collie Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 před 9 hodinami, Vit napsal: Pěkné, na těch ručkách máš monogram? To by bylo pěkný. Ale ne. Je to prototyp limitky Zikmund a Hanzelka, takže Z+H. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 před 45 minutami, collie napsal: To by bylo pěkný. Ale ne. Je to prototyp limitky Zikmund a Hanzelka, takže Z+H. Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 Konečně pátek 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.J. Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 Dnes už jsem to nevydržel a vzal si GS 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 před 2 minutami, childe napsal: Dnes už jsem to nevydržel a vzal si GS Konečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 Dobrý den 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 Bodré podoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 před 17 minutami, childe napsal: Dnes už jsem to nevydržel a vzal si GS jakožes chtěl mít do konce tejdne mechaniky? Chtěl ses držet plánu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 před 14 minutami, mlsoun1 napsal: Dobrý den ty spirity ti zas nejsou až tak moc malý, vypadá to celkem dobře, aspon tak to na mě působí.. prostě pěkné elegantní hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 před 8 minutami, kaktusář napsal: jakožes chtěl mít do konce tejdne mechaniky? Chtěl ses držet plánu? Plán je střídat kousky po týdnu. Nevydržel jsem bez hříšných GS tak dlouho, proto žádám o rozhřešení a udělení pokání 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 Je sychravo, tak si vezmu aspon letni hodinky 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 Je krásně slunečno, tak nabíjím 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 Pekny piatok prajem 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 před 37 minutami, childe napsal: Plán je střídat kousky po týdnu. Nevydržel jsem bez hříšných GS tak dlouho, proto žádám o rozhřešení a udělení pokání ha! ano, bez pokání nelze žít, správně díš! stokrát tedy odříkej "steinhart, steinhart, steinhart" nejlépe někde v temném koutě studené místnosti bez oken a začni sobě splétat bičík z hodinkových kožených řemínků pro příští pokání, návod na užití bičíku se dozvíš... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybkin Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 Podzim zima, čas kůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 Marky a Hlaváč 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se