Zlý vlk Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Včera bylo na Pryglu nádherně. 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Čekání u zubaře. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října před 19 minutami, Moty napsal: Docela zataženo, my utekli z pod Řípu na jarmark do Úštěka bylo krásně sluníčko a teplo Bylo krásně, z fotky to vypadá, že ne, ale normálně sluníčko a teplo. Jestli jsi tam byl, tak asi víš, jak to tam včera vypadalo, hasiči tam měli nějakou akci, ale i bez nich by to byl masakr, cestou nahoru totální procesí, nic moc pro asociála jako jsem já, ale co, bylo hezky, takže OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října V 25. 10. 2024 v 20:40, Pivas napsal: @KAL - Diky! Mas tady u me schovaný ty PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Před hodinou, Borra napsal: Bylo krásně, z fotky to vypadá, že ne, ale normálně sluníčko a teplo. Jestli jsi tam byl, tak asi víš, jak to tam včera vypadalo, hasiči tam měli nějakou akci, ale i bez nich by to byl masakr, cestou nahoru totální procesí, nic moc pro asociála jako jsem já, ale co, bylo hezky, takže OK. Já to myslel tak, že bydlím blízko, ne že sme tam včera byl, ale nenapsal jsme to jasně Fajn, že bylo hezky i tam, bylo tam narváno už den předem, jeli jsme si pro mlíko a kefír do Vražkova a vraceli se kolem spodního parkoviště a bylo totálně plný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Ještě dnes na chalupě, takže kafe na plotě a hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Dobré ránko 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Miluji ranní procházky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Ranní kávička 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října před 50 minutami, Moty napsal: Já to myslel tak, že bydlím blízko, ne že sme tam včera byl, ale nenapsal jsme to jasně Fajn, že bylo hezky i tam, bylo tam narváno už den předem, jeli jsme si pro mlíko a kefír do Vražkova a vraceli se kolem spodního parkoviště a bylo totálně plný Jasný tak včera bylo plný parkoviště dole u karavanu s kávou, potom celá louka v aleji a nahoře taky plno aut hlavně hasiči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října před 1 hodinou, horskjan napsal: Ještě dnes na chalupě, takže kafe na plotě a hodinky Skvělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Tak už u soustruhu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejduko Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Pro změnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Setkáni s knězem z kalichu.Poděkováni panu faráři @kaktusář,vzkazuje Petr,hodinky miluje a moc děkuje,už je nedá z ruky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se