Olin.uj Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 Moc pěkné hodinky.. jak t2 tak i casiotron... Velká paráda, která mi zatím ve sbírce chybí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 Jenom ještě doplním GMW 61 v jiný variantě a s ukázkou displaye: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 Ja asi ziadne take naramkove nemam, ale pre istotu skontolujem komplet svoju “digiskrinu” . Zatial aspon takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 4. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 Pěkně, pánové! T2 i Casiotron slušně zabodovali. Ta ukázka plného displeje je taky moc pěkná. Ostatně, když jsem poprvé na nějakém videu viděl tu animaci letící komety na modelu Cosmo Phase, myslel jsem, že si ze mě dělají srandu, že taková vychytávka tam snad ani být nemůže. Tak mě napadá, v kolika různých modlech Casia se tyhle dva kosmířanský moduly vlastně objevovaly? Gombo – ano, i takové se počítají. Jsou to Měsíčníci, takže berem. A navíc rádiový. A máš tam teplíčko... Foto na ruce je jen doporučení, znáte to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 před 2 hodinami, Gombo napsal: Ja asi ziadne take naramkove nemam, ale pre istotu skontolujem komplet svoju “digiskrinu” . Zatial aspon takto: Jo táááák... Jedny nástěnný mi doma taky visí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 4. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 Hézký. Obrázkový. A ta paní Počasíčková Batmanová s poprsím a mašlí A cožepak je to za model? Hotová meteostanice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 Ta weather girl se při vyšší teplotě svlíká do plavek. Že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 před 22 hodinami, jendazhor napsal: Tak mě napadá, v kolika různých modlech Casia se tyhle dva kosmířanský moduly vlastně objevovaly? Podle mě s modulem 830 jsou to: DW-3400 CGW-50 CGW-90 CGW-91 CGW-500 CGW-501 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 A s modulem 832 jsou to: GMW-15 GMW-60 GMW-61 GMW-62 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 5. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 Díky, Casiotrone, to vypadá na pedantsky úplný seznam. Určitě si je všechny projedu, protože člověk je různě vídá a už vlastně ani neví, který že to byl model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 I mě se líbí seznam casiotrona.. I já si projedu všechny modely hodinek... paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 Jenom doplním modul 832 je raritně ještě v RKA 5003 asi nej verze s wr 10 Bar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 před 21 hodinami, jendazhor napsal: Hézký. Obrázkový. A ta paní Počasíčková Batmanová s poprsím a mašlí A cožepak je to za model? Hotová meteostanice. Je to nástěnná meteostanice zn. IT Works před 15 hodinami, Hantronix napsal: Ta weather girl se při vyšší teplotě svlíká do plavek. Že jo? No, do plavek jenom... Dál nikdy nešla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 5. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 před 1 hodinou, t2 napsal: Jenom doplním modul 832 je raritně ještě v RKA 5003 asi nej verze s wr 10 Bar. Přesně tyhle raritky miluju, díky za doplnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 6. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Abych vás trochu povzbudil, mezi astro diginy bych klidně řadil i obyčejnější "surfařské" a jiné modely, jako jsou třeba tyhle, co jsem komentoval už dříve tady. Podle mě do tohoto týdenního tématu patří, protože mají astro funkce: slunce (časy západu a východu), měsíc (časy nadhlavníku a nejvzdálenější polohy), časy přílivu, graf přílivu, schema fází měsíce. Že by se u vás nějaké další nenašly? Bylo by zajímavé vidět nějaký z prvních modelů z podobnými údaji a zjistit, kdy výrobci tyhle funkcionality začali do digin dávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Posledně jsem dával co se velikosti týče PRT-40. Jen je škoda, že fotka byla tak mizerná, protože hodinky jsou jak nové. Dnes dávat z řady ProTrek PRT-10. I tyto jsem koupil někdy v loňském roce v jednom pěkném hodinářství. Ležely ve vitríně s vybitou baterií a navíc s výraznou slevou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 6. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Ohohoó, ty jsou hezoučké.... Přesně tenhle hranatý technicistní design mě oslovuje. Ale jestli jsi je koupil v hodinářství nové minulý rok, musely tam ležet opravdu dlouho. Je to model s modulem 1461 z března roku 1996. Takže pokud by je naskladňovali na začátku produkce, odpočívaly si tam (a čekaly na spasitele) bratru čtvrt století. Možná méně, nevím, jak dlouho se přesně vyráběly. To se jen tak nepovede! V historických milnících řady Protrek se udává "1996: PRT-40. Auto EL backlight installed", takže i tyto PRT-10 (ač se málokde zmiňují) byly také jedněmi z prvních Protreků. které měli automatické zapínání podsvětlení displeje. Dále se zde píše, že "1995: DPX-500. 1st Pro Trek branded model.". Takže to byl teprve druhý rok, kdy se hodinky pod subbrandem "Protrek" vyráběly. A je to samozřejmě ještě ryzí japonská výroba. Přesně takové modely jsem měl na mysli. Díky za ukázku. Já mám v péči model PRT-20 ze stejného měsíce uvedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Se ženou jezdíme hodně po výletech celé ČR. Snažím se podívat do každého hodinářství a hledat nějaký zapomenutý model .. Vím, že se mi to několikrát opravdu vyplatilo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Ještě jsem včera zapomněl s modulem 832: RKA-5003 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 6. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Alespoň je mi jasný, proč v nich mám zmatek, když jsou tyhle moduly v tolika modelech. Jo, RTA řada "Rookie". Dík za doplnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se