Přejít na obsah

Tématické týdny vašich digitálních zápěstí

jendazhor

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 708
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pěkně, pánové!

T2 i Casiotron slušně zabodovali. Ta ukázka plného displeje je taky moc pěkná.
Ostatně, když jsem poprvé na nějakém videu viděl tu animaci letící komety na modelu Cosmo Phase, myslel jsem, že si ze mě dělají srandu, že taková vychytávka tam snad ani být nemůže.
Tak mě napadá, v kolika různých modlech Casia se tyhle dva kosmířanský moduly vlastně objevovaly?

Gombo – ano, i takové se počítají. Jsou to Měsíčníci, takže berem. A navíc rádiový. A máš tam teplíčko...

Foto na ruce je jen doporučení, znáte to...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 hodinami, jendazhor napsal:

Hézký. Obrázkový. A ta paní Počasíčková Batmanová s poprsím a mašlí ;) A cožepak je to za model? Hotová meteostanice.

Je to nástěnná meteostanice zn. IT Works

před 15 hodinami, Hantronix napsal:

Ta weather girl se při vyšší teplotě svlíká do plavek. Že jo?

No, do plavek jenom... Dál nikdy nešla :D

Odkaz ke komentáři

Abych vás trochu povzbudil, mezi astro diginy bych klidně řadil i obyčejnější "surfařské" a jiné modely, jako jsou třeba tyhle, co jsem komentoval už dříve tady.
Podle mě do tohoto týdenního tématu patří, protože mají astro funkce: slunce (časy západu a východu), měsíc (časy nadhlavníku a nejvzdálenější polohy), časy přílivu, graf přílivu, schema fází měsíce.

Že by se u vás nějaké další nenašly?
Bylo by zajímavé vidět nějaký z prvních modelů z podobnými údaji a zjistit, kdy výrobci tyhle funkcionality začali do digin dávat.

Casio-GL-130TC-lw.jpg

Odkaz ke komentáři

Posledně jsem dával co se velikosti týče PRT-40. Jen je škoda, že fotka byla tak mizerná, protože hodinky jsou jak nové. Dnes dávat z řady ProTrek PRT-10. I tyto jsem koupil někdy v loňském roce v jednom pěkném hodinářství. Ležely ve vitríně s vybitou baterií a navíc s výraznou slevou.. 

img_1588768512027.jpg

Odkaz ke komentáři

Ohohoó, ty jsou hezoučké.... Přesně tenhle hranatý technicistní design mě oslovuje.
Ale jestli jsi je koupil v hodinářství nové minulý rok, musely tam ležet opravdu dlouho. Je to model s modulem 1461 z března roku 1996. Takže pokud by je naskladňovali na začátku produkce, odpočívaly si tam (a čekaly na spasitele) bratru čtvrt století. Možná méně, nevím, jak dlouho se přesně vyráběly. To se jen tak nepovede!

V historických milnících řady Protrek se udává "1996: PRT-40. Auto EL backlight installed", takže i tyto PRT-10 (ač se málokde zmiňují) byly také jedněmi z prvních Protreků. které měli automatické zapínání podsvětlení displeje.
Dále se zde píše, že "1995: DPX-500. 1st Pro Trek branded model.". Takže to byl teprve druhý rok, kdy se hodinky pod subbrandem "Protrek" vyráběly.

A je to samozřejmě ještě ryzí japonská výroba.

Přesně takové modely jsem měl na mysli. Díky za ukázku.
Já mám v péči model PRT-20 ze stejného měsíce uvedení.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...