jsem si na nich vysnil. I tobě gratuluju, Martine ke krásné hodince. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Gratuluju, ode dneška jsem taky hrdým majitelem jedněch- zelená luneta. Paráda a zatím odkládám i výměnu za pepsi lunetu, kterou jsem si na nich vysnil.Prijmi me gratulace chlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se