Přejít na obsah

Politika na Chronomagu

Chronomag a politika  

113 hlasů

1. 1. Chcete na Chronomagu diskutovat o politice?

• Ano
      20
    • Ne
      93

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
Jednoznačně jsem proti. Na mnoha zahraničních fórech, včetně WUS (které je tak trochu podobné chronomagu) je zákaz jakýchkoliv politických debat

Ano. Stačí tedy jen zaškrtnout "Ne". Děkuji.

Odesláno

Ne.

Na jednoduchou otázku jednoduchá odpověď. Jsem rád za tuto anketu. Mrzí mne, když se z věcné tematicky zaměřené debaty stane kolotoč na mlácení prázdné slámy.

V momentě kdy tvlákno začne smrdět politikou o něj přestanu mít zájem.

Odesláno

Za mě taky NE.

Politiku a příbuzná témata jsme si na střelnici zakázali a dali to do pravidel klubu. Jinak už by to tam vypadalo jinak... :gun_bandana: :axehead: :2guns:

Odesláno

Ne.

Na politice mě sere nejvíce to, že třeba totalitní zřízení na Kubě, které umožňuje levnou produkci kvalitních doutníků, nepodporuje i hodinářský průmysl.

A proto nestojí tyhle Cuervo Y Sobrinos 100 dolarů, ale cca. 5.000, takže je nemám a přiložená fotka není moje :(

(Pokud by to snad četl Mengelis a nepochopil to, tak si dělám legraci a totalitu nesnáším ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po měsíci...
Odesláno
Ne.

Na politice mě sere nejvíce to, že třeba totalitní zřízení na Kubě, které umožňuje levnou produkci kvalitních doutníků, nepodporuje i hodinářský průmysl.

A proto nestojí tyhle Cuervo Y Sobrinos 100 dolarů, ale cca. 5.000, takže je nemám a přiložená fotka není moje :(

(Pokud by to snad četl Mengelis a nepochopil to, tak si dělám legraci a totalitu nesnáším ;)

dyg sou hnusný jak prdel! / za mně taky jasné NE

Odesláno

Taky jsem dal jednoznacne NE. Protoze jsem zjistil ze prave pri zvastech o politice se necham strhnout. A navic tim nasiram sam sebe. Vybornej napad Millisi, pokud anketa dopadne s velkou prevahou NE tak navrhuju dat to do pravidel jak je zvykem jinde.

Odesláno

existují tři témata která spolehlivě vyvolají konflikt. Politika, náboženství a sport. Všecka tři témata rozdělují lidi. Sejde se parta u nějakého toho kalíšku, celý večer se bude diskutovat o rodinách, počítačích, knížkách, autech a najednou někdo načne Téma. V tu chvíli se to rozdělí na Sparťany a Slávisty, Pohany a černoprdelníky, socany a modrý ptáky, další si dosaďte dle vlastních zkušeností. V té chvíli já odcházím.

Odesláno
Ne.

Neviš zda Kubánky leští pouzdra na svých stehnech stejně jako podle pochybné tradiční legendy tam balí doutníky?

Odesláno
Neviš zda Kubánky leští pouzdra na svých stehnech stejně jako podle pochybné tradiční legendy tam balí doutníky?

To je dost nepravděpodobný, hlavně proto, že Armando F. Rio y Cuervo už od roku 1882 vyráběl hodinky v La Chaux-de-Fonds ve Švajcu, v Havaně měl jen krám :).

Ty Kubánky doutníky po stehnech ještě válí, ale jsou to většinou starý seschlý větve :D.

woman-w-tobacco-leaves.jpg

Odesláno
To je dost nepravděpodobný, hlavně proto, že Armando F. Rio y Cuervo už od roku 1882 vyráběl hodinky v La Chaux-de-Fonds ve Švajcu, v Havaně měl jen krám :).

Ty Kubánky doutníky po stehnech ještě válí, ale jsou to většinou starý seschlý větve :D.

woman-w-tobacco-leaves.jpg

To bych skoro přestal kouřit ještě že to nedělají v Kutné Hoře se Spartami bývalé zasloužilé členky JZD Mír světu

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...