Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když už tohle, bral bych LHC (i když je pravda, že já tenhle predstupen vynechal). Doteď mě to mrzí.

• Odpovědi 671
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Oplt
Odesláno

Děkuji za reakce,

vlákno o LHC i OCEÁNECH mám samozřejmě nastudované. Zajímali mě Vaše subjektivní pocity o kvalitě a zpracování hodinek.

Docela mě zarazilo nevalné mínění o kvalitě spony na LHC.

Nikdy jsem neměl Kyklopa a ten mě taky celkem láká s ubývajícím zrakem. Na Traserech Commander mám s datumovkou problém, nehledě u Citizenů promaster je to celkem v pohodě. A to je velikost datumovky přibližně schodná. Prostě u Traserů mi to hází nějaký stín při dvociferném datumu.

Návštěvník Oplt
Odesláno

Ok, ale píšu, že bych vzal LHC v bazaru a né nové. Takže porovnávám nové Oceány vs starší Lhc.

• po 3 týdnech...
Návštěvník Oplt
Odesláno

Tímto bych rád poděkoval všem zúčastněným za rady a postřehy. Dnes pořízeny Steinhart Ocean. Vypadají luxusně, budu si muset zvyknout na jejich váhu. Posledních 10 let jsem nasazoval jen titanovky.

Teď ještě počkám jestli někdo nebude prodávat LHC a bude to prozatím vše. 

post-67304-0-80399600-1555009636_thumb.jpg

Návštěvník Oplt
Odesláno (upraveno)

Tipuješ správně 42mm

Upraveno uživatelem Oplt
Návštěvník Oplt
Odesláno (upraveno)

Ještě musím dodat, že kyklop za mě (protože prd vidím) je pro mě super. U Citizenek není a je to celkem v pohodě, tak u Traserek mi to tam hází stíny a celkem nic nepřečtu.

Tak nevím proč toho kyklopa tady haněj.

Upraveno uživatelem Oplt
Odesláno
  V 11. 4. 2019 v 21:09, Oplt napsal:

Ještě musím dodat, že kyklop za mě (protože prd vidím) je pro mě super. U Citizenek není a je to celkem v pohodě, tak u Traserek mi to tam hází stíny a celkem nic nepřečtu.

Tak nevím proč toho kyklopa tady haněj.

Též jsem pro kyklopa. Hanenej u steinhartu je asi proto, protože nezvetsuje o tolik jako u jiných značek, což je skoda. Ale jinak opravdu paráda.

Odesláno

Já kyklopa ještě nevyzkoušel. Možná se jeho odpůrcům nelíbí, že je to takový bobek na sklíčku. Ale existujou i kyklopi nalepený zevnitř, jako to mají třeba MG Rescue Timer. To je taky docela zajímavý řešení. 

Návštěvník Oplt
Odesláno

Já ho mám poprvé.Taky se mi to nikdy nelíbilo, ale to jsem ještě viděl  :lol2:

Odesláno

Stát se může ledacos. Tuhle Kuncákovi upadla u Fortisů ručka. To bychom pak museli nosit hodinky bez ruček, aby náhodou nějaká neupadla. Ale jinak je samo nejlepší, když všechno funguje, jak má.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...