Tom4 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Zde máte pánové jedinečnou možnost sledovat jak v reálném čase a životěpostupuje vývoj Chronobudu. Jedná se o studii v nejmladší věkové kategorii,u mého malého sviště. Neptejte se mě proč používám oslovení "svišť" pro syna,pravděpodobně to bude pozůstatek mého hltání Foglarovek a bytí skautem Rok 2017, bez vlastních hodinek, ale prozkoumávat tátovy hodinky by už šlo.Necelých 7 let věku. Na tom triku je nápis "Až vyrostu budu jako táta" Prim Pilot s PVD, baterkový, někde jsem tady na ně psal recenzi po asi dvouletech používání, stále je mám a stále povrch bez ztráty kytičky, tohle se v Eltonuvelmi, ale velmi povedlo.Takže prvně seznámen s hodinkama = Prim, tak je to v tomto státě správně. Opětnezapomenu brečet nad absencí malých jednoduchých hodinek od Eltonu, škoda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Následující jaro - první vlastní hodinky, vybrali jsme baterkový malý Timexy s čísly.Super velikost, barvy, čitelnost ideální.Sklíčko plast už má dnes nějaký šrám, negativně hodnotím jen zapínání. Děti v tomtověku prostě sponu s jazýčkem nemusejí, je to takový malý boj, takže doporučuji velcro. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jako další jsme vloni vyhrabali za 20,- Kč NOS reklamní baterkový plasťáky nableším trhu Radost veliká, hodinky jsou velký praticky stejně jako Timexy, takžese občas dostanou na ruku. Červené letadýlko je natištěné na plastovém průhlednémkolečku a jakožto vteřinovka lítá dokola, kupodivu zatím drží komplet pohromadě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Poslední přírůstek přidám za chvíli z mobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 20. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Přistál mi od mladýho v mobilu jeho první wristshot, sem normálně dojatej jako když poprvé řekl táta Seiko SNZD65J1, 41mm, koupené jako nové tady z fóra, původně určené pro moji ruku.Mně jsou samozřejmě malé, dítě ale ve svých devíti letech už má tu ruku docela velkou, tak to v podstatě jde Má obvod zápěstí 16 cm! Sedí mu a sladění s outfitem radši bez komentáře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Hmmm ty Seika jsi mi pěkně vyfouknul No ale k vláknu a svišti, jsem zvědavý, jak to bude pokračovat, třeba se jednou registruje a bude to sem sypat rovnou sám, což by byl takový vítězný akt ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 20. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Sorry no, ještě tam byly černý, ty jsou taky dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Ty blaho, to má v devíti letech junior slušnou pracku, pokud ho budete takhle krmit, k desátejm narozkam to vidím na Seiko tuna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 21. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 ale tlustej není, měří už bezmála metr a půl na nějakých 40kg váhy,holt asi vyroste po tátovi. Je fakt že ve škole se v pohodě zamíchá velikostí mezi školáky o dva ročníky výše. Těch 41mm je bych řekl hraniční, roli samozřejmě hraje i výška pouzdra.Nejlepší byl objev lumi, z toho byl úplně odvařenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 26. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 A po dřívějšm objevu luminiscence nastal objev iluminace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. pod stromečkem objeveny Casio W-214H-4A, takže průběžně pípají stopky, testuje se odečet a tak pořád dokola. Nadšenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 (upraveno) Jak to lapidárně shrnout. Mám radost že máš radost ze synka. Když se nad tím člověk zamyslí, je hezké vychovat si nástupce, pokud peněženka dovolí Aspoň nezbyde tolik prostoru na méně radostné směry roztáčení oběživa. U nás je jeden odrostlík nehodinkový a druhý si docela hodně oblíbil lilienthaly. Jen svůj "magorismus" napřel do jiného, naštěstí pozitivního směru. Kéž by to v tomto pozitivním směru měli štěstí udržet své ratolesti všechny rodiče. Upraveno 26. prosince 2021 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 Dík, ono stejně dnešní hodinky budou za XX let nenositelné (a nenošené ) vintage, takže si svou cestu pošlape sám. Doufám. Ono i tyhle digi Casia za několik stovek dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se