Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 53tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1981

• Akam

1425

• Vit

1187

• Kid_A

919

před 15 minutami, mlsoun1 napsal:

Ty jedeš😊Nu což,hlavně že jsi spokojený.Na ty Limex se těším s Tebou,je to krásný kousek😌

no nevim, jestli jsem hovořil o spokojenosti :)

může být feťák spokojený? vždy pár dní po dávce fetu jistě ano.. ale jinak nic moc :))))

• Haha 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě teď, kaktusář napsal:

Limex

apropo hodinky visí na depu v jihlavě, protože výdejna má inventuru, tak mám adrenalinek nedočkavosti :))) jsou na cestě snad už 10dní :)))

Odkaz ke komentáři

před 26 minutami, kaktusář napsal:

no nevim, jestli jsem hovořil o spokojenosti :)

může být feťák spokojený? vždy pár dní po dávce fetu jistě ano.. ale jinak nic moc :))))

Nemohu posoudit😌

Ale máš pravdu,že jsem si letos v době volna při střídání x kousků hodinek uvědomil,že byla větší touha a posedlost pořád kupovat nějaké kousky,které mne těší jen chvíli.Ale pořád mne to vrací k LHC😌Letos žádné nákupy,jen prodej,max. výměna🙂

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, mlsoun1 napsal:

žádné nákupy,jen prodej,max. výměna

já za posledních několik měsíců také jen výměny a neustálé snižování stavu, takže se sám sebe chválim.  přesto by to chtělo můj duševní stav trošku ještě poladit, ha ha

Odkaz ke komentáři

před 13 minutami, kaktusář napsal:

já za posledních několik měsíců také jen výměny a neustálé snižování stavu, takže se sám sebe chválim.  přesto by to chtělo můj duševní stav trošku ještě poladit, ha ha

U mne spíše nakupování, zbytečné bych řekl.Můj duševní stav by poladilo úplně něco jiného, to že se narodí zdravé všechny tři vnoučátka.

• Like 2
Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, mlsoun1 napsal:

Nemohu posoudit😌

Ale máš pravdu,že jsem si letos v době volna při střídání x kousků hodinek uvědomil,že byla větší touha a posedlost pořád kupovat nějaké kousky,které mne těší jen chvíli.Ale pořád mne to vrací k LHC😌Letos žádné nákupy,jen prodej,max. výměna🙂

🤣🤣🤣 taková předsevzetí si už neříkám ani potichu Marceli. Vždy se něco objeví a musím to mít. A co si budeme povídat, daleko lépe se nakupujte, než prodává. 🤣

Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, Kupa54 napsal:

🤣🤣🤣 taková předsevzetí si už neříkám ani potichu Marceli. Vždy se něco objeví a musím to mít. A co si budeme povídat, daleko lépe se nakupujte, než prodává. 🤣

Tož chtěl bych to vydržet Pavlíku😌Manželka si ze mne dělá srandu,že za titul prof.,který letos očekávám si zase něco tikajícího zakoupím.Ale,myslím si že to není potřeba.Ale jinak máš pravdu.Snadno se nakupuje,hůře prodává😃

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...