jendazhor Odesláno 8. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Safra, Gombo, ty jsi velký sportovec. A to prý je jen začátek... Jen to sypej. Po AW-600 už delší dobu koukám. A jedny DW-3100 na mě čekají v zámoří. Ty poslední Timemaster mají tělo tělo nerez, nebo je to nějaká slitina s povrchovou vrstvou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 No sportovec som len teoreticky . Timemaster su zliatina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Tak som este nejake ponachadzal, ale urcite to nieje vsetko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Medion se mi líbí. Co je to tam vlevo dole za indikátor? Vypadá to jako indikátor nějakého signálu. Ale asi to nebude rádiové seřizování. Nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 8. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 před 2 hodinami, Gombo napsal: Tak som este nejake ponachadzal, ale urcite to nieje vsetko Pěkný, Gombo. Obávám se, že nám k tomu budeš muset udělat popisy alespoň základních funkcí, protože bez nich je to vyloženě nevyužitá šance! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Combi dáva šupy jedna radosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 No, mám v úvodu tohoto týdne zmíněné "panáčkovky" JC 20, ale v jiné barevné verzi. Jenže je nemám na žádné fotce a teď ani nemají batt. Tak je sem ani dávat nebudu. Mám ale jiné "panáčkovky" J 52 W modul 208. Dále další běžecké Casia J 31 W modul 179. A poslední JE 50 W modul 471. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 9. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 Pěkný hranatý kousky. A ty poslední JE-50 vypadají podle popisů, že by se mohly účastnit i v nějakém budoucím tématickém týdnu zaměřeném na melodiovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 před 13 hodinami, siwi napsal: Medion se mi líbí. Co je to tam vlevo dole za indikátor? Vypadá to jako indikátor nějakého signálu. Ale asi to nebude rádiové seřizování. Nebo? Ten indikator signalu je na prepojenie s hrudnym pasom. No a teraz ma napadlo, ze aj tieto sem asi patria. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 9. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 Pěkně, German Democratic Republic... ten design se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 @Gombo Díky. Po shlédnutí posledních kousků se mi tady v tom vlákně zase začíná líbit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 (upraveno) Este som nieco ponachadzal. Upraveno 10. června 2020 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 10. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Gombo, to jsi mě potěšil. Speedo – už kdysi značka plaveckých potřeb. Měl jsem jejich plavky a brýle. Co jsou zač ty kosmické stříbrňáky? Předpokládám, že něco se sledováním srdečního tepu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 Znacku tych striebornych som nezistil ale ako pises,meraju tep a podla stopiek a nastavenych kol aj vselico vyratavaju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 V 9. 6. 2020 v 12:34, jendazhor napsal: Pěkný hranatý kousky. A ty poslední JE-50 vypadají podle popisů, že by se mohly účastnit i v nějakém budoucím tématickém týdnu zaměřeném na melodiovky. Melodiovky. Tak to se už těším. Konečně bych měl taky co přidat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Mne vylozene na nejake to casomericstvi asi moc neuzije, co kde ke koupi v tomto segmentu nesleduji vubec... Asi nejvic co se k tomu blizi/spada do segmentu je toto... Seiko sem poridil pro solararadio a hlavne na buyee byva za par $ Casio mam ani nevim od kdy, jelikoz jsem digi mnel vzdy rad tak neskoncily v propadlisti dejin... Stezejky byly vytrzeny a i kus plastu sel do pryc. Pamatuju, ze jsem je tenkrat bud plastelinovym nebo tekutym epoxy zachranoval... Tema a Gombo vyse mne k nim dovedly vcas, -bylo treba vymenit batt. -po vymene tedy... Dale stopky s merenim pulsu... Popisoval jsem pred casem, ze Meister Anker darovaly do techto S229 utroby... Nejake no name ani nevim odkud je mam, porizeny kazdopadne jsou uz po mistni sberatelske nakaze, ktere zde taky spousta podlehla... -snad dorazily v nejakem konvolutu fakt nevim, -zde mam amneziii ja..)) Maj (jak sem byl zde o teto f-ci poucen) intervalove nastavitelny signal min.40 max.180... Druhy cas, Timer, Budik, Elektrolumi, datum 2000-2099 a je dobra citelnost na vetsi vzdalenost -cisla pres 1cm... -bejt tak aspon od nejake znacky nebo aspon v kovu... Zaradim zde i Sanyo s interval.pip. 30-180... funkce jinak shodne s predchozimi... Jinak stopek jako takovych by se samozrejme dalo ukazat nespocet, treba zajimave Seiko anadigi, tusim H021? co maj stopky na 1/1000 Ty bych vsak do teto tydeni kategorie neradil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 12. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Jo, tak to znám: "Mne vylozene na nejake to casomericstvi asi moc neuzije", a pak vyhrabeš šuplíky, a... pěkný kousky. Běžecká Seika radio/solar opravdu u japončíků bývají občas hodně levně. Taky mám jedny jen se solárem a byly za pár šušňů. A mají krásně čitelný inverzní displej. Rozpadlý Casia být v kovovém těle, byly by to parádní kousky. Předpokládám, že jako většina podobných běžeckých, se tyto moduly v kovu nedělaly. Seiko s pulsmetrem – krásná klasika. A ty noname s velkými čísly budu asi časem potřebovat, až už na klasicky malé blechy na displejích neuvidím. No prosím, i Sanyo dělalo intervalové pípáky. Holt to tehdy asi byla moderní vymoženost. Slušná sada. Na vyloženě ana-digi taky přijde jednou správný týden, to se ví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 13. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 před 22 hodinami, akai napsal: ...Seiko sem poridil pro solararadio ... Teď mě napadlo, nemají ty Seiko S750 rádiový signál pouze pro Japonsko na frekvencích 40 a 60 kHz? Nebo byla nějaká verze s multibandem? Nebo to je jiný modul? Nebo bydlíš v Japonsku, takže jsi v pohodě? Nebo na to kašleš, protože jsi chtěl hlavně solár? Jenom pro pořádek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 (upraveno) Pro poradek. Ano. Ne. Ne. Ne. Ano. Ale vazne, ja tu uz nekde zpetne daval nejake odkazy na emulaci ... (mam i jine only JP/USA) Tak jestli se ti chce cist/zkouset co slovo to odkaz... -u mne to bylo bez uspechu i s tou antenou a vystupem z ntb... A jeste muzu upresnit: -jedno prekvapujici zjisteni u noname vyse. Nemel sem duvod zkoumat tyto blize, probehlo nastaveni projeti funkci pres mode. Prekvapeni: zmacknuti LAP/RESET v rezimu hodin aktivuje kompas... z carek do kruhu se stane imaginarni strelka? +nahore pise E,NE,ENE + cislem stupne Nechci zde odbocovat mimo tak nedavam ani foto. Upraveno 13. června 2020 uživatelem akai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 13. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 Díky za odpovědi. Vyčerpávající. Ne že by mě to s tím "domácím" vysíláním synchro signálu už nenapadlo. Ale pak jsem si vždycky řekl, že život je vlastně krátký a že už jsem se nadělal blbinek a tak jsem to pokaždé zavrhl. No, naposledy jsem testoval přesnost chodu mechanických hodinek aplikací v mobilu, na základě inspirace z videa. Musím si dát zase pauzu, ale díky za tipy. Mám tušení, že se k tomu "japonskému rádiu" možná někdy ještě vrátím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se