horskjan Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Tahle rána... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Krásné mlžné ráno. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října (upraveno) Pardon. Double. Upraveno 28. října uživatelem Kupa54 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října SARB týždeň 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AquaTerra Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Summer blue coffee ️ 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října dovolím si ještě jeden příspěvek, nalezl jsem otevřený květ encyclia vitelina,je malinký, leč pěkně červený:) 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října před 15 minutami, kaktusář napsal: dovolím si ještě jeden příspěvek, nalezl jsem otevřený květ encyclia vitelina,je malinký, leč pěkně červený:) NádheraProstě zázraky přírody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října před 50 minutami, horskjan napsal: Tahle rána... Já ty Tvoje fotky s kávou v popředí a nádhernou přírodou miluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října před 39 minutami, Kupa54 napsal: Krásné mlžné ráno. Vlastně jsem ty hodinky s uchem moc chtěl,ale přesvědčuji se,že stačí když postuješ jejich fotky a vlastně je vidím tak často,že je vlastně nepotřebuji 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října před 4 minutami, mlsoun1 napsal: Já ty Tvoje fotky s kávou v popředí a nádhernou přírodou miluji Díky Marceli No jo, snažím se prostě na jednu fotku nacpat všechno, co mám rád. Jen takhle ráno okolo chalupy se ty motivy pak opakují Když jsem tady, je to takový můj ranní rituál - včas vystát, připravit si kávu a užít chvíli klidu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října před 32 minutami, horskjan napsal: Díky Marceli No jo, snažím se prostě na jednu fotku nacpat všechno, co mám rád. Jen takhle ráno okolo chalupy se ty motivy pak opakují Když jsem tady, je to takový můj ranní rituál - včas vystát, připravit si kávu a užít chvíli klidu... Tož to je superRáno vstanu hrknu léky,vlažnou vodu s citrónem a šup do lesa kde se dám do kliduA máš nějakou zimní fotku se snížkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Před hodinou, mlsoun1 napsal: NádheraProstě zázraky přírody díky, ano taky to vnímám jako zázrak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Před hodinou, mlsoun1 napsal: Vlastně jsem ty hodinky s uchem moc chtěl,ale přesvědčuji se,že stačí když postuješ jejich fotky a vlastně je vidím tak často,že je vlastně nepotřebuji hele, tohle by mohlo být zázračné ideální působení fóra, člověk kouká na hodinky, co maj ostatní a raduje se a má jedny hodinky a nic víc nepotřebuje, krása! a ušetří hromady peněz... jako náctiletý jsem se pokoušel fotit hvězdy, vyráběl jsem si z novodurové trubky dalekohled, přikládal k tomu ruské lomo-smena, a můj otec se mi divil: proč proboha děláš takový hovadiny, když v každý knížce vo vesmíru máš tisíckrát lepší fotky?!?! proč si kupovat hodinky, když se můžu koukat na tu krásu druhejch lidí?!! protože si to chci taky vyzkoušet zajedeme tadydle s marcelem za pavlem a budeme si dávat na ručičky hodinky s uchem a bude nám hej a ušetříme a ještě vyzkoušíme, pohovoříme u kávičky, to bude krása! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LVA Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října před 2 hodinami, Kupa54 napsal: Krásné mlžné ráno. Super fotka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Vyjímečně výjimečné 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Podzimní sluníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se