Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 50,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1788

• Akam

1416

• Vit

1138

• Kid_A

876

před 19 minutami, Moty napsal:

Docela zataženo, my utekli z pod Řípu na jarmark do Úštěka bylo krásně sluníčko a teplo

Bylo krásně, z fotky to vypadá, že ne, ale normálně sluníčko a teplo. Jestli jsi tam byl, tak asi víš, jak to tam včera vypadalo, hasiči tam měli nějakou akci, ale i bez nich by to byl masakr, cestou nahoru totální procesí, nic moc pro asociála jako jsem já😃, ale co, bylo hezky, takže OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Borra napsal:

Bylo krásně, z fotky to vypadá, že ne, ale normálně sluníčko a teplo. Jestli jsi tam byl, tak asi víš, jak to tam včera vypadalo, hasiči tam měli nějakou akci, ale i bez nich by to byl masakr, cestou nahoru totální procesí, nic moc pro asociála jako jsem já😃, ale co, bylo hezky, takže OK.

Já to myslel tak, že bydlím blízko, ne že sme tam včera byl, ale nenapsal jsme to jasně

Fajn, že bylo hezky i tam, bylo tam narváno už den předem, jeli jsme si pro mlíko a kefír do Vražkova a vraceli se kolem spodního parkoviště a bylo totálně plný

Odkaz ke komentáři

před 50 minutami, Moty napsal:

Já to myslel tak, že bydlím blízko, ne že sme tam včera byl, ale nenapsal jsme to jasně

Fajn, že bylo hezky i tam, bylo tam narváno už den předem, jeli jsme si pro mlíko a kefír do Vražkova a vraceli se kolem spodního parkoviště a bylo totálně plný

Jasný🙂 tak včera bylo plný parkoviště dole u karavanu s kávou, potom celá louka v aleji a nahoře taky plno aut hlavně hasiči🙈🙈

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...