kaktusář Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září díky za reakce, tah je určitě nejlepší, zas se na něj těším...ale zároveň se mi opravdu ty hodinky líbí samy o sobě a nic je nemůže úplně esteticky zničit...jdi do koscomu pro tah na gs, který po 4 týdnech dorazil teď nevim co budu nosit,blázinec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září před 28 minutami, kaktusář napsal: díky za reakce, tah je určitě nejlepší, zas se na něj těším...ale zároveň se mi opravdu ty hodinky líbí samy o sobě a nic je nemůže úplně esteticky zničit...jdi do koscomu pro tah na gs, který po 4 týdnech dorazil teď nevim co budu nosit,blázinec... A to je dobře,že to tak cítíš.Prostě si jich pořádně a do sytosti užívej jako moje maličkost Všechno budeš nosit.Ráno jedny a odpoledne druhý a k večeru další.Mám to tak dle chuti.V tomto závidím Vítovi.Každý měsíc jedny.Zatím jsem to tak ještě nedal 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září před 42 minutami, mlsoun1 napsal: A to je dobře,že to tak cítíš.Prostě si jich pořádně a do sytosti užívej jako moje maličkost Všechno budeš nosit.Ráno jedny a odpoledne druhý a k večeru další.Mám to tak dle chuti.V tomto závidím Vítovi.Každý měsíc jedny.Zatím jsem to tak ještě nedal zkusil jsem si ted 39 a nefunguje to kupodivu..jsou o 1mm vyšší, nějak divně sednou, luneta klape ne uplne příjemným zvukem.. jsou mj o 10tis dražší. divné.. jsem rad, ze jsem se nachomejtl k temto větším..působí celkově líp zpracované.. ale možná je to jen moje emoce a laicky hloupy pocit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Prezuté na zimu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 43 Longines v keramice Hulky. Ta zelená je fakt krásná.. 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanP Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Sent from my iPhone using Tapatalk 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září před 26 minutami, kaktusář napsal: zkusil jsem si ted 39 a nefunguje to kupodivu..jsou o 1mm vyšší, nějak divně sednou, luneta klape ne uplne příjemným zvukem.. jsou mj o 10tis dražší. divné.. jsem rad, ze jsem se nachomejtl k temto větším..působí celkově líp zpracované.. ale možná je to jen moje emoce a laicky hloupy pocit.. kdyby jsi zkusil "staré" ve 39, tak bys asi vybral právě tyto, to je podle mého názoru nejlepší reference https://www.chrono24.cz/longines/hydroconquest-automatic--id35783645.htm?searchHash=7c3b4e99_9KXe12&pos=1 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září tooly z profilu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září před 33 minutami, kaktusář napsal: zkusil jsem si ted 39 a nefunguje to kupodivu..jsou o 1mm vyšší, nějak divně sednou, luneta klape ne uplne příjemným zvukem.. jsou mj o 10tis dražší. divné.. jsem rad, ze jsem se nachomejtl k temto větším..působí celkově líp zpracované.. ale možná je to jen moje emoce a laicky hloupy pocit.. Mas ted fajn dvojku, no, budes mit rano tezke rozhodovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 75th Anniversary Seamaster 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září ROLBY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září (upraveno) před 6 hodinami, kaktusář napsal: oncídko tesim se na kvitka, a hlavne na to jak budes zkouset remeny, strapy, barvy na LHC. Aspon ja si nikdy nemuzu pomoct. Ted sem zrovna nakoupil nove obuti pro DS-2. I kdyz se budu muset z charitativnich duvodu vratit jeste na 9dnu ke Garminum. Za me je to dobry kombo, ale uvidime jestli obstoji v case. P.S. jen sem zkousel novy reminek, cas a datum jsem neresil Upraveno 19. září uživatelem nazdarhodiny p.s. 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září před 2 hodinami, špelda66 napsal: kdyby jsi zkusil "staré" ve 39, tak bys asi vybral právě tyto, to je podle mého názoru nejlepší reference https://www.chrono24.cz/longines/hydroconquest-automatic--id35783645.htm?searchHash=7c3b4e99_9KXe12&pos=1 děkuji za inspiraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září před 17 minutami, nazdarhodiny napsal: tesim se na kvitka, a hlavne na to jak budes zkouset remeny, strapy, barvy na LHC. Aspon ja si nikdy nemuzu pomoct. Ted sem zrovna nakoupil nove obuti pro DS-2. I kdyz se budu muset z charitativnich duvodu vratit jeste na 9dnu ke Garminum. Za me je to dobry kombo, ale uvidime jestli obstoji v case. P.S. jen sem zkousel novy reminek, cas a datum jsem neresil děkuji za povzbuzení:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AquaTerra Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se