Ohm-Aztec Odesláno 29. července Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 29. července Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 29. července Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 29. července Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 29. července Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července Vím, že je to rouhání, ale asi by mi jako jediné stačily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 29. července Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. července Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července před 3 hodinami, Jumbo napsal: Jestli to tak sám cítíš, nejspíš na tom něco bude... To jsem myslel jen pro dnešek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. července Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července před 1 hodinou, Kostra napsal: Vím, že je to rouhání, ale asi by mi jako jediné stačily To není rouhání,to je naprostá spokojenost s krásným kouskem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 29. července Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července před 4 hodinami, M@chino napsal: … vintage patina Stav, hodně kriticky: 9,5/10 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července lehkost titanu a žádného a/r vytváří svébytnou poesii přírody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Dnes za chytráka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Už se mi po nich stýskalo 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Skyflake 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Laco 39. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Nesnesitelná lehkost bytí… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Kolegové v práci mi vystřihli větší Santosky, prý ať konečně mám pořádnou velikost I tyto hodinky 2x denně ukazují správný čas 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července před 13 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Stav, hodně kriticky: 9,5/10 No právě, že ne. Pouze luneta a ta může mást. Vše origo a v dobrem stavu. Navíc původní Citizen H Link tah … servisovaná 6001 … leštěný origo minerál … funkční závit korunky … vodotěsnost provedena a navíc mám samozřejmě i renovační lumetu … co kdyby mě ta patina přešla 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července "Do androids dream of U-boat steel sheep?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se