Borra Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Dnes na Řípu. Lidí jak sr…k 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října před 4 hodinami, horskjan napsal: Jirko, myslím, že na místní poměry jsem ještě celkem žabař Aquisy jsou jedny z mých nejoblíbenějších, tyhle jsou moje druhé a předpokládám definitivní. I když, tady nikdy nevíš Mě se taky líbí, ale potápěčů mám plnou kabelu od Seiko, takže je tak nějak nepotřebuju. Tak jsem si loni k Vánocům pořídil sváteční hodinky úplně jiného ražení. A pak k nim ještě tah, myslím, že chybu jsem neudělal 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Na schůzku s chronomagorem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října (upraveno) Davy lidí u rotundy na Řípu a nebo u jeskyní v moravském krasu? Na podzim je naštěstí hezky i mimo profláklé destinace Upraveno 28. října uživatelem Radek124 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Jsou moc pěkné.. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Dobré chutnání přeji 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října já si dal steinharty a pustil se do syrečků z loštic vod jednoho kámoše co je tady na foru a strašně mi to chutná a dal jsem si po několika dnech mechaniky - mám ted furt strach, že je zas poškodím úderem nebo pádem - tak jsem lnul ke quartzu, ale už je to dobrý, řek jsem si, že prostě buď je vomlátim a nepudou anebo život se mnou vydrží... a když je zas hodím nechtěně na zem (jakékoli mechaniky), tak už budu nosit jen quartz a opravovat to nedám, protože si to nezasloužím mít opravené, ha ha. ale syrečky jsou nej, maj tu chut, co si pamatuju z osmdesátek :))) běžné syrečky jsou bez chuti a zápachu.. pravda je, že asi kdybych laboroval a nechal je na slunku několik dní zrát, tak by z toho něco bylo, ale tohle je super hotové a ještě to přišlo zásilkovnou jako hodinky, takže pohoda/jahoda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října před 4 minutami, kaktusář napsal: já si dal steinharty a pustil se do syrečků z loštic vod jednoho kámoše co je tady na foru a strašně mi to chutná a dal jsem si po několika dnech mechaniky - mám ted furt strach, že je zas poškodím úderem nebo pádem - tak jsem lnul ke quartzu, ale už je to dobrý, řek jsem si, že prostě buď je vomlátim a nepudou anebo život se mnou vydrží... a když je zas hodím nechtěně na zem (jakékoli mechaniky), tak už budu nosit jen quartz a opravovat to nedám, protože si to nezasloužím mít opravené, ha ha. ale syrečky jsou nej, maj tu chut, co si pamatuju z osmdesátek :))) běžné syrečky jsou bez chuti a zápachu.. pravda je, že asi kdybych laboroval a nechal je na slunku několik dní zrát, tak by z toho něco bylo, ale tohle je super hotové a ještě to přišlo zásilkovnou jako hodinky, takže pohoda/jahoda Tak hlavně, že Ti chutnají.Děvčata v obchodě mi schovávají tvargle až jsou zralé.Ale v týdnu byly slevy a koupil jsem pár kileček.Doporučuji zavřít do velké sklenice na 5 dní a to je teprve šou.Ale opatrně, ať Ti neutečou farnícipane faráři A propo,hodinky jsou tady proto aby byly nošeny a že jednou za čas schytají nějaký ten šrám?Co už, alespoň budeš mít vzpomínky.Samozřejmě,že nesmíš dělat nebezpečné věci,apod.Ale na to máš ten Quartz. Jinak Ti přeji dobrou chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října před 1 minutou, mlsoun1 napsal: Tak hlavně, že Ti chutnají.Děvčata v obchodě mi schovávají tvargle až jsou zralé.Ale v týdnu byly slevy a koupil jsem pár kileček.Doporučuji zavřít do velké sklenice na 5 dní a to je teprve šou.Ale opatrně, ať Ti neutečou farnícipane faráři A propo,hodinky jsou tady proto aby byly nošeny a že jednou za čas schytají nějaký ten šrám?Co už, alespoň budeš mít vzpomínky.Samozřejmě,že nesmíš dělat nebezpečné věci,apod.Ale na to máš ten Quartz. Jinak Ti přeji dobrou chuť. díky! i já tobě přeji dobrou chuť a díky za tip! nojo, ty seika, co mi spadly naposled maj super šrám na lunetě a svým způsobem jsem rád, že už jsem s nima tento mikropříběh zažil naštěstí onyx je 30km blízko, takže asi všechny ty moje mechaniky budu tahat jak dosud... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října před 5 minutami, Ohm-Aztec napsal: Máš to pěkný pane.Kdysi když jsi nosil colty,tak jsem ty fotky tak žral, že jsem ty hodinky musel prostě taky vlastnit.Fotky máš pořád luxusní, hodinky pěkné, ale už mne nechytá je rovněž vlastnit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Právě teď, kaktusář napsal: díky! i já tobě přeji dobrou chuť a díky za tip! nojo, ty seika, co mi spadly naposled maj super šrám na lunetě a svým způsobem jsem rád, že už jsem s nima tento mikropříběh zažil naštěstí onyx je 30km blízko, takže asi všechny ty moje mechaniky budu tahat jak dosud... Měl by jsi, máš krásné kousky, které si zaslouží nosit a hlavně fotit.Ať v přírodě, či jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října před 1 minutou, mlsoun1 napsal: Měl by jsi, máš krásné kousky, které si zaslouží nosit a hlavně fotit.Ať v přírodě, či jinde nojo, dělám co můžu, fotím každej den , ha ha jsem hodinkama zcela fascinován 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvikVanBetoven Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října V 9. 11. 2023 v 14:36, Akam napsal: Fajné! @Akam gold je gold kámo kor když se jedná o 18k rose gold Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října před 3 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Super fotka... Děkuji, mám rád podzim i s mlhami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října před 4 hodinami, kaktusář napsal: hele, tohle by mohlo být zázračné ideální působení fóra, člověk kouká na hodinky, co maj ostatní a raduje se a má jedny hodinky a nic víc nepotřebuje, krása! a ušetří hromady peněz... jako náctiletý jsem se pokoušel fotit hvězdy, vyráběl jsem si z novodurové trubky dalekohled, přikládal k tomu ruské lomo-smena, a můj otec se mi divil: proč proboha děláš takový hovadiny, když v každý knížce vo vesmíru máš tisíckrát lepší fotky?!?! proč si kupovat hodinky, když se můžu koukat na tu krásu druhejch lidí?!! protože si to chci taky vyzkoušet zajedeme tadydle s marcelem za pavlem a budeme si dávat na ručičky hodinky s uchem a bude nám hej a ušetříme a ještě vyzkoušíme, pohovoříme u kávičky, to bude krása! Hele, klidně se můžeme někdy, někde potkat a omrknout navzájem svoje hodinkové poklady. Takový mikrosraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října CWC Sub Hunter 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Tak ještě jednou odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se