mlsoun1 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Dobrý den přeji 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 15 minutami, mlsoun1 napsal: Ty jedešNu což,hlavně že jsi spokojený.Na ty Limex se těším s Tebou,je to krásný kousek no nevim, jestli jsem hovořil o spokojenosti může být feťák spokojený? vždy pár dní po dávce fetu jistě ano.. ale jinak nic moc :)))) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Právě teď, kaktusář napsal: Limex apropo hodinky visí na depu v jihlavě, protože výdejna má inventuru, tak mám adrenalinek nedočkavosti :))) jsou na cestě snad už 10dní :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Tak zase v práci... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna (upraveno) Dobre rano… talianska kava v talianskom hrnceku… hned je aj prva tohtorocna cesta do prace veselsia… Upraveno 2. ledna uživatelem Vortex-Tempus 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 26 minutami, kaktusář napsal: no nevim, jestli jsem hovořil o spokojenosti může být feťák spokojený? vždy pár dní po dávce fetu jistě ano.. ale jinak nic moc :)))) Nemohu posoudit Ale máš pravdu,že jsem si letos v době volna při střídání x kousků hodinek uvědomil,že byla větší touha a posedlost pořád kupovat nějaké kousky,které mne těší jen chvíli.Ale pořád mne to vrací k LHCLetos žádné nákupy,jen prodej,max. výměna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 45 minutami, kaktusář napsal: apropo hodinky visí na depu v jihlavě, protože výdejna má inventuru, tak mám adrenalinek nedočkavosti :))) jsou na cestě snad už 10dní :))) Dočkáš se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 1 minutou, mlsoun1 napsal: žádné nákupy,jen prodej,max. výměna já za posledních několik měsíců také jen výměny a neustálé snižování stavu, takže se sám sebe chválim. přesto by to chtělo můj duševní stav trošku ještě poladit, ha ha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 13 minutami, kaktusář napsal: já za posledních několik měsíců také jen výměny a neustálé snižování stavu, takže se sám sebe chválim. přesto by to chtělo můj duševní stav trošku ještě poladit, ha ha U mne spíše nakupování, zbytečné bych řekl.Můj duševní stav by poladilo úplně něco jiného, to že se narodí zdravé všechny tři vnoučátka. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna přál bych si, aby vše dobře dopadlo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Jsem ani nevěděl, že tam mám dvě sekundovky.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 5 hodinami, mlsoun1 napsal: Nemohu posoudit Ale máš pravdu,že jsem si letos v době volna při střídání x kousků hodinek uvědomil,že byla větší touha a posedlost pořád kupovat nějaké kousky,které mne těší jen chvíli.Ale pořád mne to vrací k LHCLetos žádné nákupy,jen prodej,max. výměna taková předsevzetí si už neříkám ani potichu Marceli. Vždy se něco objeví a musím to mít. A co si budeme povídat, daleko lépe se nakupujte, než prodává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna My watchloves 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Nesmrtelní pracanti 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 9 minutami, Kupa54 napsal: taková předsevzetí si už neříkám ani potichu Marceli. Vždy se něco objeví a musím to mít. A co si budeme povídat, daleko lépe se nakupujte, než prodává. Tož chtěl bych to vydržet PavlíkuManželka si ze mne dělá srandu,že za titul prof.,který letos očekávám si zase něco tikajícího zakoupím.Ale,myslím si že to není potřeba.Ale jinak máš pravdu.Snadno se nakupuje,hůře prodává 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Před hodinou, Kupa54 napsal: daleko lépe se nakupujte, než prodává. svatá pravda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se