Kid_A Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Odesláno 1. května 2024 před 5 hodinami, R4B4 napsal: super barva k dnešnímu ,,sky" Naprosty souhlas
Kid_A Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Odesláno 1. května 2024 před 17 hodinami, bluman napsal: Skyflake? To asi chvilu vydrzi Ja myslim, ze chvilku jo:)
bobi Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Odesláno 1. května 2024 na modro Koukám,že bych si mohl taky přetočit datum
Kostra Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Odesláno 1. května 2024 TelevizeTak tohle je dobrý úlet draku
Dokusan Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Odesláno 1. května 2024 @Kostra Je to dobrej úlet a navic sou ty hodinky fakt dobry
bluman Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Odesláno 1. května 2024 13 hours ago, Karussell said: To se divim, ze Te zapsali, pry je ted jednodussi ziskat panda Daytony, nez Pepsi. Tak drzim palce a mezitim uzivej DJ Diky, no tiez najprv nechceli, ale som povedal, ze mi nevadi ak to bude aj 5 rokov, tak nakoniec zvolili.. , tak dufam, ze sa dockam..
chief Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Odesláno 1. května 2024 Tak dneska v gymu, a získat odznáček A jak jste trávili svátek práce Vy?Sent from my iPhone using Tapatalk
Jiří Sedlák Odesláno 1. května 2024 Nahlásit Odesláno 1. května 2024 Pracovně, mám za to volno v pátek. Na ruce byly taky géčka a pak jsem je zapomněl v šuplíku v ponku. To už byly na ruce ty monstra co už tu dneska fotku mají.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se