Toblin Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 @DrSlamastika Pěkně ty fazetky Já také detail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Dnes som ich konecne daroval priateľke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 @jovani mňam ty jsou! (hodinky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 ani cokoladky nie su na "zahodenie" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 Rado podzim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 ..a Rado doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmrc Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 (upraveno) Po asi třech letech, co jsem se všech hodinek zbavil a nechal si jen Garminy a Apple watch, tak jsem po tý mechanice zase nějak zatoužil. Původně to měly být pětidenní Orisy, ale jak jsem si zkusil Captain Cook bylo vymalováno. Nakonec po dlouhém rozhodování vyhrála šedá limitka nad zelenou. Jinak jsem hodně překvapenej z tý Ety co tam je, vždycky jsem měl inhouse, te’d jsem ho v těch Orisech vlastně taky chtěl, ale tohle se povedlo. Dělá mi to kolem +1s za den, tak bu’d mám štěstí na kus a nebo se to hochum v Radu fakt povedlo. Upraveno 23. listopadu 2021 uživatelem rmrc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Ozivim to trosku, teraz ich už len občas nastavím, lebo moja drahá, ich nosí asi nie kôli presnemu času Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 Mě dnes dorazil dárek od soudruhů z Číny (myslím NATO, nikoliv hodinky:). Řekl bych, že ty barvy k sobě skvěle sednou. Jako factory set. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasK Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Já šel cestou keramiky a zatím spokojenost Tady jsem sesmolil něco k materiálům používaných spol RADO: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Kotvička z roku 197? Rado Manhattan s kalibrem Rado 2798 (ETA) Právě se vrátily z @ONYX servis hodinek Řemen od @R4B4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Novinka od RADO. https://shop.hodinkee.com/blogs/journal/the-rado-captain-cook-over-pole-limited-edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Přišel čas na RADOst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džimy Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 Zdravím pánové. Tak včera jsem si pořídil moji první vstupenku do Rado klubu Pořád se nemůžu se vynadívat. Jen tři drobnosti, co nejsou úplně top - rezerva nátahu jen 38h, manipulace s korunkou je náročnější a prakticky nemožnost měnit řemeny. Jinak jsem z nich totálně vedle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 Vzhledem k tomu že se taky nemůžu nabažit pohledu, tak se přidám i sem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se