FiXilVer Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Odesláno 6. července 2024 Proste, treba mat vodotesne hodinky 1
Stodic Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Odesláno 6. července 2024 Jeste foto speciálně pro "mlsoun1"
kaktusář Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Odesláno 6. července 2024 odpolední koupačka v jezeře madum sø (aneb nakonec jsem tam vlezl :))) vzduch asi 14˝C, voda cca 9˝C
Vit Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Odesláno 6. července 2024 před 6 hodinami, Jeronimo napsal: Tak ses nakonec odhodlal? Držím ti pěsti ať jsi spokojený. ------------------------------------------------------------------ Já jsem dnes ráno místo do práce vyrazil do práce Díky Jarku. před 6 hodinami, mlsoun1 napsal: Tož díky,VíteOrienty dobrý,ale pořád vzpomínám na MB a ty nemůžu dostat z hlavy Cukrárna je zavřená teď ráno,ale upřímě,zákusek byl.S majitelem se známe dost dobře,neboť mi bydlí za zadkem a venčíme psíčky a vždy když jdu okolo,tak mi v ústech přistane nějaký nový kousek Ano, MB byly super, zavzpomínat můžeš ZDE.
Kid_A Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Odesláno 6. července 2024 před 2 hodinami, FiXilVer napsal: Proste, treba mat vodotesne hodinky Nesetris je:))
Kid_A Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Odesláno 6. července 2024 Před hodinou, Jackie Treehorn napsal: Legendarni plechovky:))
Prochy68 Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Odesláno 6. července 2024 @Vit Přesně tak, jen jsem lehce přejel smirglem ty kovový části, hrozně se to lesklo proti pouzdru
FiXilVer Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Odesláno 6. července 2024 před 2 hodinami, Kid_A napsal: Nesetris je:)) su po velkom servise este stale v zaruke plus si myslim, ze par kvapiek dazda im nema ako ublizit ...a tak ma zlialo, ze aj keby som si dal do vrecka, tak by boli mokre
wainamic Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Odesláno 6. července 2024 Koupák v Třeboni s ženou a gumami 4 1
Jeronimo Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Odesláno 6. července 2024 (upraveno) Do grilováno.... Nebudu to pít z flašky, když mám za barákem pivovar Upraveno 6. července 2024 uživatelem Jeronimo 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se